Koji telefon sa dobrom baterijom za oko 450 evra???
Koji telefon sa dobrom baterijom za oko 450 evra???
Ljudi imam veliku nedoumicu, potrebna mi je pomoc oko izbora telefona. Ono sto je potrebo da ima je dobra baterija, minimum 2 dana (2h razgovora, 2-3h muzike preko 3,5mm u autu, 1-2h wifi), dobru kameru min 5mpx, i trebao bi da ima fm transmitter, jer u kombiju nema mogucnosti za 3,5mm ni za cd. Trebao bi da ima tastaturu, posto trenutno koristim HD2 i pozivanje iz auta mi je prosto nauka (i velika muka). prethodna par telefona su 6220c, n95 8gb, n97, e72 i sad hd2. jel ima nesto baterija od e72, mogucnosti od n97 i hd2 i kamera 6220c. Znam da trayim skoro nemoguce, ali nesto priblizno. gledao sam n79, n81 8gb i n85. i da fond mi je do 450€, max 500€ Svaka pomoc je dobro dosla. Hvala svima unapred
- tomas.hokenberi
- Moderator
- Pridružio se: Pon, 03. Sep 2007. 18:02
- :: Samsung GalaxyNote20
nikkks, za ovakva pitanja postoji poseban deo foruma - Poredjenje modela. Uopste nije bitno sto su svi modeli koje razmatras Nokia (narocito sto Nokia deo foruma nije predvidjen za pricu o Nokia smart telefonima!). Zato ova tema ide tamo.
N79, N81 8gb i N85 su veliko nazadovanje posle HTC HD2 i ja ih uopste ne bih razmatrao. Ako ti je bitna tastatura pogledaj Samsung B7610 Omnia Pro. Ne moze se meriti sa HD2 ali ima qwerty.
N79, N81 8gb i N85 su veliko nazadovanje posle HTC HD2 i ja ih uopste ne bih razmatrao. Ako ti je bitna tastatura pogledaj Samsung B7610 Omnia Pro. Ne moze se meriti sa HD2 ali ima qwerty.
Pravila otvaranja tema i davanja odgovora
Samsung SM-N980F Galaxy Note 20 256GB
Samsung SM-T870 Galaxy Tab S7 + Transcend 512GB
Samsung SM-N980F Galaxy Note 20 256GB
Samsung SM-T870 Galaxy Tab S7 + Transcend 512GB
@tomas hvala druze, uoste nisam zapazio ovaj deo foruma. HD2 nije ispunila moja ocekivanja, ni najmanje, to je telefon najvise za ljude koji 95% svog vremena provode u kaficu, za klince koji se loze na zestoke telefone i ljude koji zaista koriste njegove funkcije. Ja sam u sustini putnik, 70% vremena provodim u autu, tastaturu da mogu da zovem i kucam poruke, na ovom nema sanse. zelim bateriju 2-3 dana, da bi kod mene trajala dan, hd2 daje 2 dana slabog koriscenja i jedan dan kad se pegla, ipak ima ogroman ekran, ali ne i nezgrapan.
@ Murinho jel ima c6 transmitter, on bi mi i odgovara, nesto tipa je n97 9 touch pro2, ima i touch i tastaturu, to mi je onako solidno. ako ima onda cu njega i da uzmem.
PS. koliko drzi bateriju???
@ Murinho jel ima c6 transmitter, on bi mi i odgovara, nesto tipa je n97 9 touch pro2, ima i touch i tastaturu, to mi je onako solidno. ako ima onda cu njega i da uzmem.
PS. koliko drzi bateriju???
da se javnem, vratio sam se na stari dobri E72, samo sto je ovaj beli. Mada imam mali problemcic, kad je ubacivan srpski zamenjena su slova Y i Z, ali sam se naviko vec drugi dan. Sad planiram da uzmem N97 za internet i navigaciju. Nisam samo siguran kako kod nje bese ide sa flash aplikacijama na internetu, gledanje klipova i fimova na net. Posto ovaj to ne podrzava
- Miškoni
- Administrator
- Pridružio se: Pet, 30. Jul 2004. 07:08
- :: Samsung S7
- :: Huawei Y6
nikkks, E72 i N97 imaju posebne teme u Symbian delu foruma pa eventualna pitanja tamo i postavljaj.
E72 -> viewtopic.php?t=18176
N97 -> viewtopic.php?t=16760
E72 -> viewtopic.php?t=18176
N97 -> viewtopic.php?t=16760
● PRAVILA FORUMA ●