Posle mnogo vremena odlucio sam se da i ja promenim telefon. Kriterijumi koje telefon mora da zadovolji su mi prvenstveno WiFi i operativni sistem... symbian ok, android zanimljiv (nisam ga imao do sad:)
Telefon izmedju ostalog koristim najvise za surfovanje, kao podsetnik (ovo mi je veoma bitno:), solidna kamera je pozeljna...
Zapravo jos uvek nisam odlucio da li bi se vezao ugovorom, ili bi ga kupio ovako... ali najzanimljivija su mi sledeca 3 modela:
1.) HTC Wildfire
2.) Nokia E72
3.) Nokia E55
Naravno sva 3 modela su iz razlicite klase... ali voleo bih da cujem vase misljenje.
Pokusao sam da uporedim karakteristike Wildfire sa npr. Legend, i jedina stvar koju Legend ima bolju jeste AMOLED ekran (vecinu drugih sitnih opcija Legend ne podrzava za razliku od WF). Prvo sto me zanima odakle takva razlika u ceni izmedju Legend i WF? I taj AMOLED ekran, po cemu je toliko bolji od TFT?
A sto se Nokie tice, imam 7610 vec 6 godina i verovali ili ne samo mi je baterija zezala, malo se ogrebala maska i telefon je u odlicnom stanju i jos ga ponekad koristim!

A kad smo kod same Nokie, kakvo je vase misljenje E55 ili E71 ili E72?!
Evo kako gledam karakteristike E55 ima samo malo losiju kameru od E72 i cena je skoro za cetvrtinu manja.
Kakvo je vase iskustvo i misljenje o ovim telefonima? I da li bi mi HTC WF potrajao duze od 3 godine?