Jedno pitanje
Jedno pitanje
Pozdrav svim clanovima.
Izvinjavam se sto ovako upadam i ako sam izabrao neodgovarajuci podforum pa cu iskoristiti ovo mesto za jedno pitanjce.
Naime,potreban mi je savet oko toga koji telefon da izaberem. Osnovni i najvazniji kriterijum mi je koriscenje e-maila dok sam u inostranstvu. Pri tome ne radi se o gmailu, yahoo i sl vec da koristim neki e-mail client poput outlook expresa i sl koje koristim za skidanje mailova u firmi. Dok nisam u firmi vec u inostranstvu i da sa tog telefona skidam i otvaram mail-ove zajedno sa attachmentima koji su uglavnom pdf,jpg i word dokumenti.
Hvala unapred i pozdrav!
Izvinjavam se sto ovako upadam i ako sam izabrao neodgovarajuci podforum pa cu iskoristiti ovo mesto za jedno pitanjce.
Naime,potreban mi je savet oko toga koji telefon da izaberem. Osnovni i najvazniji kriterijum mi je koriscenje e-maila dok sam u inostranstvu. Pri tome ne radi se o gmailu, yahoo i sl vec da koristim neki e-mail client poput outlook expresa i sl koje koristim za skidanje mailova u firmi. Dok nisam u firmi vec u inostranstvu i da sa tog telefona skidam i otvaram mail-ove zajedno sa attachmentima koji su uglavnom pdf,jpg i word dokumenti.
Hvala unapred i pozdrav!
- Master Joda
- Redovni učesnik
- Pridružio se: Sre, 16. Jun 2010. 16:30
- :: iPhone 8 Plus
- tomas.hokenberi
- Moderator
- Pridružio se: Pon, 03. Sep 2007. 18:02
- :: Samsung GalaxyNote20
dsit, bilo koji smart telefon (Android, Symbian, Windows Mobile, Iphone OS) ce zadovoljiti tvoje potrebe. Da bi to iskustvo bilo sto ugodnije preporucujem telefon sa sto vecim (touch) ekranom. Ako pises duze e-mail poruke onda gledaj da nadjes i model sa hardverskom qwerty tastaturom.
(koji konkretno zavisi od kolicine novca koji zelis da potrosis - pogledaj npr. HTC Desire Z, Samsung B7210, ...).
Proveru poste mozes raditi bilo preko WiFi-ja (pod uslovom da ga doticni model ima) ili GPRS/3G konekcije, zavisno od toga sta izaberes i sta je dostupno tamo gde se nalazis.
(koji konkretno zavisi od kolicine novca koji zelis da potrosis - pogledaj npr. HTC Desire Z, Samsung B7210, ...).
Proveru poste mozes raditi bilo preko WiFi-ja (pod uslovom da ga doticni model ima) ili GPRS/3G konekcije, zavisno od toga sta izaberes i sta je dostupno tamo gde se nalazis.
Pravila otvaranja tema i davanja odgovora
Samsung SM-N980F Galaxy Note 20 256GB
Samsung SM-T870 Galaxy Tab S7 + Transcend 512GB
Da, ovo ide u Poređenje modela a pitanje ti nije dovoljno precizno. Ali moderatori će premestiti.
Prvo, koliki ti je budžet, koji tip touch screen ili ne, koji OS preferiraš (mada pretpostavljam da je Android čim si tu postavio pitanje), kao i kako bi rešio konekciju roaming GPRS ili WiFi. Mada billo koji Android aparat ima i WiFi i još mnogo toga a programi za e-mail i exchange nisu nikakav problem.
Prvo, koliki ti je budžet, koji tip touch screen ili ne, koji OS preferiraš (mada pretpostavljam da je Android čim si tu postavio pitanje), kao i kako bi rešio konekciju roaming GPRS ili WiFi. Mada billo koji Android aparat ima i WiFi i još mnogo toga a programi za e-mail i exchange nisu nikakav problem.
Ako Vam je dobro, onda ništa[/url]
Samsung A70, KZ AS10 wireless, Garmin Fenix 6X PRO
Samsung A70, KZ AS10 wireless, Garmin Fenix 6X PRO
Ne mora Android,nisam znao gde sa stavim pitanje pa sam postavio tu. Ne preferiram nijedan OS,poprilicno sam laik sto se tice ovih novih genracija telefona pa sam stoga potrazio savet.
Nemam neki ograniceni budzet,nek bude negde u proseku klase. Nista preterano a i nista da sad bude lose.Telefon nije licno za mene i kupila bi ga firma za potrebe zaposlenih koji idu na put,pretezno inostranstvo gde su,pretpostavljam, vecina hotela,lokala pokriveni wireless mrezom..
Nemam neki ograniceni budzet,nek bude negde u proseku klase. Nista preterano a i nista da sad bude lose.Telefon nije licno za mene i kupila bi ga firma za potrebe zaposlenih koji idu na put,pretezno inostranstvo gde su,pretpostavljam, vecina hotela,lokala pokriveni wireless mrezom..
- Pera Detlic
- Mobil manijak
- Pridružio se: Pon, 21. Dec 2009. 13:45
- :: HTC One [m8]
dsit, vecina ce ocekivati da ti sad preporucim neki Android, verovatno i bih u bilo kom drugom slucaju. ali preporicujem ti neki od Apple proizvoda. ako se ima dovoljno sredstava. novcanih. elem, bilo koji od iPhona ce ti pruziti izvor zabave kad je to potrebno. s obzirom da putujes poslovno...
salu na stranu. iPhone ima ubedljivo najprecizniju, samim tim i najbolju touch tastaturu, mail je odlicno odradjen takodje. Mnogi ce se sloziti da je Android finkcionalniji u mnogo cemu od iPhoneta, no postoji brda applikacija koja ce resiti skoro sve sta ti zatreba. Sad ocekujem da se javi miodrage da me bodri malo
Wi-Fi i Web Browsing na iPhonetu je po meni i dalje neprevazidjen (ne racunam tablete) osim ako ti je bitan flash sadrzaj!
u principu iPhone ili Android definitifno, ali ja glasam za iPhone! i cekam malo opsirniji odgovor sta je tebi potrebno na telefonu, i u kom cenovnom rangu trazis fon! pozz.

salu na stranu. iPhone ima ubedljivo najprecizniju, samim tim i najbolju touch tastaturu, mail je odlicno odradjen takodje. Mnogi ce se sloziti da je Android finkcionalniji u mnogo cemu od iPhoneta, no postoji brda applikacija koja ce resiti skoro sve sta ti zatreba. Sad ocekujem da se javi miodrage da me bodri malo

u principu iPhone ili Android definitifno, ali ja glasam za iPhone! i cekam malo opsirniji odgovor sta je tebi potrebno na telefonu, i u kom cenovnom rangu trazis fon! pozz.

Samo nek se rolaju....sarme.
- Pera Detlic
- Mobil manijak
- Pridružio se: Pon, 21. Dec 2009. 13:45
- :: HTC One [m8]
- tomas.hokenberi
- Moderator
- Pridružio se: Pon, 03. Sep 2007. 18:02
- :: Samsung GalaxyNote20
dsit, ne placa se nekom trecem nego istom operateru kome vec placas pretplatu, za koriscenje BIS/BES servisa koji obezbedjuju "push-mail" itd. Placas naravno ako zelis da koristis te servise (sto je obavezno ako kupujes BB uredjaj kod nekih provajdera)
BB aparati su vise nego OK uredjaji, medjutim ako neces da koristis BIS servise specificne za BB aparate, onda placas vise za identicne mogucnosti koje ce ti obezbediti neki drugi uredjaji.
BB aparati su vise nego OK uredjaji, medjutim ako neces da koristis BIS servise specificne za BB aparate, onda placas vise za identicne mogucnosti koje ce ti obezbediti neki drugi uredjaji.
Pravila otvaranja tema i davanja odgovora