Da li je bolje menjati perfektno ocuvan HD2 (kao nov) za iPhone 3GS u takodje istom stanju (mislim da je realno glava za glavu) ili doplatiti jos oko stotinak eura pa kupiti iPhone4 zakljucan i cekati unlock???????
hd2 vs iphone 3gs (iphone4)
hd2 vs iphone 3gs (iphone4)
Pitanje za vlasnike Apple-a i iPhone manijake
Da li je bolje menjati perfektno ocuvan HD2 (kao nov) za iPhone 3GS u takodje istom stanju (mislim da je realno glava za glavu) ili doplatiti jos oko stotinak eura pa kupiti iPhone4 zakljucan i cekati unlock???????
Ja imam HD2,drug ima 3gs i u poredjenju prema HD2,3gs mi izgleda kao igracka.No naravno,oba telefona imaju svoje prednosti i mane.Zavisi sta tebi treba.Ako hoces da se zezas sa hiljadu (potrebnih i bespotrebnih) aplikacija onda ti mozda vise odgovara 3gs.O HD2 nema sta da ti pricam posto predpostavljam da ga posedujes.Sto se tice koriscenja interneta i gledanja filmova 3gs ne moze nikako da mu pridje.Dzaba bolja rezolucija kad je ekran manji.Naravno HD2 je bolji poslovni telefon u svakom slucaju.Pa i sto se tice reprodukcije muzike,ne bezi mu 3gs mnogo.
E sad da li bih ga menjao za IP4 uz doplatu.Pa to vec bih razmislio,ali mislim da bih to i uradio jer IP4 ima nekih unapredjenih stvari koje su falile 3gs.Ono sto bih ja sacekao je septembar(verovatno) da se pojavi IP5(predpostavlja se) a onda ce pasti cena IP4 jer ce se on premestiti u nizi tarifni paket a 3gs ce verovatno prestati da se proizvodi.
Pozz
E sad da li bih ga menjao za IP4 uz doplatu.Pa to vec bih razmislio,ali mislim da bih to i uradio jer IP4 ima nekih unapredjenih stvari koje su falile 3gs.Ono sto bih ja sacekao je septembar(verovatno) da se pojavi IP5(predpostavlja se) a onda ce pasti cena IP4 jer ce se on premestiti u nizi tarifni paket a 3gs ce verovatno prestati da se proizvodi.
Pozz
Nokia Lumia 1520
- Pera Detlic
- Mobil manijak

- Pridružio se: Pon, 21. Dec 2009. 13:45
- :: HTC One [m8]
Vrlo zanimljiva tema. Imao sam do pre neki dan vrlo sličnu trilemu s tom malom razlikom što HD2jci hoću da pridodam jedan od ostala 2 pomenuta. Da posle nekog slabijeg modela prelazim na 3GS to bi bila odlična kombinacija ali 320x480 posle 800x480 je jednostavno nemoguće. Što znači da nisi u pravu Adamse što se tiče rezolucije odnosno gustine pixela u pravu. Odnosno iPhone je generalno bez obzira na to koliko ga je (relativno lako ili) teško nabaviti, precenjen. Tako da i ja čekam da 4rki malo spadne cena na oko 400€ ali HD2jku bez obzira na sve probelematične ROMove i gluposti - ne dam 
Ako Vam je dobro, onda ništa[/url]
Samsung A70, KZ AS10 wireless, Garmin Fenix 6X PRO
Samsung A70, KZ AS10 wireless, Garmin Fenix 6X PRO
gargamel4, iskreno da ti kazem nisam bio siguran koja je rezolucija 3gsu
ali sam to u sustini vise rekao uopsteno jer kad pocne da se vodi polemika,pa kad neko kaze:,,Jeste da HD2 ima veci ekran al XX model ima vecu rezoluciju,bolji kontrast.....'' Ej ljudi,dzaba vam rezolucija i sve ako morate da ckiljite u ono sto gledate!
Jeste da IP4 ima mnogo manji ekran od HD2 ali opet njemu bih i mogao da oprostim nekako zbog nekih kvalitetnijih stvari ali najvise zbog duze autonomije baterije koja je na HD2.....
Jeste da IP4 ima mnogo manji ekran od HD2 ali opet njemu bih i mogao da oprostim nekako zbog nekih kvalitetnijih stvari ali najvise zbog duze autonomije baterije koja je na HD2.....
Nokia Lumia 1520
- miodrage
- WP_guru

- Pridružio se: Pon, 13. Mar 2006. 23:35
- :: iPhone 14 Pro Max
- Kontakt:
nemanjale, iskreno, ja ne bih NIKAD isao na zakljucan model! Ako imas i teoretsku sansu da ga nabavis SIMFree (ima u Becu za 550€ - juce mi javio ortak), idi na tu varijantu. Ukoliko je kinta problem (a kome danas nije), onda mozda da vidis jeftiniju soluciju a to je 3Gs, ali iskljucivo glava za glavu. Sto se uredjaja tice, posto znam da si se dosta igrao sa 3Gs-ovima, nemam sta da ti pricam, osim da pazis pri kupovini. Za sve detalje i informacije, znas kome imas da se obratis 
Uporedicu samo ekrane na mom 3G (3Gs ima isti ekran) i iPhone4: recimo da je to poredjenje izmedju Yuga i Ferrari-a. Dok nisam dobio 4-ku, ekran mi je bio odlican, lepa slika, tecno sve. E kad sam radio 10-ak dana samo sa 4-kom, ekran na 3G mi je delovao bledo, isprano, zrnasto... Gledao sam drugarom Galaxy S, odlican je taj Super AMOLED, ali opet, nije Retina. I ne moze trenutno nijedan ekran da se poredi sa Retinom, videcemo sta ce da donese Super AMOLED +, ali mislim da ce Retina jos neko vreme da bude ultimate!
Uporedicu samo ekrane na mom 3G (3Gs ima isti ekran) i iPhone4: recimo da je to poredjenje izmedju Yuga i Ferrari-a. Dok nisam dobio 4-ku, ekran mi je bio odlican, lepa slika, tecno sve. E kad sam radio 10-ak dana samo sa 4-kom, ekran na 3G mi je delovao bledo, isprano, zrnasto... Gledao sam drugarom Galaxy S, odlican je taj Super AMOLED, ali opet, nije Retina. I ne moze trenutno nijedan ekran da se poredi sa Retinom, videcemo sta ce da donese Super AMOLED +, ali mislim da ce Retina jos neko vreme da bude ultimate!
Ceterum censeo, Androidam delendam esse!