HTC HD2

Fabrički OS, Android, Windows
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
Android OSWindows OS
Odgovori
Win6.1x
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Ned, 21. Nov 2010. 11:41

Post od Win6.1x »

HTC HD2 ima dovoljno brz procesor (sve jos od TyTn 2 pa nadalje je to moglo) da moze da pusta filmove bez konverzije.Ukoliko je problem memorijski prostor i bas zelis da konvertujes imas bukvalno na netu 100 konvertera i svi su manje vise slicni.Odaberes rezoluciju ,eventualno broj frejmova i 22050-44000 zvuk i reseno ... :) Verovatno si probao Smart Movie.Imas na primer convertor za Crystal Player (za PC),koji radi odlicno : )

Krile007
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Ned, 02. Okt 2005. 17:40
:: Apple iPhone X
:: Samsung Galaxy Alpha

Post od Krile007 »

Jel moze neko da mi kaze kako da namestim da mi slika na lock screenu bude jedna, a ne da stavi nekoliko dok ne popuni ekran???
■■■■■ Apple iPhone X■■■■■Samsung Galaxy A5 2016■■■■■

Dream Weaver
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Sre, 10. Nov 2004. 02:45
:: Xiaomi Mi Max 2

Post od Dream Weaver »

EEEEE :lol: taj sam i ja imao problem, moras da stavis odgovarajuci format slike jer ako je manja on ce da ti stavi vise puta istu sliku (na zalost :cry: )
E sad ne mogu da se setim koji je format potreban, pogled kojeg formata su ti slike (volpejperi) koje vec imas fabricki na telefonu (ako ih nisi pobrisao)
Pogledao, da bi slika bila kako treba, treba da bude 480X800 formata :roll:
and justice for all...

Layne_Staley
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Čet, 16. Feb 2006. 18:41
:: iPhone 6 64gb SG
Kontakt:

Post od Layne_Staley »

Samo skini resco photo manager, i tamo uzmi sliku koju zelis, i idi na opciju : "Set as home screen"... posvetli je i to je to ... najbolji program za edit slika, a i za lockscreen.. poz
There are 10 types of people in the world: Those who understand binary, and those who don't...
-- iPhone 6 space gray, 64 GB --

Win6.1x
Redovni učesnik
Redovni učesnik

Post od Win6.1x »

Stim sto ako probas da manju sliku stavis na pozadinu dobices ocaj : )) Dobro je znati ipak prave dimenzije :)

Krile007
Mobil fan
Mobil fan

Post od Krile007 »

Ok hvala svom troma na pomoći :D

Samo mi Layne_Staley, reci, jel to program za mobilni ili za komp?

Win6.1x
Redovni učesnik
Redovni učesnik

Post od Win6.1x »

@Krile to je program za fon.Obicam browser za slike.... Doduse trebace ti warez ... jer je Trial.Ili da kupis legalno :)

sanjke
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Čet, 11. Dec 2008. 01:43

Post od sanjke »

Može li mi neko reći delivery report za sms kako se namešta?Da li to uopšte ima na fonu i gde se nalazi?
HTC HD2 ANDROID

Krile007
Mobil fan
Mobil fan

Post od Krile007 »

sanjke, HTC messaging--->meni--->settings--->options--->čekiraj request sms delivery report :)

sanjke
Redovni učesnik
Redovni učesnik

Post od sanjke »

Krile007, hvala puno.
Kako ste sredili imenik na telefonu?Ima li neki pametan program pomoću kojeg se mogu prepakovati brojevi,želim da spakujem sve brojeve jedne osobe pod jednim imenom.
HTC HD2 ANDROID

Grandpa
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Sub, 30. Jul 2005. 12:36

Post od Grandpa »

Ja bih ti preporucio da to radis preko outlooka ako si na windowsu i nemas neizdrziv h8 prema outlooku. Kuckanje na tastaturi je brze koliko god brzo da kucas na fonu, a i preglednije je.

sanjke
Redovni učesnik
Redovni učesnik

Post od sanjke »

Koristim windows 7.Malo pre sam ubacila outlook i odradila sređivanje kontakta.

Zna li neko ima li negde da se nađe originalne stvračice za HD2?Fotrolice,zaštite,držači....
Nude mi ovako nešto:
http://www.capdase.com/en/product5.php? ... 1&pid=5277

Layne_Staley
Mobil manijak
Mobil manijak
Kontakt:

Post od Layne_Staley »

sanjke, ne znam nigde nema jos u beogradu originalne stvari za hd2... a gde ti nude to ? Ovo mi deluje kao skroz cool stvar :D
There are 10 types of people in the world: Those who understand binary, and those who don't...

Win6.1x
Redovni učesnik
Redovni učesnik

Post od Win6.1x »

@sanjke imas na ovom sajtu.jedan lik Fontele.cc stalno postavlja na malim oglasima.HTC i QTEK/Palm.SVa oprema

Layne_Staley
Mobil manijak
Mobil manijak
Kontakt:

Post od Layne_Staley »

Win6.1x, na kom sajtu ? daj reci, a ako je zabranjeno posalji na pp.. mnogo me interesuje :) hvala unapred

ayrton senna
Novajlija
Novajlija
Pridružio se: Čet, 22. Apr 2010. 18:52

Post od ayrton senna »

valjda Win6.1x misli na ovog tipa:

"Stigle su markirane futrole Capdase - Leather Case i silikonske obloge Capdase za dosta popularnih modela telefone!!! NOVO! PRVI PUT U SRBIJI I SAMO OVDE! Namenski vakuum drzaci za HTC HD2 i Desire, NOKIA N8, N97 i 5800 (5230) i iPhone 4, 3GS i 3G!!! Vrlo elegantni i skoro nevidljivi, bez glomaznih bocnih i donjih drzaca, sa tankim plastikama koje se skoro ne vide kada je telefon u drzacu! Pored toga na akciji je auto punjac koji u kompletu sa drzacem placate samo 399din! Moguce porucivanje drzaca i za ostale modele telefona. Kontakt preko sajta! Za par dana stizu i za Desire HD, i9000, Wilfire, N97 mini, C6,... > □ q"

Win6.1x
Redovni učesnik
Redovni učesnik

Post od Win6.1x »

ayrton sena pa da.. Ima ih par .Postavljaju ovde masovono u Malim Oglasima.Tako da Stanley pogledaj samo male oglase na ovom sajtu

Layne_Staley
Mobil manijak
Mobil manijak
Kontakt:

Post od Layne_Staley »

Win6.1x, sve je to lepo, ali na kom sajtu ? nisi postavio nigde ni jedan sajt :)) ili sam ja lud i corav :)

sanjke
Redovni učesnik
Redovni učesnik

Post od sanjke »

Upravo sam ubacila Igo primo 8.5 i radi dobro-nisam ga puno probala ali za početak je ok.Kada sam ugasila igo primetila sam da mi je uključena "data connection" i da je brojač već stigao do 3min,zna li neko nešto o ovome?
HTC HD2 ANDROID

Win6.1x
Redovni učesnik
Redovni učesnik

Post od Win6.1x »

Layne ,Airton i ja ti pricamo da NA OVOM SAJTU imas tone malih oglasa za operemu za HD2 i sve ostale HTC uredjaje.Naces bar 10 sajtova.Citaj Male Oglase,ima par firmi sto po ceo dan spamuju opremu.

@Sanjke,gomila uredjaja imaju opciju Quick GPS (assisted GPS),koji se konektuju na internet i brze ti preuzmu pozicije o satelitima,pa ti ne trazi GPS satelite po nekoliko minuta i vise.Obicno je u pitanju par kilobajta.Tvoj problem je sto te nije diskonektovao.Taj update satelitima ti treba 1x u 7 dana bar.

Odgovori