HTC HD2
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ●
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ●
- Krile007
- Mobil fan
- Pridružio se: Ned, 02. Okt 2005. 17:40
- :: Apple iPhone X
- :: Samsung Galaxy Alpha
Da, da to znam za garanciju ali šta ćeš....video sam da je neki lik stavio oglas da otključava baš hd2 sa Telenora....pa predpostavljam da može.....razlog zasto pitam je što sam koristio BB Storm 9530 sa Verizona, otključan ali je pravio problema sa net-om....
■■■■■ Apple iPhone X■■■■■Samsung Galaxy A5 2016■■■■■
brate ne moras da menjas ceo broj samo pozivni.ja sam zadrzao broj samo sto sam sad preko telenora i to je to.Krile007 napisao:[...
P.S to ne kosta nista

Izmenio: IDzO
*ne citiraj ceo post na koji odgovaraš već izdvoji samo deo na koji se odnosi tvoj komentar, a u slučaju da odgovaraš na poslednji post u temi citat je nepotreban, jer se podrazumeva da se na njega nadovezuješ*
Procitaj -> Pravila otvaranja tema i davanja odgovora
Krile007, sto se tice otkljucavanja HTC modela mozes pogledati listu u ovoj temi i tamo mozes pitati servisere da li mogu da otkljucaju HD2.
Tema -> HTC telefoni NEPODRZANI za otkljucavanje kodom
Tema -> HTC telefoni NEPODRZANI za otkljucavanje kodom
● PRAVILA FORUMA ● СРБИ ЗА СРБЕ ●
Mislio sam da uzmem ovaj telefon uz moju tarifu iz telenora jer mi se 280e cini ok uz ovu tarifu koju trenutno koristim, e sad zaboravih skroz na otkljucavanje. Sta sve gubim time sto je zakljucan? Jel jedina prepreka koriscenje druge kartice, ostalo je sve slobodno i koliko je dekodiranje da bude 100% otkljucan fon, jer se ovako nekako osecam ograniceno, a i ako budem imao 2 kartice i nekad hitno treba da ubacim u njega neku drugu opet ce mi trebati otkljucan telefon.
- Krile007
- Mobil fan
Stefan33, rekli su mi u Telenoru da imaju zapis od 23.9.2010. da se neće više poručivati HTC HD 2
mada to može i dobro da bude jer bi to značilo možda da će se fokusirati na HTC Desire HD i verovatno ( nadamo se ) će imati bribližnu ako ne i istu cenu kao HD 2
fenixbgd, kada si ti uzeo HD 2 tamo?

fenixbgd, kada si ti uzeo HD 2 tamo?
- Dream Weaver
- Mobil manijak
- Pridružio se: Sre, 10. Nov 2004. 02:45
- :: Xiaomi Mi Max 2
Kako kome zapadne
. Moj HD2 je zakljucan i ne moze ni jedna druga mreza sem telenora a drugar ja uzeo HD22 (e sad nisam siguran da li je preko telenora ili telekoma ali mislim da je telenor) i nije mu zakljucan.
Jedan radnik telenora mi je u uscu rekao da su dobijali neke telefone (HD) zakljucane a neke ne

Jedan radnik telenora mi je u uscu rekao da su dobijali neke telefone (HD) zakljucane a neke ne

and justice for all...
- Krile007
- Mobil fan
Ja da se pohvalim
....ne znam koliko je ko upućen ( čitao moje postove ) trebao sam da uzmem neki telefon u VIP-u ali sam ispizdeo jer su preskupi sa telefonima....32 000 za ovaj fon, tako da sam lepo ipak rešio da se iskeširam i kupim ga za keš u radnji....otključan
i napokon je u mojim rukuama 

- Krile007
- Mobil fan
mrkixxx, hvala druže
Utisak prvi je bio da sam vratio telefon i rekao servisu da ću im bombu baciti
, naime, dodjoh ja kući sav srećan, počeo malo da ga čačkam i rekoh hajde devojku da pozovem....ono zvoni ali nekako čudno.....ja rekoh hajde valjda neka HTC fora
javi se ona kada ono neki zvuk kao kompijuterski iz nekog crtaća i nista ne razumem......ja odlepio
zovem servis, kaže pa kao jel Telenor kartica....kao bilo je pre problema ali se zameni kartica 64k i valja, kao probaj Telekom one rade....ja rekoh, ja imam VIP derane.....i hajde ja nazovem VIP da pitam jel oni imaju te jače kartice....kaže nemaju, sve su 32k
ja kako sada ( znam da imaju u ponudi ).....ništa ja veseo kao bombaš se zaputio u radnju.....kaže oće to tako sa nekim karticama, kao jedino da uzmem ja Telekom karticu
ja reko' jesi ti lud, ja koristim VIP i hoću da radi.....i već se nerviram ( znam ja da ću ja dobiti pare ili radnja neće više postojati
ali nema više u NS to čudo, moram da idem za BG ).....kaže on imaju još dva....ja probam ono radi
i rekoh važi i uzoh telefon
E to je bila moja odiseja sa ovom mašinom....a sada moram reći da sam za sada jako prijatno iznenadjen sa telefonom.....kao prvo ja nikada nisam imao WM telefon pa mi bilo zanimljivo kako se odma' nabacio na MSN
.....ekran je perverzija.....prvo sam pogledao, kao nije loš, čak šta više solidan je......kada ono skontam on je na 40% osvetljenja
.....net mu radi vrh i IE i Opera......kada sam otišao na You Tube skenjao sam se kako su dobri spotovi na tom ekranu
Inače dvoumio sam se izmedju Galaxy S-a i ovoga.....ali kada sam držao ovaj u ruci 2 minuta i uzeo Galaxy iskreno, kao igračka mi je bio u ruci

Utisak prvi je bio da sam vratio telefon i rekao servisu da ću im bombu baciti

E to je bila moja odiseja sa ovom mašinom....a sada moram reći da sam za sada jako prijatno iznenadjen sa telefonom.....kao prvo ja nikada nisam imao WM telefon pa mi bilo zanimljivo kako se odma' nabacio na MSN

Inače dvoumio sam se izmedju Galaxy S-a i ovoga.....ali kada sam držao ovaj u ruci 2 minuta i uzeo Galaxy iskreno, kao igračka mi je bio u ruci
- pero0000
- Mobil manijak
- Pridružio se: Pet, 23. Jul 2010. 10:02
- :: Samsung S10
- :: Nokia 6210
Slike sa HD2 su pristojnog kvaliteta, okaci tu tvoju sliku ne neki sajt za upload slika da vidimo kakva je. Slike koje sam slikao sa HD2 su sasvim upotrebljive za gledanje na monitoru, nisam ih stampao da bih mogao reci kako izgledaju na papiru. E sad sa kojim fotografijama(tjs. sa kojim mob, telefonima) si ti poredio slike sa HD2?