Nesto za uvod u Android

ne možete da se odlučite koji tačno model da kupite iz Vašeg užeg izbora?
Evil_Zo
Entuzijasta
Entuzijasta
Pridružio se: Pet, 23. Sep 2005. 13:54
Kontakt:

Nesto za uvod u Android

Post od Evil_Zo »

Iza nove godine bih preko Telenora uzeo HTC Desire/Desire HD (ili sta vec bude bilo u ponudi), a sada sam odlucio da prodam oba sadasnja telefona i kupim jedan android telefon koji bi po dolasku Desire-a sluzio kao drugi telefon (trebaju mi dva) i dok ne stigne Desire, kao glavni uredjaj. Volio bih da to bude neki sa Android 2.1 verzijom da se igram i uhodam za Desire. Nesto sam gledao i jedino sto se nudi, a da odgovara mom budzetu je polovan Samsung I5700 Galaxy Spica. Koliko sam razumio on je dobio zvanicni 2.1 update? Preporucite mi nesto u ovom rangu, raspolazem sa nekih 150 eura i gledao bih polovan telefon. Za priblizan novac vidim i Samsung I7500 Galaxy ali nigdje nisam nasao informaciju da je on dobio zvanicni 2.1 update, tu je i HTC Tatoo ali on nema kapacitivni ekran, ima malu rezoluciju i isto samo zvanicni 1.6...

Dakle, za moj slucaj, ima li nesto pametnije za kupiti od Samsung I5700 Galaxy Spica u tom nekom cjenovnom rangu (polovno do oko 150 eura)?

skar
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Ned, 17. Jan 2010. 22:07
:: nobody know
Kontakt:

Post od skar »

ili pak uzeti wildfire,koji ima losiju rezoluciju al ces se fino uhodati za desire,sad jos malo da stigne update na 2.2 i to ce ti biti to!!!

Pera Detlic
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Pon, 21. Dec 2009. 13:45
:: HTC One [m8]

Post od Pera Detlic »

i moj glas ide za wildfire... sad je krenula da mu pada cena nenormalno... video sam nov za 170-180 evra...
iz kutije izlazi sa 2.1... a jos malo pa ce da dobije 2.2...
rezolucija ekrana jeste malo losija... ali je kapacitivni, a i kao sporedni telefon nije strasno... + odlican uvod za android... kao mini Desire, pre nego sto uzmes Desire... :D
+ zaljubices se u HTC-ov Sense UI... koji na samsungu ne mozes da dozivis... :wink:
Samo nek se rolaju....sarme.

Evil_Zo
Entuzijasta
Entuzijasta
Kontakt:

Post od Evil_Zo »

Uh ljudi, tek sad vidjeh komentare, ja sam upravo kuci donio Samsung Spica-u. Sad gledam i svakako nisam mogao toliko da se protegnem do Wildfire-a, a za Samsung sam dobio ponudu kakvu nisam mogao da odbijem :) Telefon je nov i evo upravo sam uradio zvanican update na 2.1 i meni ovo poslije Symbian-a izgleda fantasticno, odusevljen sam! :)

wucinac
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac
Pridružio se: Sre, 09. Apr 2008. 22:03
:: Google Pixel 4XL
:: Google Pixel 2XL

Post od wucinac »

Evil_Zo, mislim da se neces pokajati sto si uzeo spicu. ja sam prezadovoljan. imas dosta foruma koji prave rom-ove samo za spicu. tako da ima stvarno svega :)
Google Nexus 6P~Google Pixel XL~Google Pixel 2XL~Google Pixel 3XL~Google Pixel 4XL

Evil_Zo
Entuzijasta
Entuzijasta
Kontakt:

Post od Evil_Zo »

E, kad si vec tu, ajde mi samo kazi gdje se tacno nalazi onaj meni da podesim da mi pri USB konekciji komp ne gleda telefon stalno kao karticu? :) Nekako sam to isceprkao na 1.6 da bi uradio update, ali kada sam upalio 2.1 vise ne mogu da dodjem do tog menija, sve sam precackao :dry:

Odgovori