HTC, Samsung, Apple, Nokia ili SE

ne možete da se odlučite koji tačno model da kupite iz Vašeg užeg izbora?
NoBodyAsAleksa
Entuzijasta
Entuzijasta
Pridružio se: Ned, 12. Nov 2006. 14:43

HTC, Samsung, Apple, Nokia ili SE

Post od NoBodyAsAleksa »

Znaci ne mogu da se odlucim koji telefon da uzmem...

HTC Desire (verovatno HD), galaxy s, Apple iphone 3gs ili neki nokijin ili sony ericson...

Potrebno je da ima touch screen, dobru kameru, da je izdrzljiv, kvalitetan software(da se ne sjebava kao symbian posle 2 meseca) i da je brz...

Nekako me HTC najvise privlaci...

znaci oko 500eura, imam mogucnost da kupim i u instranstvu...
  • ___________________________________________________________
    Izmenio Miškoni:: I sve to sažeto u jednostavan naslov "pomoć". A zašto ne "help", kraće je, ili još bolje "?". :roll:
    Izmenjen naslov...
Nokia N8 + 4gb Sandisk + Sennheiser CX300-II

NoBodyAsAleksa
Entuzijasta
Entuzijasta

Post od NoBodyAsAleksa »

Ili mozda cak google nexus one... pomozite mi :smutny: Znaci najvazniji su mi kvaliltet maske(izdrzljivost, da se ne grebe ekran), brzina telefona, i vek trajanja telefona(da nije kao na pojedinim symbian telefonima kojima pola software-a ode posle 3meseca koriscenja), dobra kamera,...

lesa0208
Supreme Themer
Supreme Themer
Pridružio se: Ned, 14. Feb 2010. 22:33

Post od lesa0208 »

jel mozes da uzmes za 500 evra i4 u inostranstvu? Eto njega bih ti preporucio, jesi razmisljao o motoroli milestone 2 onda nija losa isto.

gargamel4
Expert
Expert
Pridružio se: Čet, 02. Mar 2006. 08:37

Post od gargamel4 »

NoBodyAsAleksa, razumem da ti sve što si nabrojao treba, ali HiTech telefone moraš baš da čuvaš k'o malo vode na dlanu da bi preživeli svojih 2 godine koliko je uobičajeno da potraju. Znači ništa od "kvaliteta maske i negrebljivog ekrana". Na bilo koji ćeš staviti foliju da ga sačuvaš ali ako ti bude ispadao...

Desire HD je odličan telefon ali nije za svakoga, ogroman je i s Androidom isto ima zezanja kao i sa Symbianom (videti šte se desilo Mirku i Nini). 3GS je korak unazad jer ima malu rezoluciju u odnosu na trenutnu ponudu i lošiji tip ekrana (LCD). Ako ćeš Apple onda idi na 4rku. GalaxyS je odličan telefon ali se malo razlikuje od HTCa u tipu procesora i UI-u i SuperAMOLEDu (ima sporiji matematički procesor a brži 3D - kod HTCa obrnuto, a iPhone4 ima isti procesor kao i GalaxyS ali na drugoj platformi). Sa Nokiom mislim da znaš šta dobijaš i da tu nema mnogo iznenađenja, a SEom imaš odličan i neobičan dizajn i odličan plejer ali generalno ne toliko mnogo koliko im je cena.
Ako Vam je dobro, onda ništa[/url]
Samsung A70, KZ AS10 wireless, Garmin Fenix 6X PRO

NoBodyAsAleksa
Entuzijasta
Entuzijasta

Post od NoBodyAsAleksa »

nesto sam skeptican oko uzimanja iphone 4, jer kontam da mora da se flashuje da bi mogao da radi ovde i ne znam kako bi to uticalo na sam uredjaj... Ako neko moze malo vise da mi kaze o iphone 4 i oko toga ako ga kupim u instranstvu kako se flashuje i to sve.... Kakvu kameru i blic ima cetvorka, da li su sredili da moze da se brise muzika direktno iz plejera a ne da mora da se stavlja na usb svaki put...

i4??? jel to iphone 4? xD
motorolu ne volim nesto...

Fox
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Čet, 23. Avg 2007. 12:34
:: Bgd - Roma - Napoli

Post od Fox »

NoBodyAsAleksa,da,i4 je Iphone 4.
Ako izuzmemo "da se ne sjebava kao symbian posle 2 meseca", i imajuci u vidu da si rekao da hoces da kupis telefon koji je izdrzljiv (kvalitetno kuciste),dobru kameru,onda mozes da pogledas i N8.Procitaj malo postove u temi o N8-ici,tamo ces videti postove i ljudi koji ga imaju,cak i mini review iz ugla samih korisnika.
Pored gore navedenih modela koje si vecina i sam predlozio,mogao bi,imajuci u vidu da se nisi izjasnio da mora da bude odredjena platforma odnosno O.S.,pogledati i Samsung S8500 Wave.
Odlican telefon,brz,lepo odradjen,pokrece ga Bada platforma i ako ti to ne smeta moze da bude dobro resenje. 8)
Samsung S8,Sennheiser CX300 II

znemanja
Moderator
Moderator
Pridružio se: Pon, 07. Jul 2008. 22:16
:: Samsung S20 Ultra
:: Samsung A52

Post od znemanja »

NoBodyAsAleksa, Moj glas ide za N8, telefon zadovoljava sve kriterijume koje si naveo.S obzirom da koristi novi symbian^3 operativni sistem, sve mane ranijeg symbian-a su ispravljene u novoj verziji.
Ako, pak, želiš androd telefon, onda svakako pogledaj HTC Desire HD, ima fantastičan ekran dijagonale 4.3 inča, ali je i jako veliki telefon, ali opet taj ekran retko koga ostavi ravnodušnim.
Samsung Galaxy S22 Ultra, Samsung Galaxy Watch4 Classic, Samsung Galaxy Tab S6 LTE, Samsung Galaxy A52, Samsung Galaxy A6+ (2018)

Dream Weaver
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Sre, 10. Nov 2004. 02:45
:: Xiaomi Mi Max 2

Post od Dream Weaver »

NoBodyAsAleksa, ako ćeš uzimaš telefon sa androidom onda uzmi dizajer, mislim da ti je to najbolji izbor od telefona sa androidom.
Šta misliš o HD2? Kao dizajed HD samo što ima WM a može na se na njemu pokrene i android a jeftiniji je od oba dizajera :-)
and justice for all...

miodrage
WP_guru
WP_guru
Pridružio se: Pon, 13. Mar 2006. 23:35
:: iPhone 14 Pro Max
Kontakt:

Post od miodrage »

SIMFree iPhone 4 u inostranstvu kosta oko 650€. E sad, to je malo vise od tvog budzeta, ali sa time nema zezanja, mozes da updatujes kako volis, bez straha da ce da se zakljuca. Obrati paznju samo to da mora da bude unlocked by Apple. Ali u inostranstvu dobijas sertifikat da je to zaista tako. Inace, ima stakleno kuciste - navodno nesalomivo - sto je opovrgnuto, ali da se ekran tesko grebe to potpisujem :D
Ceterum censeo, Androidam delendam esse!

gargamel4
Expert
Expert

Post od gargamel4 »

NoBodyAsAleksa, iPhone se ne flešuje, mora da se otključava i to posle svakog updatea pa treba paziti pri update-u da li je izašao program za otključavanje. A simfree su skuplji. Nije sređeno to za muziku a pitanje je i da li če ikada biti, za sve što radiš mora da se sinhronizuje sa iTunes-om. Možda postoje programi (to bi već miodrage mogao da zna) ali po defaultu nema. I to ti je mana svih iPhone-ova - nije ograničeno samo na 4rku.

djoxie
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Sre, 04. Okt 2006. 14:30

Post od djoxie »

sto se iphone 4 tice, cena pred praznike polako vec pada. sada u austriji npr verziju od 16gb simfree mozes naci za nesto malo iznad 500e, iza nove godine ce ici jops malo dole, tako da... odes i vidis bec, pazaris fon i milina :)
::luv phonez::

miodrage
WP_guru
WP_guru
Kontakt:

Post od miodrage »

Pa u februaru se ocekuje White iPhone4, sto ce da znaci da bi ovome jos mogla cena na dole... E sad, ti vidi. Ono sto je gargamel4 naveo, je tacno, iTunes je nuzno zlo, mada ima dosta drugih programa sa kojima se on moze umnogome zaobici, a mozda uskoro i potpuno izbaciti iz upotrebe - slavicu taj dan!

Pizon12
Novajlija
Novajlija
Pridružio se: Pon, 15. Feb 2010. 13:08

Post od Pizon12 »

Moze i kod nas da se nadje iphone 4 za 500 evra pa cak i nesto manje ali zakljucan.Trebalo bi uskoro da izadje unlock ako ti nije tesko da sacekas.Inace posle iphona preporucio bih ti Galaxy S posto stvarno jaci telefon sto se hardvera tice trenutno ne postoji osim mozda desire hd koji ima vise rama ali ima svakako slabiji gpu.

jerkann
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Pon, 07. Jan 2008. 08:14
:: Samsung Galaxy S4
:: Nokia 808

Post od jerkann »

NoBodyAsAleksa, ponovicu se jos jednom. Po meni najbolji odnos kvalitet - cena daje Nokia N8. Daleko najpovoljnija cena u odnosu na konkurenciju a pruza definitivno vise. Jedina mana je IZGLED Os-a, ali to je vec individualna stvar (meni je to veliki plus npr.) jer je stvar oko brzine i "glatkoce" u radu (Boze moj kakve izraze ja izmisljam) dovedena do perfekcije.

telep
Expert
Expert
Pridružio se: Pon, 22. Okt 2007. 04:23

Post od telep »

jerkann, Da perfekcija pogotovo browser i text input, čista desetka HTC, Samsung i Apple to nikada ne bi mogli tako dobro to da urade.
Xiaomi Redmi 5 Plus 64GB
Xiaomi Redmi 5 Plus 64GB
Nexus 7 32GB 2013 White

jerkann
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Pon, 07. Jan 2008. 08:14
:: Samsung Galaxy S4
:: Nokia 808

Post od jerkann »

telep, da a ne psotoji 1001 browser koji moze da se instalira.
A sta fali text inputu molim te?

gargamel4
Expert
Expert

Post od gargamel4 »

jerkann, N8 ima odličan odnos cene i kvaliteta? Sa 500+ evra a još i nije top model? Ok !

telep
Expert
Expert
Pridružio se: Pon, 22. Okt 2007. 04:23

Post od telep »

jerkann napisao:telep
A sta fali text inputu molim te?
Ma da onaj t9 u zasebnom prozoru je takvo savršenstvo.

Slika
Xiaomi Redmi 5 Plus 64GB
Xiaomi Redmi 5 Plus 64GB
Nexus 7 32GB 2013 White

miodrage
WP_guru
WP_guru
Kontakt:

Post od miodrage »

QWERTZ tastatura - FUJ! Kako retro :D :lol: :lol: :lol:

Odgovori