Gps, wi-fi, radio, dobra baterija

ne možete da se odlučite koji tačno model da kupite iz Vašeg užeg izbora?
Bekra
Entuzijasta
Entuzijasta
Pridružio se: Sre, 23. Avg 2006. 02:27

Post od Bekra »

Azimuth napisao:tomas.hokenberi, posvadjan sam sa matematikom jos od osnovne, a poslednjih godina sa njom komuniciram iskljucivo preko digitrona :D
moj co'ek :D

Samo bih muziku koristio konstantnije, wi-fi samo u nekom gradu upalim, a gps kad mi se ucini da sam se izgubio, a nije vec kasno :)

Fox, hvala!

Ovo sa slike bi od mene nacinilo ozbiljnog punjaca! Voleo bih da budem punjac :lol:

Fox
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Čet, 23. Avg 2007. 12:34
:: Bgd - Roma - Napoli

Post od Fox »

Azimuth,ove fotke si najverovatnije video u drugoj temi ovde na forumu,a sve zahvaljujuci nasem kolegi i modu IDzO-u... :wink:
A da je korisna stvar za one koje vole da veci deo dana (i noci),provode na bajsu,nema dileme - idealan rekvizit. 8)

Bekra,da bi ovim "bajs" punjacem napunio bateriju verovatno je potrebno nekih 50 - 100 Km verglanja... :D
Samsung S8,Sennheiser CX300 II

miodrage
WP_guru
WP_guru
Pridružio se: Pon, 13. Mar 2006. 23:35
:: iPhone 14 Pro Max
Kontakt:

Post od miodrage »

Pa ako covek voli da vozi sto da ne? Najekoloskiji izvor punjenja bilo kojeg telefona definitivno. I o tome treba da se vodi rachuna.
Ceterum censeo, Androidam delendam esse!

Bekra
Entuzijasta
Entuzijasta

Post od Bekra »

Ako neko zna gde da nabavim ovo cudo, zaista bi godilo.

Ako je i 50 km dosta da se napuni, pa toliko i po gradu moze da se napravi :)

Jos prvo da nabavim neki telefon, i bice super

Fox
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Čet, 23. Avg 2007. 12:34
:: Bgd - Roma - Napoli

Post od Fox »

miodrage,onih 50 - 100 Km sam napisao "onako",verovatno je razdaljina potrebna da se napuni baterija mnogo manja... ;)
Bekra,nazalost mislim da ovaj punjac jos uvek nije u prodaji,mozda i gresim.Ocekivana cena je izmedju 15 i 20 eura.
The Nokia Bicycle Charger Kit starts charging at walking speed (6 km/h) and stops when your speed reaches 50 km/h. The total charging time varies depending on the phone and the cycling speed. For example, with just 20 minutes of cycling at 10 km/h you can power up a Nokia 1202 for 1 hour of talk time or 74 hours of standby time. The Nokia Bicycle Charger Kit is compatible with all Nokia phones that have a 2 mm charging interface.
Vise o ovoj "spravici" klik.
Samsung S8,Sennheiser CX300 II

IDzO
Ex-Moderator
Ex-Moderator
Pridružio se: Čet, 30. Jun 2005. 11:01
Kontakt:

Post od IDzO »

Ako mozes sa skupis jos 30-tak eura mozes uzeti polovnu E72 koja je odlican sklop multimedije i biznis serije. Kvalitetna muzika, izrada, tastatura, baterija, a sa GPS-om nema problema.

Odlican eksterni punjac -> KLIK
Samo ne znam da li se pojavio kod nas. :unsure:

Bekra
Entuzijasta
Entuzijasta

Post od Bekra »

Isprobao sam touchscreen, svideo mi se, pa sam na kraju uzeo nokiju 5800. i za sada sam veoma zadovoljan, baterija traje za sada dan i po veoma jakog koriscenja, a 3 crtice su opale (od 7) :wink:

Odgovori