Dream Weaver, LittlePrince, to je dugogodišnja veza. :p A da se ženim ću kad budem imao para, neću ovako socijalno. Svima čestitke na novim telefonima!
Pozdrav!
iPhone 4 16GB Black & N91 8GB facelifted to Silver.
Perfected by Sennheiser PX-200 White and Sennheiser HD-205 Black!
Vincent napisao:..A da se ženim ću kad budem imao para, neću ovako socijalno..
Pa ako se ima para za novi iPhone 4 (što i nije baš najvažnija stvar u životu, a daje se toliko para) sigurno se ima i za pristojnu svadbicu (što jeste važna stvar, to i jeste život).. Ovo što sam napisala važi samo u slučaju da je novac problem.. Ako je razlog drugi, onda vi najbolje znate kako ćete..
Izvinjavam se za OFF, ali ovo sam morala da prokomentarišem...
*** ALL WHITE with Teddy *** GALAXY NOTE 9 White Snapdragon *** GALAXY WATCH ACTIVE 2 Aluminum 44mm ***
Ninolina, to je ona uštedjela od stipendije Mi smo u suštini prilično nemašni studenti koji se puno vole i ovako iznenade s vremena na vrijeme Mada si ti potpuno u pravu
Pozdrav!
iPhone 4 16GB Black & N91 8GB facelifted to Silver.
Perfected by Sennheiser PX-200 White and Sennheiser HD-205 Black!
gargamel4, brate cestitam ti ces znati da iskoristis njegove maksimalno mogucnosti,zao mi je zbog tvog bivseg ljumbimca ali sta je tu je zivot tece dalje pa makar i na ovaj nacin!!!
Pa iako je običaj da se napiše mali review ovo je već relativno mator model pa ja to neću raditi, ali moram da se malo požalim na android. Krenuo sam sa idejom da mi on bude default, i ima prednosti (naravno) i sve glatko radi ali me nije toliko oduševio koliko sam mislio da hoće, čak mi je Windows jednostavniji za snalaženje i logičniji....... No videćemo još, daću priliku obema platformama
Fon je savršen, danas je uz pirlično maltretiranja i kratko dopunjavanje umro kasno uveče, što je sasvim u skladu s onim što sma očekivao i uz plansku upotrebu (a vrlo moguće i rezervnu bateriju) će biti sasvim zadovoljvajuć
Ako Vam je dobro, onda ništa[/url]
Samsung A70, KZ AS10 wireless, Garmin Fenix 6X PRO
* maloprodajna cena sa uključenim PDV-om. Dinarske cene modela se dele sa prodajnim efektivnim kursom NBS koji se ažurira na svakih nekoliko dana. Plaćanje ISKLJUČIVO u dinarskoj protivvrednosti.