E ovako, odlucio sam da kupim telefon, potrosio bih nekih 250-280 evra, pa me zanima sta biste vi preporucili za te pare (na crno naravno ne mora kod ovlascenih). Bitno mi je da ima Android, da su zvuk i kamera solidni, da je stabilan itd... U nekim slucajevima bih pristao i na WM, samo ne symbian. Razmisljao sam o Motoroli DEFY ali ne znam za koliko para moze ona da se nadje. Pomagajte!!
Da sam na tvom mestu sakupio bih jos 20-30 evra i kupio polovan Desire posto vidim da ti garancija nije preterano bitna. Mozda imas srecu pa upecas nekog koji je vec ima. U suprotnom slucaju bih kupio HTC Legend ili LG Optimus One koji je cak i jeftiniji a podjednako dobar ako ne i bolji u nekim aspektima od Legend-a. Da li sam pomenuo da je najbolje da uzmes polovnog Desire-a...
Наравно да додаш још мало и купиш половног Desire-а или Motorolu Defy нову. Е сад (није још 100 проверена вест али чим буде огласићу се у овој теми) мислим да може за 300е да се нађе.
Danijelb, Takođe preporučujem da dodaš još malo para za HTC Desire.Mada ne bi bilo loše da pratiš oglase na ovm sajtu, mislim da je juče postavljen joglas u kojem neko prodaje samsung galaxy s star mesec dana iz VIP-a za 260e, tako da preko oglasa možeš da nađeš super telefon koji odgovara tvojim kriterijumima i budžetu.
Mislim da cu da se odlucim za DEFY....deluje mi nekako kompletno...plus je i dobro zasticen.. Nasao sam je za 310e u oglasima, mozda ce biti i za manje kad budem imao lovu (za nedelju-dve)
Zaboravih da napisem. Ako mozes da uzmes Defy za taj novac onda super, to bi bio i moj prvi izbor. Em dobar em ne moras da ga pazis, nema bolje od toga.
Pozdrav
* maloprodajna cena sa uključenim PDV-om. Dinarske cene modela se dele sa prodajnim efektivnim kursom NBS koji se ažurira na svakih nekoliko dana. Plaćanje ISKLJUČIVO u dinarskoj protivvrednosti.