Samsung i550
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Bada OS ● Symbian OS ●
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Bada OS ● Symbian OS ●
- Phantom Lord
- Mobil poznavalac
- Pridružio se: Pet, 28. Okt 2005. 12:10
Kada instaliram youtube na I550 ili nece da ga otvori ili kaze da ima problema sa konekcijom.Isto kada otvorim preko opere youtube sajt i pokusam da pustim video pokrece mi se realplayer koji pokusava da skine video i kaze da ima problema sa konekciom.A aktivan mi je 3g i imam megabyta a podeseno je pristupna tacka da bude mts wap.
Inace telefon mi je hacovan i instalaram sve bez problema samo imam problem sa youtube.
I da default internet pretrazivac mi se zeznuo puca kada ga pokrenem da li to moze da se resi?
Sto je tice baterije ja forsiram telefon dosta i drzi mi oko dan dva max.Uprincipu nije mi tesko da stavim na punjac telefon.
Track ball mi se desilo da se jednom zaglavio ali samo na momenat od tada nista.Odnesi u neki servi da ga otvore i da vide sta je fora mozda treba samo da ga ocisti i sve ce da legne na svoje mesto.
Inace telefon se hackuje brzo i lako.
Inace telefon mi je hacovan i instalaram sve bez problema samo imam problem sa youtube.
I da default internet pretrazivac mi se zeznuo puca kada ga pokrenem da li to moze da se resi?
Sto je tice baterije ja forsiram telefon dosta i drzi mi oko dan dva max.Uprincipu nije mi tesko da stavim na punjac telefon.
Track ball mi se desilo da se jednom zaglavio ali samo na momenat od tada nista.Odnesi u neki servi da ga otvore i da vide sta je fora mozda treba samo da ga ocisti i sve ce da legne na svoje mesto.
Inace telefon se hackuje brzo i lako.
- tomas.hokenberi
- Moderator
- Pridružio se: Pon, 03. Sep 2007. 18:02
- :: Samsung GalaxyNote20
okram_ca, a da probas da podesis kod gprs konekcije da ti APN umesto gprswap bude gprsinternet?
Pravila otvaranja tema i davanja odgovora
Samsung SM-N980F Galaxy Note 20 256GB
Samsung SM-T870 Galaxy Tab S7 + Transcend 512GB
Samsung SM-N980F Galaxy Note 20 256GB
Samsung SM-T870 Galaxy Tab S7 + Transcend 512GB
Pokusao sam ista stvar.
Znas kako kad pokrenem youtube trazi mi da biram konekciju izaberem mtswap i cim krene da se konektruje ispadne.
Nego me sad zeza sto mi pukao internet explorer koji imam vec na telefonu.Pored njega imam 2 opere.ali kada idem kliknem na video u operi automatski se prebacuje na default internet pretrazivac koji puca.
Da li mi treba da instalim mozda flash program za youtube da li je u tome problem.Zasto nece opera da ga pusta sama?
Znas kako kad pokrenem youtube trazi mi da biram konekciju izaberem mtswap i cim krene da se konektruje ispadne.
Nego me sad zeza sto mi pukao internet explorer koji imam vec na telefonu.Pored njega imam 2 opere.ali kada idem kliknem na video u operi automatski se prebacuje na default internet pretrazivac koji puca.
Da li mi treba da instalim mozda flash program za youtube da li je u tome problem.Zasto nece opera da ga pusta sama?
Orginalni Browser na telefonu koji imam mi se zeznuo kada sam instalirao programi i igre i puca kad ga pokrenem.A video sam kad mi je radio da ima integrisan flash.Ja bih ga reinstalirao ali nemogu da ga nadjem da ga skinem.
pa skinuo sam par sa razlicitih sajtova videcu sta se desava.Nego sta moram da imam instaliramo da bi mi radio youtube da li mi treba samo program youtube ili mi treba jos nesto neki codec ?
pa skinuo sam par sa razlicitih sajtova videcu sta se desava.Nego sta moram da imam instaliramo da bi mi radio youtube da li mi treba samo program youtube ili mi treba jos nesto neki codec ?
Ja sam instalirao skype i mogu da se dopisujem,i mogu da pozovem i da primam pozive ali nemogu da cujem sagovornika ali on mene moze.Na Nokia telefonima koje podrzavaju skype radi bez problema ali na ovom Samsungu nece.Postavio sam pitanje na skype forumu ali nema odgovora.
Mislim da jednostavno nemoze.Tipujem da je do porta.Koje ti portove koristis?meni je po default 8877.
Mislim da jednostavno nemoze.Tipujem da je do porta.Koje ti portove koristis?meni je po default 8877.