HTC Desire
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ●
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ●
- toda81
- Prijatelj foruma
- Pridružio se: Ned, 11. Nov 2007. 17:35
- :: Note 4 N9100 dual
Treba mi pomoc oko downloada 32 . 49 . 00 . 32 U _ 5 . 11 . 05 . 27 _ RIL fajla jer ga nikako ne mogu pronaci gde da ga skinem.Skinuo sam najnoviji radio 32.54.00.32U_5.14.05.17.Problem je sto nemam net na kompu,a preko tel nikako da nadjem gde mogu da skinem 32 . 49 . 00 . 32 U _ 5 . 11 . 05 . 27 _ RIL.Molim vas da mi neko da direktan link na pp ako nije problem.Nadam se da se urednici nece ljutiti zbog ove moje pp
Note IV N9100 dual
- Ninolina
- Moderator
- Pridružio se: Sre, 07. Dec 2005. 08:42
- :: Galaxy Note 9 White
- :: Galaxy Watch Active2
toda81, u mom postu u kom je link za RADIO nalazi se i link za odgovarajući RIL fajl.. To je isti RIL kao i za prethodnu verziju RADIA pa zato ima naziv stare verzije..
A moj post sa linkovima je na prethodnoj stranici ove iste teme..

*** ALL WHITE with Teddy *** GALAXY NOTE 9 White Snapdragon *** GALAXY WATCH ACTIVE 2 Aluminum 44mm ***
- toda81
- Prijatelj foruma
- Pridružio se: Ned, 11. Nov 2007. 17:35
- :: Note 4 N9100 dual
Ninolina, snasao zam se i odradio sam sve.Pomogao mi je moj stari dobri drug.Vidim da je kolega acambas pricao o nekom novom rom-u i da ga puno hvali pa me interesuje po vasem misljenju koji je sada najbolji rom i zasto je po vasem misljenju najbolji.Bilo bi dobro npr direktno poredjenje sa npr LeeDrOiD-om o kome se neko vreme pisalo da je najbolji
Note IV N9100 dual
toda81, najbolji ROM je onaj koji tebi licno najvise odgovara, a to najlakse mozes otkriti tako sto isprobas njih nekoliko. Jedini Sense ROM koji sam koristio je neki Pay87, a kasnije sam isprobavao samo non Sense ROM-ove, koji mi vise leze, poput Open Desire, Oxygen i sada Ginger Villain, koji je acambas pohvalio.
HTC Desire_GingerVillain v0.8 - Dragon Lasers Viper Series 95mW
-
- Neredovni učesnik
- Pridružio se: Čet, 04. Nov 2010. 18:52
POZ svima - jedno pitanje imam za korisnike Desire telefona, gledam po YOU TUBE razna podesavanja za isti i vidim u opcijama PODESAVANJA (SETTING) da ima i opcija PRIVATNOST (PRIVACY) ali kod mene to nema !? Jednostavno ne postoji, sad mi nije jasno kako, inace telefon sam uzeo preko telenora, takodje imam nekih problema sa konekcijom WI-FI , imam Wireless ruter u kuci i sta mi se desava nekada proradi, nekada nece ili radi 10-tak minuta pa nece da otvara stranica a, sve vreme ima pun signal i onda sta je jos veca fora onda ni MREZNU nece da konektuje !? A, sve mi je to cini mi se pocelo nakon sto sam pre neki dan dobio poruku za UPDATE softwera ovu zadnju verziju, pa sad da li je tu neki problem ne znam pa ako ko moze ukatko da mi odgovori na ova dva pitanja, jer sam sad napravio jos veci problem posto sam imao instaliranu navigaciju IGO 8 a ovo me zezalo uradim mu HARD RESET i sad ne znam kako da isti ponovo vratim jer ne znam gde mu je taj BACKUP i uopste ne vidim nigde u telefonu SD karticu sta uopste imam na njoj, preko kompa vidim ali ja nju na telefonu ne mogu da nadjem - smesno ali eto . . . HVALA unapred za moguce odgovore i izvinjavam se ako mozda za ova moja pitanja ovo nije pravo mesto ili ste vec imali slicne problema ali stvarno zbog obaveza nemam sad mnogo vremena ceo forum da prelistavam - HVALA jos jednom UNAPRED !
- Zeljkamp
- Redovni učesnik
- Pridružio se: Uto, 20. Nov 2007. 07:27
- :: HTC U11
- Kontakt:
Boban N.P., da bi video fajlove iz sd kartice treba sa marketa da skines neki file explorer. Ja koristim ES File Explorer. Nije los ni Astro i pomocu njih mozes videti sve sa memorijske. Tada ces moci da vidis apk fajl za instalaciju iGO-a.
Posle hard reseta imam utisak da mi se telefon bolje ponasa na 3g mrezi. Danas ni jedan propusten poziv, ali mi je zato stari market i ne cuju me kada su mi slusalice zakacene na telefon. Ja cujem sve, jasno i glasno, ali mene sagovornik ne cuje. Probao sam da zamenim slusalice i stavio sam od Samsunga I5700, ali mi se tada telefon restartovao. ovo sam ponovio 3-4 puta i svaki put se restartovao.
Pre reseta je sve radilo ok, ima li neko ideju zbog cega je ovo?

Posle hard reseta imam utisak da mi se telefon bolje ponasa na 3g mrezi. Danas ni jedan propusten poziv, ali mi je zato stari market i ne cuju me kada su mi slusalice zakacene na telefon. Ja cujem sve, jasno i glasno, ali mene sagovornik ne cuje. Probao sam da zamenim slusalice i stavio sam od Samsunga I5700, ali mi se tada telefon restartovao. ovo sam ponovio 3-4 puta i svaki put se restartovao.
Pre reseta je sve radilo ok, ima li neko ideju zbog cega je ovo?
- Sauriann
- Redovni učesnik
- Pridružio se: Čet, 07. Maj 2009. 14:06
- :: HTC One
Jbg, taj HD snima je sada kao poboljšan na nekim custom HD romovima koji su izašli pre dan dva. Jedina zajebanicja je u pravilnom paticionisanju kartice koje moraš ipak da odradiš sa linuxa (imaš na topiku da skineš i narešeš na cd i flešku pa butuješ sistem na njega). E sad to mi je previše zajebancija jer praviš u suštini 4 particije itd...
U svakom slučaju mislim da treba sačekati da nexus one dobije zvaničan update na 2.3 pa onda staviti custom i probati. Sa druge strane daj bože da će Desire dobiti zvaničan update, Desire HD hoće sigurno...
U svakom slučaju mislim da treba sačekati da nexus one dobije zvaničan update na 2.3 pa onda staviti custom i probati. Sa druge strane daj bože da će Desire dobiti zvaničan update, Desire HD hoće sigurno...