Pomozite mi pri odluci! HD2 ili Desire

ne možete da se odlučite koji tačno model da kupite iz Vašeg užeg izbora?
nemanjale
Entuzijasta
Entuzijasta
Pridružio se: Pet, 26. Mar 2010. 22:50

Pomozite mi pri odluci! HD2 ili Desire

Post od nemanjale »

Koristim iPhone 3g vec 1,5god. i sada se razmisljam da njega zadrzim i dokupim jedan od ova dva modela HTC-a a to su HD2 ili Desire.

Kao prvo ne znam dali ce mi iphone uopste vise i trebati kada budem kupio neki od ova dva modela?

a drugo pitanje je koji da izaberem :roll:

probao sam i jedan i drugi uzivo ali bez flesovanja znaci samo kao nove telefone i HD2 mi se neuporedivo vise dopao iako je vecina forumasa za Desire i uopste na drugim forumima previse hvale Desire...ali ne znam zasto.
Meni je hd2 lepsi jer obozavam ogromne telefone a i na njemu sve radi u momentu zadavanja zadatka....dok me kod desire-a prvo nerviralo kad sam ga uzeo da ga probam i otvorim MENI i kad skrolujem on kao nesto pocne usporeno na neki sekund i onda krene brze skrolovanje....dok je to kod hd2 bas kako treba...ne znam zasto se toliko vise hvali desire od hd2 :?

Znaci ocekujem pomoc pri izboru ova dva tel.u kombinaciji sa iPhone-om (sto znaci da bi mi trebalo nesto skroz drukcije, a po mom misljenju je to hd2 jer mislim da se vise razlikuju iOS i Win nego iOS i Android) ili mozda i prodam iphone pa kupim jedan od ova dva. POMAGAJTE DRUGOVI :)

tomas.hokenberi
Moderator
Moderator
Pridružio se: Pon, 03. Sep 2007. 18:02
:: Samsung GalaxyNote20

Post od tomas.hokenberi »

nemanjale, imas i trecu opciju, sacekaj malo, da se pojavi u prodaji HTC Desire HD, koji ima 4,3" ekran kao HTC HD2, a Android je masina kao HTC Desire. Onda mozes i da prodas Iphone.
Pravila otvaranja tema i davanja odgovora
Samsung SM-N980F Galaxy Note 20 256GB
Samsung SM-T870 Galaxy Tab S7 + Transcend 512GB

jerkann
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Pon, 07. Jan 2008. 08:14
:: Samsung Galaxy S4
:: Nokia 808

Post od jerkann »

nemanjale, ako uzmes android fon neces napraviti neki prelaz jer je sam android veoma slican iOS-u.
Hd2 je zver nema sta, ali sad nemam bas velika saznanja o tome kako se pokazao.
U svakom slucaju ja bih pre njega uzeo.

nemanjale
Entuzijasta
Entuzijasta
Pridružio se: Pet, 26. Mar 2010. 22:50

Post od nemanjale »

hvala vam u svakom slucaju...

tomas.hokenberi, znam druze razmisljao sam i o tome i o WIN7 telefonima ali ipak moram jos dugo da ih cekam a i bice na ceni tako da nemam bas toliko para...

jerkann, hvala druze, i ja tako mislim, vise su mi slicniji iOS i android. a HD2 mi se bas svidja i po onome koliko sam ja imao prilike da ga isprobam on odlicno radi, tako da cu najverovatnije uzeti njega...
----
imam jos jedno pitanje u vezi ova dva modela....ajde da zaboravimo na OS i da uporedimo koji tel ima bolji zvucnik (sto se tice razgovora i zvucnika za muziku) i koji ima bolju kameru?

----
spojio tomas.hokenberi. Uzastopno postovanje nije dozvoljeno. Ubuduce koristi opciju "Izmeni".

tomas.hokenberi
Moderator
Moderator
Pridružio se: Pon, 03. Sep 2007. 18:02
:: Samsung GalaxyNote20

Post od tomas.hokenberi »

nemanjale, uzimajuci u obzir sve navedeno onda je HTC HD2 najbolji izbor. Radi se o odlicnom uredjaju, na koji mozes cak i i instalirati "kuvani" Android ako pozelis.
Pravila otvaranja tema i davanja odgovora
Samsung SM-N980F Galaxy Note 20 256GB
Samsung SM-T870 Galaxy Tab S7 + Transcend 512GB

gargamel4
Expert
Expert
Pridružio se: Čet, 02. Mar 2006. 08:37

Post od gargamel4 »

Ja bih se pre odlučio za HD2, jer je to poslednje od Windows platforme i ujedno i najbolje što je izbačeno, i jako mi je žao što gase WinMobile i preorjentisali su se na Win7 ali iz njihove perspektive to ima smisla a nas korisnike ko šiša. Otkrili su čari "marketa" i stari Win ne donosi više dovoljno para, i ne prati vizuelne standarde. Jako je mnogo korinih programa za WinMobile koji se neuporedivo lakše instaliraju (jedino sa Win. nema potrebe ni za kakvim krekovanjem, iako postoji komercijalni software), mada su grafički malo siromašniji od Android-a a posebno iOS-a. I sam bih iz ovog razloga rado pazario HD2 kao all-in-one uređaj, dok za Android još ima fore.
Ako Vam je dobro, onda ništa[/url]
Samsung A70, KZ AS10 wireless, Garmin Fenix 6X PRO

Vlada Zem
Expert
Expert
Pridružio se: Ned, 14. Maj 2006. 13:25
:: N9

Post od Vlada Zem »

Glas za Desire HD, mnogo se "pljuje" na netu, ali ja bih mu da šansu.
gargamel4 napisao:Jako je mnogo korinih programa za WinMobile koji se neuporedivo lakše instaliraju (jedino sa Win. nema potrebe ni za kakvim krekovanjem, iako postoji komercijalni software
E...? ;)
zvezde granda ne mogu u mp3 ali mogu u 3pm

Odgovori