SE Xperia x2, SE Satio ili Toshiba tg01

ne možete da se odlučite koji tačno model da kupite iz Vašeg užeg izbora?
djordje9393
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik
Pridružio se: Čet, 27. Maj 2010. 08:55
Kontakt:

SE Xperia x2, SE Satio ili Toshiba tg01

Post od djordje9393 »

Molim vas za pomoc.. naime ne mogu da se odlucim koji telefon da kupim..
izbor sledeci : xperia x2,sony ericsson satio i toshiba tg01.. molim vas da mi odg sto pre kako bih se odlucio.. :)) hvala :)
""JuSt LiVe YoUr LiFe""....

dimi89
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Sre, 07. Feb 2007. 09:25
:: Samsung Galaxy Neo
:: LG Optimus 4X HD

Post od dimi89 »

djordje9393, temu si trebao da postavis u > Poredjenje modela a ne ovde mada ionako ce moderatori da ti je premeste.Mogo bi da nam kazes da li se dvoumis samo oko tih telefona ili imas kes pa mozes i nesto drugo da uzmes i sta najvise koristis/ocekujes od telefona .
>>>Samsung S3 Neo GT I9301I<<<LG Optimus 4x HD<<<LG KS20 <<<....Nokia N76 {Symbian v60 3rd hacked}...

djordje9393
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik
Kontakt:

Post od djordje9393 »

pa odvojio sam 220 eura sto znaci da cu kupiti polovan mobilni ali u extra stanju,necu one izrazbijane a niska cena :D ee sad svi mi pricaju da je wm bolji od symbiana i slazem se jer lepse izgleda i ima vise programa,ali opet satio bih uzeo mozda zbog toga sto je jaka kamera i dobar je tel uopste,za xperiu x2 mi svi pricaju da ne uzimam jer dosta koci :chytry: :? ,a toshibu mi opet svi preporucuju..trenutno bih tel na touch a svi su touch :) ali ne mogu da se odlucim nikako :oops: ne bih da mi koci tel... to je obavezno

hibiskus
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac
Pridružio se: Sre, 18. Mar 2009. 01:34

Post od hibiskus »

djordje9393, vala bas si nasao tri razlicite kategorije: qwerty VS veliki touch VS photo tel.

hardverski je najbolji TG01, kao prvi telefon koji ima u sebi cuveni Snapdragon na 1ghz. Pogledaj malo XDA forum, i vidi kakvi su kuvani romovi za njega

najstabilni je satio i sa najmanje bagova, plus ima najbolju kameru i xenon blic

X2 je neka mesavina ova dva modela sa hardverskom tastaturom i 8mp cybershot kamerom.

Realno nije lako izabrati, postvo svi imaju svoje prednosti i svoje nedostatke.
Da mene pitas, ja bi uzeo X2 al bi pre toga iscitao sve reviewe i eventualne kriticne bagove, mada sad kad pogledam ni ova druga sva nista manje nisu dobra.
Sve u svemu, ako vec uzimas polovan, vidi da nadjes neki koji ima garanciju (ako mozes) i gledaj da ti ne uvale fake garanciju.

djordje9393
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik
Kontakt:

Post od djordje9393 »

okey...pa meni se najvise x2 i svidja ali citam comm i svi kazu da baguje.. desi se 1 u 100 comm da je pozitivan..

djordje9393
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik
Kontakt:

Post od djordje9393 »

za x2 sam nasao telefone sa garancijom,toshibu ne,satio ne :P :D :) ;)
ma opet ne znam za satio,ispasce da uzimam telefon samo zbog dobre kamere a ustvari je ni ne koristim preterano..imao sam n95 8gb 4 meseca i samo 20 slika :lol: :lol: to sto si rekao za toshibu da je hard. najjaca to jeste ali sad ona ima slabu kameru! da je bar stavljena 5 :oops: i x2 nekako najlepsi i najbolji a opet citam komentare i vecina kaze kako im je u servisu,kako koci.. ne znam stvarno a trebalo bi do sutra da se odlucim :dry:

dyca
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Čet, 04. Okt 2007. 21:06

Post od dyca »

Da sam na tvom mestu, za te pare ne bih kuipio ni jedan od ta tri telefona..malo sam gledao po oglasima i ima mnogo boljih ponuda u tom cenovnom rangu, kako polovnih, tako i novih telefona koji ce ti zadovoljiti potrebe.. evo okacio sam sliku na kojoj sam izvukao neke najbolje ponude sa malih oglasa u zadnja dva dana, pa ti pogledaj dal bi ti se svidelo nesto od toga ;)

http://yfrog.com/eu96294370j

samo malo zumiraj ako ti nije citko,tj. malo je mutna slika..na brzaka sam skalapao sliku, pa tako ispade xD

djordje9393
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik
Kontakt:

Post od djordje9393 »

hvala dyco :)) a reci mi da li ti mislis da je touch pro 2 bolji od x2? 8)
sad gledam,,moram da zumiram :D

dyca
Redovni učesnik
Redovni učesnik

Post od dyca »

definitivno...prva stvar koja je bolje odradjena jeste tastatura,koja spada u sam vrh ponude danasnjih qwerty tastatura..pa onda, i ekran je veci...ali ono sto je najbitnije je da telefon ima TouchFlo preko windowsa,sto ga cini i lepsim,a i upotrebljivijim..a pored toga,retko kad ce ti se desiti da pocne da stuca,sto je na x2 skoro neizbezno..
Znaci ukoliko si resio da uzmes polovan telefon,od ovih sto sam izdvojio,definitvno je najbolji TP2,ali ne bi bilolose ni da pogledas ove telefone koji su malo skuplji,ali su novi i imaju garanciju,pa znas na cemu si..

djordje9393
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik
Kontakt:

Post od djordje9393 »

joooojjjj ubicu se :smutny: :smutny: :smutny: :smutny: :smutny:
ne znam sta da uzmem..odustacu verovatno od satia,necu da kupim tel samo zbog dobre kamere kad sam procitao na kraju krajeva da je kao kod c905i..a i symbian je a necu njih.. :angry:
x2 svi mi pricaju da zakucava... zasto?? meni se on bas svidja imao sam xperiu 1 i jeste da ukoci ali ponekad ne toliko kao sto svi pricaju ... na kraju sad si me navukao na tp2..sta je touch flo? mislis ova tema kao?? imao sam ja to mislim na x1
i na kraju toshiba osim kamere sve mi se svidja :)
treba danas da se odlucim sta da uzmem?!

dyca
Redovni učesnik
Redovni učesnik

Post od dyca »

Pazi, ako gledas samo specifikacije, x2 je odlican telefon..ali jednostavno u praksi se pokazao kao osrednji, pa ti ga s toga ne mogu preporuciti kao najbolji izbor..ali zato ovaj HTC Touc Pro2 je odlican i ako smao gledas specifikacije, a i u radu se pokazao kao kvalitetan telefon..
Uzmi i lepo im uporedi specifikacije, i videces da nema ni jedne stavke koja je bolja x2 sem kamere, koja uopste nije losa ni na TP2..moj iskreni predlog je a ides na HTC..alli je ipak krajnji izbor na tebi ;)

djordje9393
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik
Kontakt:

Post od djordje9393 »

ee na kraju ipak ili toshiba tg 01 ili spica..odlucio sam da ne bacam mnogo novca na telefone jer non stop izlaze noviji i noviji modeli i moj na kraju ne vredi nista.. tako da cu uzeti neki od ovih koji su dobri za manje pare i da uzivam.. :)) pozz

dyca
Redovni učesnik
Redovni učesnik

Post od dyca »

u tom slucaju ti predlazem spicu,jer iako je toshiba na papiru bolja,smatram da ces se lakse snaci sa androidom,a i u slucaju da se nesto pokvari,lakse ces popraviti spicu nego toshibu jer je dostra rasprostranjenija,pa samim tim i vise servisa moze da ti pruzi pomoc pri problemu...
javi sta si uzeo i kakvi su utisci..srecno ;)

djordje9393
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik
Kontakt:

Post od djordje9393 »

okey..hvala do 12 treba da javim coveku koji prodaje toshibu hocu li..nije mi problem windows imao sam na xperiji ... a kad kazem toshiba svi me pitaju "toshiba ima telefone?!" :blinky:
:angry: :x :chytry: i sad sve koje sam pitao izmedju ova dva svi kazu bolja toshiba a ni spica nije losa :D xaxaa jooj ja i telefoni.. izgiboh :D

dyca
Redovni učesnik
Redovni učesnik

Post od dyca »

toshiba je ok..ali,kazem ti,ukoliko ti se pokvari, teze ces naci neki kvalitetan i strucan servis za nju,nego za spicu... Sto se tice samih specifikacija,ta dva telefona kao jedinu dodirnu tacku imaju to sto su oba touchscreen telefon..i tu sve slicnosti,manje-vise,prestaju.. Toshiba ima veci ekran,sa boljom rezolucijom,ali je to ipak resistive ts,a ne capacitive ts kao kod spice koji je po menji bolji..a i s obizrom da je fizicka velicina ekrana spice manja,manja rezolucija nego kod toshibe joj ne smeta,sto se tice kvaliteta slike.. E sad,iako tosiba ima brzi procesor,smatram da tu brzinu neces osetiti zbog windosa koji je toshiba osrednje prekrila sa njihovim Stripes sistemom..dok spica ima procesor koji je dovoljan da ti Android ne stucne ni jedno pri normalnom radu..
220e nije mala cifra,ali smatram da treba da kupis telefon koji se tebi vise svidja,bez obzira na sve prednosti i mane koje sam ti ja naveo,jer na kraju krajeva,ti ces taj telefon i koristiti..i bolje je da uzmes ono sto ti srce zeli,nego da posle zalis sto si se prevario..

djordje9393
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik
Kontakt:

Post od djordje9393 »

xaxa ja sam ludak naravno kao sto sam i rekao ... :D odustadoh od toshibe jer me covek pozurivao i non stop zapitkivao hocu li,hocu li.. ja na kraju rekao da necu tek tako da kupim telefon na brzaka tako da sam opet u potrazi za tel-om :D

dyca
Redovni učesnik
Redovni učesnik

Post od dyca »

xexe...ja bih te zamolio,ako mozes,da mi tacno kazes koliko novca imas,sta zelis,a sta ne na telefonu,kako bi mogao da ti pomognem pri izboru..evo,iskoristi ovaj dole link da bi bolje opisao ono sto ti treba u telefonu ;)

www.mobilnisvet.com/forum/viewtopic.php?t=20985

djordje9393
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik
Kontakt:

Post od djordje9393 »

oke..
budzet-otprilike bih trebao da imam oko 250 eura :D ali ne bih bas sve da potrosim,ali ajde da gledamo kao da hocu sve da potrosim
ne bih poslovnu vec iskljucivo multimedijalnu namenu.. :D
-telefon sa touch screenom to se da zakljuctii iz postova i iz naslova :D
eto toliko..znaci touch eventualno neki sa qwerty tastaturom i do 250 eurica :)

N-tchbl
Entuzijasta
Entuzijasta
Pridružio se: Čet, 13. Dec 2007. 19:54

Post od N-tchbl »

^ uzmi Spicu, neces zazaliti a mozes je na oglasima naci i za dosta manje para od ljudi koji je kupe preko paketa i prodaju za sasvim prihvatljivu cenu, telefon ima SVE sto si nabrojao, stabilan je, prebacis na 2.1 Android i imaces sve na jednom mestu 8)
I5700 Galaxy Spica w/ CM a8.3 | Kingston 4gb | Sennheiser CX 300

djordje9393
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik
Kontakt:

Post od djordje9393 »

ma znam..nasao sam na oglasima za 160 eura u full pakovanju stara 1 dan i jos garanciju ima..ali opet hteo bih telefon sa malcice jacom kamerom i sa blicem i to je onda full :) kao npr. htc hd ali ne znam kakav je..a i tema nije o njemu al nema veze :D

Odgovori