Uskoro mi istice paket kod vipa,pa hocu da ga produzim,ali hocu i da uzmem telefon od vipa uz to produzenje ugovora.
Koji biste vi odabrali?
Nokia C3-00 ili Nokia C3-01 Touch and Type ili nokia C5-00?
Napominjem da mi nije bitan symbian sistem toliko pri kupovini
Hvala unapred na pomoci
Nokia C3-00 ili Nokia C3-01 Touch and Type ili nokia C5-00?
- Deksi
- V.I.P. MobilniSvet.com
- Pridružio se: Sre, 24. Feb 2010. 23:51
- :: one+ nord2
Jedino je C5-00 symbian, brat ga ima i radi dobro ima gps, ekran 2.2 ali taj ekran i ima jednu malu manu, ugao gledanja nije bas kako treba ali eto to npr. kao mom burazu nesmeta. Slike koje on uslika nisu lose.
C3 je S40 ima lepsi i korisniji deskop, wifi koji na njemu nekad neradi kako treba jer se treba malo podesiti, pisano je o tome ovde, ima qwerty.
C3-01 Touch and Type je nesto novo pa i novo iskustvo, da je S60 bio bi daleko ispred ova dva modela ali posto to tebi nije prerioritet onda odaberi njega, sto je vrlo bitno ima wifi koji se nadam da ce raditi bolje nego n C3.
C3 je S40 ima lepsi i korisniji deskop, wifi koji na njemu nekad neradi kako treba jer se treba malo podesiti, pisano je o tome ovde, ima qwerty.
C3-01 Touch and Type je nesto novo pa i novo iskustvo, da je S60 bio bi daleko ispred ova dva modela ali posto to tebi nije prerioritet onda odaberi njega, sto je vrlo bitno ima wifi koji se nadam da ce raditi bolje nego n C3.
Jos jedan glas za Nokia C3-01 Touch and Type. C3 ima suvise tih nekih bubica sa wifi-em i samo ga zbog toga ne bih preporucio. Polovina (ako ne i vise) aplikacija koje sam probao na C3, a kojima je inace potrebna internet konekcija, nisu htele da rade preko wireless-a. Ako ti je bitna navigacija onda ipak idi na nokia C5-00.