Mnogi OS su propali, a novi su došli, tipa android, koji je sveprisutan i iz tog razloga imam veliki problem da za bilo šta osim za sony ericsson razlučim, šta je muzički orjentisan telefon a šta ne.
Čini mi se da je internet, OS primarna stvar, a muzika i kamera su bačene u zapećak.
KOristio bi slušalice sennheiser cx150 koji imaju manji frekventni opseg nego neke jače tipa cx300 pa samim tim treba mi telefon sa boljim ekvilajzer podesavanjima, kako predefinisanim tako i custom varijanta,kako bi bass doveo u red.
Drugi uslovi su.
3.5mm priključak, nešto drugo tipa SE sam ako je izuzetno dobro i vrijedno zezanja sa njihovim priključcima.
ekran bar 2.2 inca
standardna tastatura
dobra baterija, znači da izgura sat vremena razgovora pola sata interneta i 2 sata slušanja muzike muzike.
Kamera ako će smanjiti cijenu može i bez nje, mada bila bi lijepa bilo koja sa autofokusom.
Svi proizvodjači dolaze u obzir.
Cijena do 200 evra na crno, tj. one varijante u logich shopu, za koje sam sazao juče da još rade.
Pošto stvarno nemam neku predstavu

Konkretna svdjanja nemam, osim možda SE W902 ali njega nema da se nadje ili zylo koji mi je plastikaner a to bi htjeo da izbjegnem a ni slajde ne mirišem nešto.
Unapred hvala.