The Elder Scrolls Travels
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Symbian OS ●
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Symbian OS ●
The Elder Scrolls Travels
The Elder Scrolls Travels jel to neka igra za mob ako jeste za koji mob jel za symbian ili sta hitno inace ja imam 6600 i nece da mi radi igre i programi koji su .jar ZASTO
HVALA
HVALA
1. Pa choveche potrazi po googlunesa napisao:Pa jel ima neko The Elder Scrolls Travels i gde da ga nadjem?Ja imam . jar verziju ali ona nece da radi da netreba da se instalira neki poseban program naprimer java za sympian ili tako nesto?
HVALA na brzim odgovorima
2.Javu ne treba da instalirash to vec imash podesheno
3. i SymBian je

Epa ja mislim da to nije tachno....*jar. i *jad. su posebni i mogu jedni bez drugog !janka_88 napisao:ja znam da se .jad fajlovi ne mogu instalirati ako uz njih nema .jar fajl. Znaci da je .jar fajlu sadrzaj neke igrice ili programa.
- Dexter
- Expert
- Pridružio se: Pon, 23. Avg 2004. 12:06
- :: Samsung S21+
joj kuju zbrku ste napravili....Cyber napisao:Pa zato shto je *jar. format za NEsymbian telefone(to je ustvari java-in format ali mi nije jasno zashto nece na symbianima...) ali sledeci put skidaj *sis. i *jad. fajlove ... The Elder Scrolls Travels ?! Zashto te uopste to zanima...mozesh da se informishesh na Googlu !

A to Cyber shto si rekao nije tachno jer *jad format je za NEsymbian fonove,chak *jar. fajlovi i nece da rade na NEsymbian dok *jad. sasvim lepo rade...Ako neverujesh uzmi neki NEsymbian fon i pogledaj default igrice u kom su formatu...

- janka_88
- Expert
- Pridružio se: Čet, 25. Avg 2005. 12:14
- :: Samsung S21 Ultra 5G
necemo se odmah klati
, kada skinem neku igricu u vecini slucajeva dobijem i .jar i .jad fajl iste igrice. Kada prebacim samo .jad fajl na telefon igra se ne moze instalirati, a kad prebacim samo .jar fajl te iste igre moze se instalirati. Kada imam na telefonu i .jar i .jad fajl i pokrenem .jad moze se instalirati igra. Ono sto ja hocu da kazem je da .jar moze bez .jad fajla. Ali .jad ne moze bez .jar fajla.
A jesam zapetljao.

A jesam zapetljao.
Dakle ljudi! i jad i jar su deo jednog te istog sranja koje se zove JAVA igra!Koliko ja znam,jad fajl drzi neke parametre ili sta vec bez kojih neki fonovi nece da instaliraju jar file...znaci ja mislim da je to nesto kao sto recimo programi imaju svoj setup fajl.Sad ja verovatno lupam,ali tako je nekako.Symbian moze da instalira i pokrene Javu,znam jer imam 3650 sa jedno 15 java igrica na njemu i rade bez frke,neke sam ubacio samo jar a za nekoliko je moralo oba fajla.Znaci ono sto mogu da kazem je da JAD 100% nije verzija za symbian a JAR za obican fon,vec ta 2 nekako idu zajeno,samo neznam kako!Recimo na Siemensu m65 mojoj zeni nece da se pkrene nijedna igra ako nema i jad i jar,samo jad ne mrda,a jar instalira li nece da pokrene!I rpimetio sam da ako skinem samo jar,onda igricu vidim direktno,u nekom tamo folderu,a ako imam i jad,onda igra lepo stoji u games,i ima svoju ikonicu,fasciklu i sve po propisu!otuda i moja SETUP pretpostavka...
dobro ljudi da vas pitam nesto ja imam neki program blizinsal koji mi dozvoljava da instaliram ngage igre na 6600 i sve mi je super radilo sa 9 igara koje sam dobio uz taj program ali ja sam sad nasao The Elder Scrolls Travels i jos puuuno igara za ngage i pustio da skida na emuleu ali neznam dali cu njih moci da instaliram na 6600 kao i ove druge?Jel ce to da radi? Ako nece kako da nateram da radi?