Yettel novosti

novosti i informacije vezane za mobilne komunikacije, domaće operatore i njihove usluge
Odgovori
Lobachewsky
Gatekeeper
Gatekeeper
Pridružio se: Uto, 30. Avg 2005. 07:56
:: Huawei P20 lite DS

Post od Lobachewsky »

Samo da se odrzi. Telenor prepaidu fali pouzdanost, u smislu da mozes da isplaniras finansije unapred i da mozes da se opustis i prepustis navikama.
Kod vipa se zna, imas tarifne opcije i znas da na njih mozes da racunas i u narednim mesecima... i uzivas.
Ruku na srce, telenor je imao najbolju promociju ikada, 10 para minut- i to vise od godinu i po dana. Ali i sa njom je imao par ispada- da je jedne nedelje jednostavno nemas u meniju. I onda tih nedelju dana se bespotrebno snalazis, krpis i bespotrebno psujes telenor jer te je godinu dana navikao da pricas ko lud, i znas da ce da vrati tu opciju jer je Djoka recimo ima, a opet se nerviras bezveze jer ipak nisi siguran da li je zauvek ukinuta ili je samo faza. Tako da, Pricaj i Kuckaj pod obavezno u tarifni dodatak. Inace ovi novi tarifni dodaci su beskorisni, ako uporedimo sa PIK i 10 para minut. Tako da, ja bih ipak razmislio da se oni vrate, umesto beskorisnih prica do ponoci i vikend prica.
Vip Neo 3 + Vip Net 100 GB, dual sim

mp3mp3
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac
Pridružio se: Sre, 25. Jun 2008. 17:16

Post od mp3mp3 »

Lobachewsky, telenor ima tarifne dodatke koji su uvek prisutni godinama. Na njih uvek mozes da se oslonis. Na vipu promocije su stalne tek od skoro, mozda tek godinu dana a i ponude su mnogo skupe tj. promocije u vipu. 200din i 250din za 7 dana.

A slazem se da bi mogli pricaj i kuckaj da stave uvek na dodatke. :D

AquaZX
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac
Pridružio se: Čet, 19. Apr 2007. 14:21

Post od AquaZX »

Da ali uz VIP opcije kredit ostaje na racunu a kod Telenora kredit se gubi. :)

Kamiondzija
Entuzijasta
Entuzijasta
Pridružio se: Sre, 16. Avg 2006. 00:59

Post od Kamiondzija »

E, sad moram malo da kudim Telenor. :) Naime, mislim da zaista nije u redu da u 2011. godini, u vremenu Å¡iroke rasprostranjenosti WiFi - a i dalje uslovljavate korisnike da mogu da primaju mailove sa Telenor Mail naloga samo preko Telenor GPRS/3G konekcija. Koristim taj email nalog za komunikaciju sa Telenorovim službama s vremena na vreme, i svaki put kad hoću da primim poÅ¡tu sa tog naloga, moram da se skinem sa WiFi - a i da se posle 30 sekundi ponovo nakaÄ
iPhone 4 16GB SIM Free

Zveki54
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik
Pridružio se: Čet, 03. Feb 2011. 08:19
:: Iphone SE

Post od Zveki54 »

Da li je moguce na telenoru ikako pratiti stanje potrosenih MB, konkretno imam telenor klik aktiviran pa me interesuje da ne prekardasim, hvala unapred ;)

Evil_Zo
Entuzijasta
Entuzijasta
Pridružio se: Pet, 23. Sep 2005. 13:54
Kontakt:

Post od Evil_Zo »

Zveki54,

*111*4*3#

ili odes na:
wap.telenor.rs/klik

Dzeki Cen
Banned
Pridružio se: Čet, 11. Nov 2010. 14:53

Post od Dzeki Cen »

Kamiondzija,nije problem u tome nego je to poslovna politika provajdera(interneta) .Besan sam i ja na moj Eunet jer im ne mozes pristupiti ni sa jednog drugog provajdera u zemlji dok iz inostranstva mozes.To je ta pokvarena politika drzanja korisnika jer bi inace mogao da setas od provajdera do provajdera a da ne menjas mail.
To im se ne svidja i zato je to tako a i ostace tako. :shock:

gargamel4
Expert
Expert
Pridružio se: Čet, 02. Mar 2006. 08:37

Post od gargamel4 »

Dzeki Cen, nije u vezi s temom ali je u vezi s tvojim problemom, ako ti je to problem kači se kroz strane proxyje, npr. neki od ovih.
Ako Vam je dobro, onda ništa[/url]
Samsung A70, KZ AS10 wireless, Garmin Fenix 6X PRO

mp3mp3
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac

Post od mp3mp3 »

http://www.telenor.rs/sr/O-Telenoru/Tel ... noru/?pn=1

Nove cene rominga i uvodjenje uspostave veze.

Dzeki Cen
Banned
Pridružio se: Čet, 11. Nov 2010. 14:53

Post od Dzeki Cen »

Zna li neko sta se desava sa onim novogodisnjim promocijama za postpaid? Zvanicno su trebale da prestanu juce.Konkretno me interesuje dodatak Dodaj poruke.Nisam dobio obavestenje da da se ukida pa ne znam jel to obicaj da ne obavestavaju ili je produzena akcija?

mp3mp3
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac

Post od mp3mp3 »

Samo za prepaid znam da je nestala ponuda onaj dugacak meni ali polako salju pricaj i kuckaj.
A imamo tarifne dodatke koji su stalni.

Za postpaid ako ne vaze ti novogodisnji dodaci onda sigurno vazi dodaj sms kao na prepaidu koji je sasvim povoljan.

--------------------------------------------------------------------------------------
Dodatak NOVI PREPRAID PAKET
--------------------------------------------------------------------------------------

Grand pripejd paket predstavlja jedinstvenu ponudu na domaćem tržištu, paket sa tri pripejd kartice čiji se međusobni pozivi tarifiraju po neverovatnoj ceni od 1 dinar po minuti (PDV uračunat)! Ova pogodnosti na raspolaganju vam je odmah po kupovini paketa, trajno i bezuslovno. Na svakoj kartici dobijate po 30 dinara inicijalnog kredita.
Slika

Ali, to nije sve! Svaka dopuna u okviru Grand pripejda u vrednosti od 300 ili više dinara učestvuje u velikoj nagradnoj igri, sa vrednima nagradama koje se izvlače svake nedelje u emisijama Zvezde Granda! Spiskovi dobitnika objavljivaće se na ovom sajtu, kao i u emisijama Grand produkcije na televiziji Pink.

Ni to nije sve! U Grand pripejd paketu očekuje vas i poklon iznenađenje - muzički CD sa najvećim hitovima omiljenih izvođača Grand produkcije!

3 puta 3 razloga za najpovoljniji pripejd na najboljoj mreži - Grand pripejd!

Povežite se brzo, jednostavno i povoljno sa članovima porodice, najboljim prijateljima i saradnicima. Iskoristite jedinstvenu mogućnost da uštedite na telefonskim računima razgovarajući po trajno niskoj ceni od samo 1 dinar po minutu, bez skrivenih troškova i nadoknada za uspostavu veze.

Pri tome, uživaćete u svim pogodnostima koje pruža najbolja domaća mobilna mreža.

Pripejd nikada nije bio ovako povoljan!

Cenovnik osnovnih usluga u Grand pripejd paketu:

Cena minuta između 3 broja iz grupe

1 din
Cena minuta ka ostalim brojevima u nacionalnom saobraćaju
7 din
Cena uspostave poziva za pozive u grupi
0 din
Cena uspostave poziva za pozive u nacionalnoj mreži
7 din
Cena SMS poruke u nacionalnim mrežama
4 din

Tarifiranje se vrši zaokruživanjem na 60 sekundi.
Cena Grand pripejd paketa sa 3 SIM kartice sa inicijalnim kreditom od 30 dinara i muzičkim diskom - 300 dinara.

U navedene cene uračunat je PDV.

mezzano
Expert
Expert
Pridružio se: Uto, 26. Dec 2006. 11:34
:: Motorola Moto E5 DS
:: Huawei Y5 II

Post od mezzano »

Hahahaha :d Grand paket! Ako ni zbog čega drugog, prodavaće se zbog imena. :d

mp3mp3
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac

Post od mp3mp3 »

Ovo je pokušaj Granda da proda albume jer više ne može zbog interneta i piraterije.

Meni se dopada paket. Zašto? Pa isti je kao vipov ali možete sa dve osobe da razgovarate po ceni od 1din sa porezima i bez uspostave što do sada nije bio slučaj kod bilo kog paketa (kod mts KUL se plaća uspostava ka f&f brojevima).

Ovo je čak možda i isplativije od prepaid omiljenog broja kod svih operatera. + Ima dva broja ne jedan.

A ostale cene su klasične kao i u ostalim paketima.

Po meni je zanimljiv paket.

vlada1970
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Pon, 20. Nov 2006. 14:06
:: Blackberry Q5
:: Nokia 8310

Post od vlada1970 »

Thanks mp3mp3, ovoga cu morati da se dokopam. Cisto iz preventive.
Samsung P850 , Nokia 8310 (my precious)® - pomozimo zivotinjama oko nas

mezzano
Expert
Expert
Pridružio se: Uto, 26. Dec 2006. 11:34
:: Motorola Moto E5 DS
:: Huawei Y5 II

Post od mezzano »

mp3mp3, nije isplatljivije ni od jednog omiljenog broja. Zasto? Zato sto sa omiljenim brojem cesto pricas i po sat vremena dnevno. 60din(dnevno)*30=1800 din. Ima mnogo jeftinijih resenja i od Telenorovog i Vipovog. Jeste da je Telenorov bolji od Vipovog, ali nije nista revolucionarno, barem za moje potrebe.

mp3mp3
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac

Post od mp3mp3 »

Ovo je čak možda i isplativije od prepaid omiljenog broja kod svih operatera. + Ima dva broja ne jedan.

To sam napisao, možda stoji jer zavisi od potreba korisnika.
Nema uplate 250din ili više. Nema 7din uspostave. Jedno je sigurno barem do 7 min po pozivu je isplativije :D a nismo računali pretplatu za omiljeni koja daje dodatnih 250min.

vlada1970
Mobil manijak
Mobil manijak

Post od vlada1970 »

Sto kaze mp3mp3, od prepaid opcija ovo je najisplativije. Ja koristim vec 2,5 meseca mts-ov Biznet 300 i to sa 5 kartica i uzivam. Nema uspostave veze ni prema kome, 0 dinara izmedju tih 5 brojeva, minut prema mts brojevima 3 dinara, prema svima ostalima 7 dinara i tarifiranje na sekund od prve sekunde. I pretplata po broju je 30 dinara.

Ali cu uzeti ovo jer najvise lici na Biznet 300, cisto da se osiguram za kasnije ( jer tvrde da je ovo trajna cena 8) ). Sve merim od pre 2,5 meseca po Biznet 300 tarifi. Tako da me ova ponuda Telenora odusevila. :wink:

mb011
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Pet, 07. Jul 2006. 22:18
:: Sony Xperia M4 Aqua
:: Nokia 208

Post od mb011 »

Inace ubacili su i nove Nokia telefone u ponudu: Nokia C1, C2, C3 Touch & Type, C5-03, C6, X3-02 touch & type.

mp3mp3
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac

Post od mp3mp3 »

http://www.grandpripejd.rs/

Ovaj Grand deluje kao da je postao virtuelni operater, pogledajte sajt iznad.

Imaju poseban KS http://www.grandpripejd.rs/pages/korisnickiservis/
Bas zbunjujuce.

vlada1970
Mobil manijak
Mobil manijak

Post od vlada1970 »

mp3mp3, ma sta god - neka bude i "Gradsko Stambeno pripejd", samo da je povoljno. :lol: Ja verujem da je ovaj poseban sajt napravljen zbog Granda i reklame.

Odgovori