bestboy, a sto bih ja morao da znam da menjam filtere? Znam da proverim gume, nivo ulja, antifriz, vodu, tecnost za soferku i to je to. Ne znam sto bih se jos bakcao sa kolima? Prvo sto me ne interesuje, drugo sto ne volim da se prljam.
Sto se telefona tice, ista je situacija kao sto si napomenuo. Gomila njih je kupila odredjeni telefon zato sto su culi da je dobar, zato sto im je lep i sl. A znaju o njemu isto koliko i prosecna rotkvica.
Mene ionako svi posmatraju kod cudaka jer sam u stanju iz svega da izvucem 110% mogucnosti. Ako ne mogu, onda nesto ne valja, ili sa mnom, ili sa uredjajem.
Evo ti primer: pokazujem ja kolegi na poslu Campbell's operathive Orthopedics aplikacija na svom mezimcu... On zapanjen, gleda, ne trepce. Dolazi mi sutra sa svojim iPod Touch 3G, i pita jel moze na ovo? Kazem nema frke. Pita on sta da radi? Ja mu odgovorim, uradis Jailbreak, i kad dobijes Cydia, instaliras Installous, i nadjes ovo i gotovo. On me gleda, kaze - ti nisi normalan, ja sam mislio to moze jednostavnije. Kazem moze, samo ce da te kosta 100€. Pita jel komplikovano to da se uradi? Rekoh, 5 min posla. Kaze on - neka, ne treba mi!
Ja zapanjen, jos sam mu se i ponudio da mu pomognem, kazem, imam skinuto, prebacicu ti... Ma ne treba mu, on je mislio moze jednostavnije...
Jos na moje pitanje sta ce mu iTouch kaze, pa eto ima nesto malo mjuze kad mu je dosadno....
Sta reci?