Symbian vs Android vs iOS vs Bada vs Meego vs ...

opušteno ćaskanje o mobilnim telefonima

Koji OS koristite?

Glasanje se završava Sub, 25. Avg 2012. 06:39

Symbian
16
31%
Android
23
44%
iOS
8
15%
Bada
4
8%
Meego
0
Nema glasova
Ostali?
1
2%

Ukupno glasova: 52

snenad
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Pon, 09. Jul 2007. 14:46
:: LG G2mini (LG-D620r)

Post od snenad »

Ninolina, hvala za info, nisam znao da android ima NAND backup, genijalno, najzad se neko toga setio, nadam se samo da radi kako treba, tj da nije kao na windowsu system ristore. u mojim ocima to je prednost za android u odnosu na druge osove
antec, svaka nokia iz muzicke serije ima fantastican zvuk, ali nazalost slusalice koje stizu u paketu nisu dovoljno kvalitetne koliko applove tako da ako zelis dobar zvuk moja preporuka je 5800 u paru sa kvalitetnim sluskama, ja koristim logitechkove slusalice i odusevljen sam zvukom. nikad nisam voleo se tako da s njima ne mogu da uporedjujem, sto se tice iphona moja devojka ga ima, a ti puta pogadjajte ko ga "odrzava"

telep
Expert
Expert
Pridružio se: Pon, 22. Okt 2007. 04:23

Post od telep »

antec napisao: iOS je prica za sebe, mozda i pazarim nesto iz Apple arsenala jer mi mnogo nedostaje kvalitetan mp3 player i poneka super igra na mobu a retko koji Android moze da prismrdi iPhone-u sto se toga tice (poneki Samsung mozda). Nikako ne mogu da prezalim Se w950i koji je ubijao preko slusalica.
Galaxy S sa Voodoo Control App ( i kernelom koji je podržava) i kvalitetnijim slušalicama jednostavno ponižava sve ostale telefone u sferi muzike.
Xiaomi Redmi 5 Plus 64GB
Xiaomi Redmi 5 Plus 64GB
Nexus 7 32GB 2013 White

antec
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Pet, 11. Jul 2008. 03:32
:: LG G Flex 2

Post od antec »

snenad, ja sam vise puta koristio 5800 i daleko je to od recimo N91 koju sam imao kad i w950. Ta dva modela su neponovljiva za sada. Doduse uvek sam slusao sa stock slusalicama.

telep, pa da, napisah mozda neki samsung. Za sada sam slusao muziku samo na Galaxy 3 i prijatno sam se iznenadio, mada opet nije to to. Jedini problem je sto je meni trenutno Galaxy s finansijski nedostizan :)

Mog Heroja ne svrstavam u mp3 plejere.

Odgovori