X8, X10 mini, LG gt540?

ne možete da se odlučite koji tačno model da kupite iz Vašeg užeg izbora?

Koji android?

Glasanje se završava Pet, 31. Dec 2010. 23:34

SE X8
5
26%
SE X10 mini
6
32%
Lg gt540
3
16%
Nesto cetvrto
5
26%

Ukupno glasova: 19

wasssup
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Sre, 03. Sep 2008. 20:16
:: Samsung galaxy Ace 2

X8, X10 mini, LG gt540?

Post od wasssup »

Da krenem redom...
Lg bi uzeo u mts-u preko tarife mix 750, znaci odma da dam 8000... Kod LG mi se svidja sve osim rezistivnog ekrana :smutny: Barterija je :o , kamerica solidna, performanse odlicne(sudeci po youtubu) i povoljna cena..
X10 mini.... ODUSEVLJEN sam ovim telefonom! :D Skroz mi odgovara, samo me plasi rezolucja 240x320, tj da li ce da podrzi sve android aplikacije i igrice?!? Ok je za tu velicinu ekrana, ali ne znam dal' je ok za Android :?
X8 vazi isto sto za mini(samo sa manjom dozom odusevljenja :lol: ), ali sa ok rezolucijom i bezveze kamerom(nema af) :dry:
Soni erikson(oba) su mi za cenu od 200e bez ugovorne obaveze obaveze... Bezveze mi je da se obavezem kod telenora za 16000 kad ga imam za 200e...
:unsure:
Ace 2 + 16Gb Patriot Class 10

Deksi
V.I.P. MobilniSvet.com
V.I.P. MobilniSvet.com
Pridružio se: Sre, 24. Feb 2010. 23:51
:: one+ nord2

Post od Deksi »

X10 Slika Sony Ericcson telefoni su odlicnog kvaliteta koristio sam i ih ranije,kvalitet kamere je svima poznat.E sad ovo za rezoluciju,pa neznam raspitaj se.

dimi89
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Sre, 07. Feb 2007. 09:25
:: Samsung Galaxy Neo
:: LG Optimus 4X HD

Post od dimi89 »

Dosta slicne modele bi si naveo ali bi se ipak odlucio za LG jos ako mozes da ga uzmes za kes on je oko 160 evra.X10 mini ne bi zbog mnogo malog ekrana jer poruke je dosta tesko kucati i samo ces da se mucis jedino ako nema neku tastaturu preko celog ekrana.Sto se tice X8 kao sto si reko nema autofokus kamera a koliko mogu da primetim i nema ugradjeni graficki cip tj graficku akceleraciju sto LG ima.Sve u svemu LG je best buy jos ako mozes da izdvojis neki evra ekstra i uzmes LG Optimus One to ce te drzati barem dobre 2 god. jer on dolazi out of the box sa 2.2 androidom i capacativnim eksranom koji naravno ima multitouch.
>>>Samsung S3 Neo GT I9301I<<<LG Optimus 4x HD<<<LG KS20 <<<....Nokia N76 {Symbian v60 3rd hacked}...

wasssup
Mobil fan
Mobil fan

Post od wasssup »

deksicom, :wink:
dimi89, Nije mi problem ona tastaturica, cackao sam ga uzivo! :) A ovaj optimus one je zanimljiv predlog, ali mislim da ga nema u Nisu... Kao ni gt540(bar jos uvek ne...)
Imao sam prilike da se dosta igram sa tatoo-om i samsungom s5230 i nije me se svidjao "dozivljaj" koriscenja ekrana, dok sam kod operatera cackao izlozene modele sa kpacitativnim i bilo je :o

dimi89
Mobil manijak
Mobil manijak

Post od dimi89 »

wasssup, na testovima se odziv ekrana kod LG-a(GT 540) veoma dobro pokazao ili barem tako pisu...Sto se tice Optimusa One pre neki dan je potvrdjeno da ce da dobije zvanicni update na 2.3 verziju androida takoda imas jos jedan vise razlog da ga kupis.Ako ga nema u nisu u BG-u ga ima i ima firmi koje mogu da ti posalju ili nadji nekog rodjaka (svako ima bar jednog rodjaka u BG-u :D ) koji ce da kupi umesto tebe i posalje ti.Uostalom ako si student povratna karta do BG-a ti je 1600 pa kad vec kupujes telefon prosetaj se malo po BG-u mozda kupis jos nesto i taman kad se vratis u Nis nadjemo se na kafu i preneses mi utiske i das mi da ti porcackam telefon naravno :D
>>>Samsung S3 Neo GT I9301I<<<LG Optimus 4x HD<<<LG KS20 <<<....Nokia N76 {Symbian v60 3rd hacked}...

miodrage
WP_guru
WP_guru
Pridružio se: Pon, 13. Mar 2006. 23:35
:: iPhone 14 Pro Max
Kontakt:

Post od miodrage »

Iz ponudjenog izbora X10 mini ili cak mini Pro verziju koja ima hardrversku slide tastaturu. Sto se ekrana tice - zaobidji u najsirem mogucem luku rezistivni ekran. To je moje misljenje koje nikakve specifikacije uredjaja ne mogu da promene. Kapacitivni ekran je jednostavno WOW 8)
Ceterum censeo, Androidam delendam esse!

wasssup
Mobil fan
Mobil fan

Post od wasssup »

To da je kapacitivni ekran WOW i sam sam se uverio :wink: Hvala na misljenju, miodrage :)
dimi89, :lol: Mnogo mi to maltretiranje za telefon... A jesam student(elektronac :D ) i bas zato nemam ni vremena kada da odem... Ali ako kojim slucajem nesto isadne, pa ne uzmem mini(sve vise sam ka njemu), dogovoreno za kafu! 8) Mada moze i sa minijem :P

dimi89
Mobil manijak
Mobil manijak

Post od dimi89 »

wasssup, pre bi prezalio dobar rezistivan ekran nego malo kapacitativan ! Imam LG ks20 koji ima 2.8" rezistivni ekran ismatram da svaki touch telefon koji nema hardwersku testaturu ne bi trebao da ide ispod 3" jer sa 2.8" jedino mogu u fullscreenu i u landscape modu da kucam kao cove sve ostalo je bukvalno nabadanje po ekranu.Najbolje bi bilo da uporedis osetljivost ekrana LG gt540 i mini-a pa ces sam da odlucis...Uostalom i kompatibilnost aplikacija je u pitanju ...Mozes da uzmes i nesto trece ali kad kupis kupi bre ki'covek ! :D

wasssup
Mobil fan
Mobil fan

Post od wasssup »

:lol: Ne znam.... Znam samo da ne ubacujem vise modele u izbor! :) X8 sam skoro otpisao... :?

lesa0208
Supreme Themer
Supreme Themer
Pridružio se: Ned, 14. Feb 2010. 22:33

Post od lesa0208 »

pa i ja bih ti rekao da uzmes optimus one ili x8, mada pre optimus one nego x8. A ove x10 mini generalno nisu lose samo su mini... Meni su jako simpaticne na izgled ali bih pre uzeo optimus one a ako njega bas nema onda x8 al realno vredi se iscimati zbog dobre stvari :D

skar
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Ned, 17. Jan 2010. 22:07
:: nobody know
Kontakt:

Post od skar »

u cenu x8 ulazi i LG optimus one,koji je naj,naj resenje za te pare...mislim neuporedivo je bolji jos je najavljen 2.3 android za njega :P

Dream Weaver
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Sre, 10. Nov 2004. 02:45
:: Xiaomi Mi Max 2

Post od Dream Weaver »

Slazem se sa skar, da uzmes optimus one , jedino sto mu je ekran malo manji 3.2 ali nije toliko strasno i nema blic sto je meni veliki nedostatak.

Vidim da moze android da se nadogradi na 2.3 tako da ces imati najnoviji softver.

U svakom slicaju je bolji nego X8.

Sta znam.... :dry:
and justice for all...

antec
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Pet, 11. Jul 2008. 03:32
:: LG G Flex 2

Post od antec »

Jos jedan glas za LG Optimus One, za tu kintu nema bolje. Ako ga nadjes u nekoj prodavnici slobodno pusti info gde i kako.
Pozdrav

wasssup
Mobil fan
Mobil fan

Post od wasssup »

Pa slaba mi vajda za taj optimus one... Jer je u Nisu stvarno jadna ponuda, a sada nemam kad da se cimam da idem za Bg, a nisam nesto ni pri parama.... A da narucim...ovi sto salju su navodno "legalni" deru sa cenama(28,9k dinara).... :wacko:

bestboy
Expert
Expert
Pridružio se: Uto, 23. Jan 2007. 03:10

Post od bestboy »

wasssup
То што су први набавили телефон па су ребнули цену, може да упали само код неког тотално необавештеног. :dry:
Кад буде у понуди више продавница и цена ће бити реална...
Слобода или смрт

wasssup
Mobil fan
Mobil fan

Post od wasssup »

bestboy, mudro zboris :wink: Samo se nadam da nece dugo da se ceka, jer bi uskoro trebao da pazarim nesto :D Mini me sve vise privlaci :roll:

Odgovori