Samsung S7070 Diva vs Nokia 5800 vs Nokia 5530

ne možete da se odlučite koji tačno model da kupite iz Vašeg užeg izbora?
lebatitvoga
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Pet, 22. Okt 2010. 20:56

Samsung S7070 Diva vs Nokia 5800 vs Nokia 5530

Post od lebatitvoga »

Ljudi, pomozite, bas sam u dilemi oko ova tri telefona :P
Samsung mi je najlepsi i mislim da ima sasvim zadovoljavajuce funkcije, ali ipak ove dve verzije Nokia-e me teraju da se zamislim jer su funkcionalniji... Nisu mi bitne ni GPS i sl. stvari, vec da je dobra memorija, dobra kamera, te rezolucija, cist i glasan zvuk, te time da ima dobre funkcije, ali istovremeno i da je lep dizajn:)
Plz, podelite svoja iskustva u vezi ovih telefona :)
Hvala puno unapred :)

tomas.hokenberi
Moderator
Moderator
Pridružio se: Pon, 03. Sep 2007. 18:02
:: Samsung GalaxyNote20

Post od tomas.hokenberi »

lebatitvoga, sta podrazumevas pod "dobrim funkcijama"? U osnovi je najbitnije d li zelis telefon "feature phone" ili "smartphone", posto je sa Samsung S7070 telefon iz prve grupe, a Nokie 5800/5530 iz druge grupe. Da li telefon posmatras kao uredjaj koji treba da ima odredjene funkcije koje ces koristiti i to je to, ili zelis da koristis i mogucnosti softverske nadogradnje, instalacije raznoraznih aplikacija itd?
Pravila otvaranja tema i davanja odgovora
Samsung SM-N980F Galaxy Note 20 256GB
Samsung SM-T870 Galaxy Tab S7 + Transcend 512GB

lebatitvoga
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Pet, 22. Okt 2010. 20:56

Post od lebatitvoga »

A smart phone je kao mali kompjuter? :) Pa ne bi skodilo svakako, mada generalno, ne trazim neko cudo od telefona. Ne planiram nikakvu softversku nadogradnju, te su mi ,kao sto si rekao, potrebne "funkcije" koje cu gotovo svakodnevno koliko-toliko koristiti :)

Odgovori