Zamolio bih vas da mi nabrojite glavne razlike izmedju ova dva modela. A pogotovo ako je neko imao prilike da koristi oba modela. I Interesuje me da li svi programi koji su na Desire-u, mogu da se instaliraju i na Wildfire... Da li bi pogresio ako bi uzeo Wildfire, posto je jeftiniji ?
Hvala unapred!
Wizards, Zajedničko im je da su HTC i Android i da je Wildfire mini Desire po izgledu, tu se završavaju sve sličnosti. Desire je bar dve klase bolji telefon.
Xiaomi Redmi 5 Plus 64GB
Xiaomi Redmi 5 Plus 64GB
Nexus 7 32GB 2013 White
Hahaha.... Znam da je bolji. Znam da se bas ne mogu porediti. Ali mozda nisam dobro postavio pitanje. Mene zapravo interesuje konkretno. Hoce li na Wildfire-u raditi Skype, Igo navigacija, i ostali dobri programi koje sam video na Desire-u? Da li ce mi vecina raditi? I da li je ekran tj ezolucija stvarno tako losa kao sto pricaju ?
pa nije bas toliko losa ali je losa, skype ce da ti radi ako nadjes pravu verziju, igo radi ne vidi se pola dugmeta za ok i cancle, al ako imas novca bolje desire
desire bez razmisljanja...wildfire ima ocajnu rezoluciju, evo moj drug ima i pola aplikacija mu ne radi sa marketa, izbacuje neke greske...mada ako nisi neki zahtevan korisnik, mozes i wildfire da uzmes
Desire je bukvalno duplo skuplji a dajem ruku da nije toliko i bolji... u Wildfire-u imas najnoviji Android softver, ekran nije uopste los, pogotovu za te pare, tako da je racunica jasna
kunkun ne znam kakav wildfire tvoj drug ima ali potpisujem da aplikacije rade bez greske na njemu, igrice ne mogu ali jedno 80% aplikacija moze ne bitno jesu li sa marketa ili ne. Koristio sam wildfire 2 meseca, sve sto mogu da ubacim na Hero i Magic moglo je i na wildfire
nemam pojma ali to za igrice je istina, ili koci mnogo ili nece ni da ih otvori zbog rezolucije...a ne kazem da ne rade programi i aplikacije ali dosta njih izbacuje gresku gde kaze da mora da se zatvore...za 250e ima i boljih telefona od wildfire-a ako vec se nema para za desire...
* maloprodajna cena sa uključenim PDV-om. Dinarske cene modela se dele sa prodajnim efektivnim kursom NBS koji se ažurira na svakih nekoliko dana. Plaćanje ISKLJUČIVO u dinarskoj protivvrednosti.