Troumim se izmedju Nokia X6, Samsung Pixon12 i Omnia II ?
Troumim se izmedju Nokia X6, Samsung Pixon12 i Omnia II ?
Molim sve forumase dobre volje da mi pomognu u izboru izmedju ova tri modela, kupujem mobilni za vecu sumu novca koji necu sigurno menjati duzi vremenski period, tako da ako ima neko ko je koristio jedan od ova tri modela neka se oglasi i da mi savet. Unapred veoma zahvalan!!!
- tomas.hokenberi
- Moderator
- Pridružio se: Pon, 03. Sep 2007. 18:02
- :: Samsung GalaxyNote20
thegolub, pa u cilju dobijanja boljeg saveta, koji od ovih da izaberes (ili predloga sta da uzmes umesto ova tri) bi bilo dobro da objasnis sta zelis od telefona (osim sto zelis da potrosis "vecu sumu novca"). Ovo su tri vrlo razlicita telefona, od kojih bi ja izabrao Omniu II, ali da li je to pravi izbor za tebe zavisi od tvojih navika i potreba.
Pravila otvaranja tema i davanja odgovora
Samsung SM-N980F Galaxy Note 20 256GB
Samsung SM-T870 Galaxy Tab S7 + Transcend 512GB
Samsung SM-N980F Galaxy Note 20 256GB
Samsung SM-T870 Galaxy Tab S7 + Transcend 512GB
Aha, ok, moja greska
! Pa vrlo mi je bitno da je sa muzicke strane jak, znaci da ima jak muzicki plejer, dobar zvuk preko slusalica, da je kucanje poruka dosta brzo, znaci da mi ne koci i da mi ne baguje preterano, da ima ok kameru, tj. da pruza lepe fotografije, cistih boja, da ne budu zamucene. Igrice i zanimacije tog karaktera me ni najmanje ne zanimaju. Dosta me kod telefona privlace specijalne karakteristike, ili opcije, kakogod, mislim na neke novitete koji se ugradjuju u telefone, tipa senzori ili tako nesto na tu foru, nadam se da razumes sta hocu da kazem
. Eto, gledao sam da budem sto detaljniji u svom opisu
!

- LittlePrince
- Mobil manijak
- Pridružio se: Ned, 28. Okt 2007. 04:32
- :: Xiaomi Redmi Note 5
- Kontakt:
Која је то по теби већа сума, који ти је лимит. Погледај и СЕ Виваз, доста је бржи од свих наведених а има и бољу камеру, цена му је на црно око 210€.
- znemanja
- Moderator
- Pridružio se: Pon, 07. Jul 2008. 22:16
- :: Samsung S20 Ultra
- :: Samsung A52
Slažem se sa deksicom, Omnia HD je možda bolje rešenje od ova tri gore navedena.Na ovom sajtu piše da Omnia HD nema u prodaji, da li neko zna da li ima negde da se nađe ovaj model nov?
Samsung Galaxy S22 Ultra, Samsung Galaxy Watch4 Classic, Samsung Galaxy Tab S6 LTE, Samsung Galaxy A52, Samsung Galaxy A6+ (2018)
- znemanja
- Moderator
- Pridružio se: Pon, 07. Jul 2008. 22:16
- :: Samsung S20 Ultra
- :: Samsung A52
thegolub, Iz Beograda sam, ne znam koliko se kreću cene Omnie HD u Nišu, ali ako moj savet je da pogledaš i taj model, mislim da će ti se svideti više od gore pomenuta tri.
Samsung Galaxy S22 Ultra, Samsung Galaxy Watch4 Classic, Samsung Galaxy Tab S6 LTE, Samsung Galaxy A52, Samsung Galaxy A6+ (2018)
@znemanja , hvala na savetu, pogledacu ga
. U Nisu su znatno jeftinije cene mobilnih telefona, razlika u ceni izmedju mnogih modela su cak 100 evra. Ja sam npr. video cenu za X6 u Beogradu koja je 300 e! Mislim pobogu... strasno... Ovde je X6 220e nov sa full opremom i svim ugradjenim mapama, i cele Srbije. Tako ti je Pixon12 235e, Omnia II oko 240e, tako nesto, mozda koji evro gore-dole.

- LittlePrince
- Mobil manijak
- Pridružio se: Ned, 28. Okt 2007. 04:32
- :: Xiaomi Redmi Note 5
- Kontakt: