Pojedini sajtovi mi neizbacuju slike jer nemam instaliran adobe flash player 9,probala sam da ga nađem za wm ali ima samo verzija 7 koju sam ubacila ali ona ništa nije odradila.
Zna li neko šta da radim?
Odakle si to naručila? I mutne su slike dosta, nisam siguran ali deluje mi glomaznije....najviše me zanima da li se na keca primeti da imaš zaštitu sa zadnje strane i da li smeta dosadašnjoj vidljivosti ekrana
■■■■■ Apple iPhone X■■■■■Samsung Galaxy A5 2016■■■■■
Krile007, gsm3g,meni uopšte nedeluje glomaznije i nesmeta vidljivosti ekrana uopšte.Sada mogu slobodno da ga ostavim na bilo kojoj podlozi jer nemože da se ogrebe. lesa0208, slikaću ponovo sa aparatom pa će slike biti bolje.
sanjke, imas resenje za ono gde ti treba flash...ti verovatno koristis Operu kao i ja i za nju nema....ali mozes da koristis IE i on ima rade svi sajtovi
Ja treba za koji dan da putujem malo preko, a ne zelim da se provedem kao sa BB Stormom, da ja vas pitam sta je zakljuceno....koji je najbolji nacin da ubijem gprs tih dana
Grandpa, skino sam, deluje dosta prosto znaci samo odčekujem sve tri stavke na off....WAP, MMS i GPRS ( u mom slučaju VIP ) i to je to? Neće sam promeniti? Proverio sam kada sam iskljucio sve....u htc settingsu i dalje stoje da data radi
Mislim da ne ubija aktivnu data konekciju (ima i tu opciju na dnu, ali je nisam koristio), to treba da iskljucis rucno. Dakle, poiskljucujes sve to, onda najbolje iz Sense-a iskljuci data (Settings tab) i onda probaj sa gmaps ili sa prognozom ili vec tako necim da li ce da se automatski poveze.
Grandpa, a to sam već bila skinula nego nisam znal mogu li ga instalirati na telefon.Hvala.
Sinoć sam ubacila resco explorer i sada šta god hoću da instaliram fon mi izbaci sledeće:
"rescoexplorer.v.8.00.MUI.CBD.CAB was successfully instaled"
Sredila sam ovo što mi je izbacivalo-ostalo je u pozadini nekako kao da je čekalo da se instalira.
Ubacila sam framework 3.5 i radi mi sada onaj data contoll program.
Poslednja izmena od sanjke u Pon, 14. Feb 2011. 13:00, izmenjeno 1 put ukupno.
Ljudi i ja imam problem sa filmovima. Instalirao sam DIVX plejer i film radi nekih 15-ak min, a posle počinje da koči i blokira. A imam i TCPMP plejer i kod njega mi je slika sva zelena, kao da fali neki kodek, a zvuk je ok. Ima li neko neki savet?
* maloprodajna cena sa uključenim PDV-om. Dinarske cene modela se dele sa prodajnim efektivnim kursom NBS koji se ažurira na svakih nekoliko dana. Plaćanje ISKLJUČIVO u dinarskoj protivvrednosti.