Nokia 5800 XpressMusic

Fabrički OS, Symbian, MeeGo, Windows, Android
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
Android OSWindows OSSymbian OS
Odgovori
zavodnick
Expert
Expert
Pridružio se: Uto, 08. Nov 2005. 10:32
:: N8
:: N95 8 Gb, Lumia 1520

Post od zavodnick »

MrMoT, jarane nije do SW-e nego ja nemam taj telefon pa ti govorim preko svoje N95 8GB...
Probaj da ides na onaj HELP pa kucaj ACCESS POINT ( naravno malim slovima ) pa vidi da li se to negdje nalazi, jer ovako ti ne mogu reci da li je to to, kad ne vidim i s druge strane... sta ti je SPB?!
Pf prioritet 8... ne kontam!
MrMoT, ubuduce nemoj da psujes! ;)
Ljubav je zeznuta stvar. Ne znas kad dodje, ali kad te ostavi...boli!

Iosis
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac
Pridružio se: Čet, 24. Jun 2010. 13:33

Post od Iosis »

Telefon imam 3 sedmice, kupljen nov. Core Player sam skidao, pa neće da pusti ništa ni video ni audio, a i ne odgovara mi zbog toga jer ne bi radio na ''daljinski'' koji se nalazi na slušalicama. Pa onda moram svaki put da vadim telefon iz džepa da bih smanjio, prebacio na sledeću pjesmu itd.
Pokušao sam prebaciti u Mass storage modu i Media transfer, ali uvjek isto, neće da pusti pjesmu. Verzija softvera je posljednja, V52.0.007, jedino što mi nudi update Media playera, to ću da odradim sutra kad odem na faks i nakačim se na wireless.
Ovaj problem mi se prvo desio u subotu.
Prebacivao sam neke pjesme na karticu, izvučem kabal, da otvorim folder u kojem su pjesme, nema ih. Prebacim ponovo, uradim refresh u playeru nema opet, tek treći put je uspjelo. Ali je tada sve pjesme puštao.
A danas sam htjeo da prebacim još, i od 22 koliko sam prebacio samo je 3-4 puštao.
Ne znam više šta može da bude, probao sam konvertovati na manji kbps, opet ista stvar.

Kako mnogi hvale Nokiu i da svaka valja pa sam uzeo Nokiu, do sada sam stalno koristio Sony Ericsson i nikad nisam imao tako nekih problema. Možda je rano i rješit će se updateom Playera ali sam malo razočaran.

zavodnick
Expert
Expert

Post od zavodnick »

Iosis, ne znam sta da ti kazem... Ja sam NOKIA-om, da kucnem u drvo, nisam imao takvih problema. Jedino sto mogu da ti predlozim je da odes tamo gdje si kupio telefon i da im kazes da imas problema sa njim i da im vratis telefon... Vjerovatno je onda nekakav bug u software-u... :(
Zao mi je sto ne mogu vise pomoci :(

Iosis
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac

Post od Iosis »

Još sam nešto pa možda bi moglo da bude to da ima neku zaštitu od pirata.
Ako ništa drugo šaljem ga na reklamaciju.

zavodnick
Expert
Expert

Post od zavodnick »

Iosis, hmmmm, tesko da je to, jer si rekao da ti je pustao pjesme jednom,zar ne ?! :roll:
Vjerovatno je malo software ubagovan ili tako nesto, ali nemam taj telefon pa ti ne mogu vise reci o tome... :(

Iosis
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac

Post od Iosis »

Neke pusti, neke neće. :shock:
Nešto me u posljednje vrjeme krenulo sa telefonima, jedan mi se pokvario, drugi nešto počeo da zeza, a i ovaj počeo da se buni. :unsure:

zavodnick
Expert
Expert

Post od zavodnick »

Iosis, ma bice bolje, samo se na NOKIA-u treba naviknuti malo i to je to... Daj mi nadji 1 tel koji ti moze potrajati neko vrijeme a da te nekad ne pocne zezati, pa makar i poklopac od baterije :)

Deksi
V.I.P. MobilniSvet.com
V.I.P. MobilniSvet.com
Pridružio se: Sre, 24. Feb 2010. 23:51
:: one+ nord2

Post od Deksi »

Iosis, ajd i ja malko da se umesam.Ja ovako radim,povezem telefon sa komp.udjem u E i tu napravim novi folder npr.dance i tu ubacim pesme koliko zelim,kad zavrsim ubacivanje one se sve vide na monitiru i onda prekinem vezu i kad odem telefonom na karticu pesme su tu.
Dali ti tako radis ???
Dali su ti pesme koje zelis preneti u mp3 formatu ???

snenad
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Pon, 09. Jul 2007. 14:46
:: LG G2mini (LG-D620r)

Post od snenad »

Iosis, jesi li probao ttpod poslednja verzija je 4 beta 2. Probao sam razne audio playere za symbian ali ttpod i defaultni su na mene ostavili najbolji utisak.
Ako ti telefon nije hackovan kad god imas problem uradi reset. Time uvek dobijas sredjivanje bugova i ubrzanje telefona jer obrise svo djubre koje se vremenom nakupi.

Deksi
V.I.P. MobilniSvet.com
V.I.P. MobilniSvet.com

Post od Deksi »

snenad, ma dobar je reset sredi puno stvari,,,ali ko posle ponovo sve da ubacuje Slika

Iosis
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac

Post od Iosis »

Ljudi znam prebacit muziku, već godina to radim. :) Ali nije do mene, ni do telefona, nego do memorijske kartice. Sinoć kad sam ponovo prikopčao telefon na komp da pokušam da vidim u čemu je problem, neće uopšte da očita. Telefon zablokira i neće da digne sistem dok nisam izvadio karticu, kad je podigao sistem ubacim karticu ali kaže da je corupted. Prebcim pjesmu na memoriju telefona tu radi.
E sad ne znam da li je kartica za bacit ili bi je format spasio jer nemam adapter za komp, a telefon uopšte neće da je prepozna pa nema ni opcija format. :unsure:
U svakom slučaju hvala na pomoći i odgovorima. Da se prije pojavio ovaj problem sa karticom odmah bi znao šta je problem.

zavodnick
Expert
Expert

Post od zavodnick »

Iosis, format kartice i rijesio si problem... Nadam se, ali ako ne moze ni to onda lijepo nosi karticu tamo gdje si je dobio i to je to... :D

MrMoT
Novajlija
Novajlija
Pridružio se: Pet, 02. Feb 2007. 15:52

Post od MrMoT »

@zavodnick Necu nikad vise, evo obecavam! :) Uspelo je, problem je resen, sad sve radi! hvala puno

zavodnick
Expert
Expert

Post od zavodnick »

MrMoT, superiska ako si rijesio problem ;) Nadam se da ces ostati na ovom forumu :) i da ces drugima pomoci da rijese svoje probleme sa tim telefonom :)

snenad
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak

Post od snenad »

deksicom napisao:snenad, ma dobar je reset sredi puno stvari,,,ali ko posle ponovo sve da ubacuje Slika
autoinstaler sredi stvari. samo ubaci u folder sta sve hoces da instalira i gotovo

zavodnick
Expert
Expert

Post od zavodnick »

snenad, ne razumijem kako mislis ?! U koji folder da se ubaci poslije hard reseta?! I da li te appse koje imam na telefonu, moram i instalacije da drzim u nekom folderu ?! Na to si mislio... ili ?!

snenad
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak

Post od snenad »

zavodnick, instaliraj autoinstaler. Kad ga pokrenes imas objasnjenje i sve ce ti biti jasno. Lako brzo i efikasno.

Deksi
V.I.P. MobilniSvet.com
V.I.P. MobilniSvet.com

Post od Deksi »

snenad, koliko je dobar autoinstaler toliko i nije,jer se kod pojedinih aplikacija postavlja pitanje instalacije jezika i sl. a ti ovako stikliras sta ti treba a kad ides preko autoinstaler on instalira sve sam.

snenad
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak

Post od snenad »

deksicom, za sve ove godine druzenja sa symbianom mogu da se setim samo par instalacija koje postavljaju znacajna pitanja, sve ostale samo da li hocu na c ili e da ih instaliram, a svi znamo odgovor na to pitanje. i naravno da autoinstaler nije savrsen al dok radi poso meni je dobar

celabonac
Novajlija
Novajlija
Pridružio se: Uto, 16. Nov 2004. 07:48

Post od celabonac »

Poceo garmin u toku voznje da mi se iskljucuje sam od sebe (Garmin Mobile XT 5.00.30s60.9)
Pomozite.

Odgovori