HTC Desire

Fabrički OS, Android, Windows
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
Android OSWindows OS
Odgovori
lesa0208
Supreme Themer
Supreme Themer
Pridružio se: Ned, 14. Feb 2010. 22:33

Post od lesa0208 »

pa ne bi trebalo jer kazu da bi taj unrevoked 3.2 trebalo da nalepi recovery i ako je na telefonu hboot 0.92. Al ako ne moze probaj da ga downgrejdujes na 0.80 pa onda da odradis root

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=745903

Zeljkamp
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Uto, 20. Nov 2007. 07:27
:: HTC U11
Kontakt:

Post od Zeljkamp »

Kod mene nije HBOOT 0.92 vec HBOOT 0.93.001. Pogledao sam link i tamo kaze da ne koristim tu metodu ako je na telefonu HBOOT 0.93 (slcd ekrani). Da nije mozda zbog toga problem?

lesa0208
Supreme Themer
Supreme Themer
Pridružio se: Ned, 14. Feb 2010. 22:33

Post od lesa0208 »

verovatno je do toga 0.93 vidim i da se zale ljudi na taj update sa 0.93 .

Zeljkamp
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Kontakt:

Post od Zeljkamp »

Znaci da cekam jos, nije frka, mada bih voleo da ga root-ujem i uradim flash, jer uveliko kuburim sa memorijom za instalaciju programa. Sramota da telefon ove klase ima takave probleme... :dry:

vanjuska
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Pon, 31. Avg 2009. 00:45

Post od vanjuska »

Definitivno je do toga,jer nema potrebe da se downgrafeuje na 0.80 jer i na 0.92 on to radi lagano, al posto si instalirao taj najnoviji update verovatno unrevoked ne ume jos sa time da radi :)
Life is not the amount of breaths you take, it's the moments that take your breath away! HTC DESIRE!

toda81
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma
Pridružio se: Ned, 11. Nov 2007. 17:35
:: Note 4 N9100 dual

Post od toda81 »

Treba mi pomoc oko downloada 32 . 49 . 00 . 32 U _ 5 . 11 . 05 . 27 _ RIL fajla jer ga nikako ne mogu pronaci gde da ga skinem.Skinuo sam najnoviji radio 32.54.00.32U_5.14.05.17.Problem je sto nemam net na kompu,a preko tel nikako da nadjem gde mogu da skinem 32 . 49 . 00 . 32 U _ 5 . 11 . 05 . 27 _ RIL.Molim vas da mi neko da direktan link na pp ako nije problem.Nadam se da se urednici nece ljutiti zbog ove moje pp
Note IV N9100 dual

Zeljkamp
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Kontakt:

Post od Zeljkamp »

Ok cekacu, sto se mora nije tesko... :wink: Veceras sam napravio factory reset jer to nisam uradio kada sam kupio telefon, a mislim da to nije uradio ni predhodni vlasnik kada mi ga je poslao. Videcu kako ce se posle reseta ponasati pa cu opet da navratim ovde da trazim pomoc. :D :wink:

Hvala svima na pomoci. :)

Ninolina
Moderator
Moderator
Pridružio se: Sre, 07. Dec 2005. 08:42
:: Galaxy Note 9 White
:: Galaxy Watch Active2

Post od Ninolina »

toda81, u mom postu u kom je link za RADIO nalazi se i link za odgovarajući RIL fajl.. To je isti RIL kao i za prethodnu verziju RADIA pa zato ima naziv stare verzije..:-) A moj post sa linkovima je na prethodnoj stranici ove iste teme..:-)
*** ALL WHITE with Teddy *** GALAXY NOTE 9 White Snapdragon *** GALAXY WATCH ACTIVE 2 Aluminum 44mm ***

toda81
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Post od toda81 »

Ninolina, snasao zam se i odradio sam sve.Pomogao mi je moj stari dobri drug.Vidim da je kolega acambas pricao o nekom novom rom-u i da ga puno hvali pa me interesuje po vasem misljenju koji je sada najbolji rom i zasto je po vasem misljenju najbolji.Bilo bi dobro npr direktno poredjenje sa npr LeeDrOiD-om o kome se neko vreme pisalo da je najbolji
Note IV N9100 dual

Randy
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik
Pridružio se: Pet, 26. Nov 2010. 02:39

Post od Randy »

toda81, najbolji ROM je onaj koji tebi licno najvise odgovara, a to najlakse mozes otkriti tako sto isprobas njih nekoliko. Jedini Sense ROM koji sam koristio je neki Pay87, a kasnije sam isprobavao samo non Sense ROM-ove, koji mi vise leze, poput Open Desire, Oxygen i sada Ginger Villain, koji je acambas pohvalio.
HTC Desire_GingerVillain v0.8 - Dragon Lasers Viper Series 95mW

Boban N.P.
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik
Pridružio se: Čet, 04. Nov 2010. 18:52

Post od Boban N.P. »

POZ svima - jedno pitanje imam za korisnike Desire telefona, gledam po YOU TUBE razna podesavanja za isti i vidim u opcijama PODESAVANJA (SETTING) da ima i opcija PRIVATNOST (PRIVACY) ali kod mene to nema !? Jednostavno ne postoji, sad mi nije jasno kako, inace telefon sam uzeo preko telenora, takodje imam nekih problema sa konekcijom WI-FI , imam Wireless ruter u kuci i sta mi se desava nekada proradi, nekada nece ili radi 10-tak minuta pa nece da otvara stranica a, sve vreme ima pun signal i onda sta je jos veca fora onda ni MREZNU nece da konektuje !? A, sve mi je to cini mi se pocelo nakon sto sam pre neki dan dobio poruku za UPDATE softwera ovu zadnju verziju, pa sad da li je tu neki problem ne znam pa ako ko moze ukatko da mi odgovori na ova dva pitanja, jer sam sad napravio jos veci problem posto sam imao instaliranu navigaciju IGO 8 a ovo me zezalo uradim mu HARD RESET i sad ne znam kako da isti ponovo vratim jer ne znam gde mu je taj BACKUP i uopste ne vidim nigde u telefonu SD karticu sta uopste imam na njoj, preko kompa vidim ali ja nju na telefonu ne mogu da nadjem - smesno ali eto . . . HVALA unapred za moguce odgovore i izvinjavam se ako mozda za ova moja pitanja ovo nije pravo mesto ili ste vec imali slicne problema ali stvarno zbog obaveza nemam sad mnogo vremena ceo forum da prelistavam - HVALA jos jednom UNAPRED !

toda81
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Post od toda81 »

Randy, moracu da isprobam taj rom sto ga acambas hvali .
Note IV N9100 dual

Zeljkamp
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Kontakt:

Post od Zeljkamp »

Boban N.P., da bi video fajlove iz sd kartice treba sa marketa da skines neki file explorer. Ja koristim ES File Explorer. Nije los ni Astro i pomocu njih mozes videti sve sa memorijske. Tada ces moci da vidis apk fajl za instalaciju iGO-a. :wink:

Posle hard reseta imam utisak da mi se telefon bolje ponasa na 3g mrezi. Danas ni jedan propusten poziv, ali mi je zato stari market i ne cuju me kada su mi slusalice zakacene na telefon. Ja cujem sve, jasno i glasno, ali mene sagovornik ne cuje. Probao sam da zamenim slusalice i stavio sam od Samsunga I5700, ali mi se tada telefon restartovao. ovo sam ponovio 3-4 puta i svaki put se restartovao.
Pre reseta je sve radilo ok, ima li neko ideju zbog cega je ovo?

toda81
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Post od toda81 »

Kvalitet zvuka prilikom snimanja u 720p je ocajan.Tesko da se nesto razumu.Da li postoji nacin da se resi taj problem ?
Note IV N9100 dual

Sauriann
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Čet, 07. Maj 2009. 14:06
:: HTC One

Post od Sauriann »

toda81 napisao:Kvalitet zvuka prilikom snimanja u 720p je ocajan.
koje ti je kalse kartica, mislim da HD zahteva minimum 4 klasu...

toda81
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Post od toda81 »

Sauriann, znam za to,imam ja mmc klase 6.Iskreno zvuk pri snimanju hd videa je ocajan .
Note IV N9100 dual

Sauriann
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Čet, 07. Maj 2009. 14:06
:: HTC One

Post od Sauriann »

Jbg, taj HD snima je sada kao poboljšan na nekim custom HD romovima koji su izašli pre dan dva. Jedina zajebanicja je u pravilnom paticionisanju kartice koje moraš ipak da odradiš sa linuxa (imaš na topiku da skineš i narešeš na cd i flešku pa butuješ sistem na njega). E sad to mi je previše zajebancija jer praviš u suštini 4 particije itd...
U svakom slučaju mislim da treba sačekati da nexus one dobije zvaničan update na 2.3 pa onda staviti custom i probati. Sa druge strane daj bože da će Desire dobiti zvaničan update, Desire HD hoće sigurno...

toda81
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Post od toda81 »

Note IV N9100 dual

Ninolina
Moderator
Moderator
Pridružio se: Sre, 07. Dec 2005. 08:42
:: Galaxy Note 9 White
:: Galaxy Watch Active2

Post od Ninolina »

toda81, jesi li probao to? Jel radi taj mod i kako se ubacuje? :-)
*** ALL WHITE with Teddy *** GALAXY NOTE 9 White Snapdragon *** GALAXY WATCH ACTIVE 2 Aluminum 44mm ***

Mirko BGD
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Uto, 01. Jun 2004. 21:46
:: samsung s8 plus
Kontakt:

Post od Mirko BGD »

jel izasla neka kuvana verzija sa 2.3? jel neko slucajno probao :blinky:

Odgovori