http://www.mts.telekom.rs/index.php/MIX.html
MTS novosti
-
darkonda
- Mobil stručnjak

- Pridružio se: Pet, 01. Avg 2008. 01:12
- :: iphone 5s 32gb
posto se menja 066 kontrola troskova, svma od 1 februara, mene zanima mogu li preci na neki mix tarifni profil, jer mi vise ne odgovaraju uslovi kontrole troskova
nije mi jasno kako mogu da menjaju, iako imam ugovor jos 4 meseca
ako oni mogu da promene uslove tarifnog profila, ocekujem da i ja mogu da predjem na mix, a da mi ostane isto broj.
zna li neko nesto vise o tome?
nije mi jasno kako mogu da menjaju, iako imam ugovor jos 4 meseca
ako oni mogu da promene uslove tarifnog profila, ocekujem da i ja mogu da predjem na mix, a da mi ostane isto broj.
zna li neko nesto vise o tome?
26.01.2011
http://www.mts.telekom.rs/index.php/ves ... snike.htmlNovi Opšti uslovi i primanje promotivnih SMS poruka
Obaveštavamo sve mt:s korisnike da se od početka 2011. godine primenjuju novi Opšti uslovi za pružanje usluga u javnoj mobilnoj telekomunikacionoj mreži Telekoma Srbija. Nove Opšte uslove možete da pogledate ovde http://www.mts.telekom.rs/index.php/ops ... sluga.html
Takođe, obaveštavamo Vas da, ukoliko ne želite da primate SMS poruke u kojima Vas Telekom Srbija upoznaje sa svojim promotivnim i prodajnim akcijama, možete da onemogućite primanje ovih poruka slanjem besplatnog SMS-a bez teksta, na kratak broj 6560.
Ako, po odjavljivanju, ipak poželite ponovo da primate ove poruke Telekoma Srbija, dovoljno je da pošaljete besplatan SMS bez teksta na kratak broj 6410 i primanje ovakvih poruka biće vam ponovo omogućeno.
Imam i ja SMS maniju 49din.
Samo tu karticu vise ne koristim, kada nije bilo za praznike neka hvala sada.
Uspostava 2,8din
SMS 0,9din.
GPRS ne znam ali nešto povoljniji. Cene bez PDV-a. Tako je bilo ali ne znam da li je menjano, rekao bih da nije.
Tarifiranje nepoznato, bilo je valjda 60+1 ili 60+60.
Samo tu karticu vise ne koristim, kada nije bilo za praznike neka hvala sada.
Minut 2,9dinpotraga napisao:Ima ponovo "mts SMSmania" za 49din (bar je ja imam i na 064 i 066 broju).
A sad jendno pitanje: kakva je to "promotivna tarifa"? Ta mi je na 064 broju, ali na zvanicnom sajtu nema nista o njoj.
Uspostava 2,8din
SMS 0,9din.
GPRS ne znam ali nešto povoljniji. Cene bez PDV-a. Tako je bilo ali ne znam da li je menjano, rekao bih da nije.
Tarifiranje nepoznato, bilo je valjda 60+1 ili 60+60.
- shocky
- Entuzijasta

- Pridružio se: Sub, 04. Feb 2006. 04:21
- :: Samsung A52s
Meni ovi MixNet deluju zanimljivi. Npr MixNet M podseca na stari mix1000, malo manje min, skoro duplo vise poruka, ima 600Mb za net, MMS je skoro dzabe za razliku od MIX-a,...
Trenutno sam i dalje na Mix1000 a bas sam hteo na Mixnet S da se prebacim pa da dokupim poruke ali mi je malo min. Ok mi je oko 200min da imam. Pa cu se onda verovatno prebacim na Mixnet M zbog neta.
Trenutno sam i dalje na Mix1000 a bas sam hteo na Mixnet S da se prebacim pa da dokupim poruke ali mi je malo min. Ok mi je oko 200min da imam. Pa cu se onda verovatno prebacim na Mixnet M zbog neta.
- miodrage
- WP_guru

- Pridružio se: Pon, 13. Mar 2006. 23:35
- :: iPhone 14 Pro Max
- Kontakt:
Ja sam gledao taj MixNet - i naravno, malo mi je minuta, a previse poruka. Jedino sto mi odgovara je L, ali mi je skupo, i koji ce mi q... 1500 poruka? Od 450 koje sada imam (Mix1250), potrosim mozda 150 max. Minuta potrosim oko 400, i imam jos 50 MB neta. Mada mislim da povecam to na 300 MB. Steta sto nema mogucnost da se kupi 100 MB za tipa 200 kinti.
Aleksaboy, da, Vimpelkom, koji drzi treci najbogatiji covek u Rusiji... A on drzi i Turkcell. Ne znam, sad kad je Orange ispao (a bili su mi favoriti) najvise bih voleo da Deutche Telekom uzme nas, ali od toga nema vajde. Mada se spekulise i da su Austrijanci ozbiljno zagrizli, jer su pitali da li to onda nece njih dovesti u monopolisticki polozaj ako kupe i nas Telekom, a vec imaju Vip... Uglavnom, vise sam naklonjen ka zapadu nego ka istoku.
Aleksaboy, da, Vimpelkom, koji drzi treci najbogatiji covek u Rusiji... A on drzi i Turkcell. Ne znam, sad kad je Orange ispao (a bili su mi favoriti) najvise bih voleo da Deutche Telekom uzme nas, ali od toga nema vajde. Mada se spekulise i da su Austrijanci ozbiljno zagrizli, jer su pitali da li to onda nece njih dovesti u monopolisticki polozaj ako kupe i nas Telekom, a vec imaju Vip... Uglavnom, vise sam naklonjen ka zapadu nego ka istoku.
Ceterum censeo, Androidam delendam esse!