ne bitno gledao sam test..sad ne znam kako su ocenjivali,kad su oba posle testova ostali u citavom komadu..
a ne znam ko ih sponzorise da trazim onu iznjakanu N8 u dobrotvorne svrhe!
Strasno sta su im uradili, mene je srce pocelo da boli. Elem, ja nisam video nigde da je polomljena maska, a vrlo sam pazljivo gledao, isao frame po frame, jednostavno ne se moze protiv Apple-a
Salu na stranu, jedan nezadovoljni korisnik ih je tuzio, i ta afera se sada zove Applegate - cerkica mu je ispustila i4 sa vidine od oko metra na tepih, i puce mu zadnje staklo. Pa da vidimo sta ce tu da bude
I meni je bolno kada gledam crash test nekog audija,bmw ili mece u ceonom sudaru a jos uglavnom na svim automobilama su alufelne......ali sta ces kad je to nesto sto se mora....
Ovaj test mobilnih telefona vidim kao jos jedan vid marketinga za I4.....
Мени се овде највише свиђа то што када Јабукин телефон добије три звездице они их увећају да и моја баба може да их види са пола километра а код Нокије морам да приђем монитору да бих видео јер су мини
Auuu, samo što nisam zaplakao , kako mogu tako nešto da urade telefonu.....dok korisnici čupaju kosu sa glave kada im njihov mobilni mezimac ispadne na tepih, a ovi ih podvrgavaju takvoj torturi...
* maloprodajna cena sa uključenim PDV-om. Dinarske cene modela se dele sa prodajnim efektivnim kursom NBS koji se ažurira na svakih nekoliko dana. Plaćanje ISKLJUČIVO u dinarskoj protivvrednosti.