BlackBerry Bold 9700
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za BlackBerry OS, možete to uraditi preko sledeće prečice:
● BlackBerry OS ●
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za BlackBerry OS, možete to uraditi preko sledeće prečice:
● BlackBerry OS ●
ja sam fan bb i koristim ga vec dugo...ali stvarno mi idu na zivce neke stvari...prakticno bez podrske operatera telefon je neupotrebljiv...sve mora da ide preko bes-a...ako nijesi registrovan preko hosta nema opcije email-a,app worda,nema izlaska na internet bez wifi,update preko ota downloadera,te ne moze apll koja nije preko bb app za pc...toliko su prepreka postavili da imam osjecaj da ih i nije briga za krajnjeg korisnika....tako da cu najvjerovatnije preci na neki od android telefona koji hvala bogu nemaju tih problema
-
- Slučajni prolaznik
- Pridružio se: Čet, 18. Maj 2006. 13:16
Zdravo svima Bas razmisljam da predjem na ovaj model bb, ali nisam upoznata uopste sa ovim telefonima...Trenutno imam iphone 3g, i mob je super, ali mi je dosadio, htela bih nesto novo.Interesuje me sta je RIM i BIS i koja je "osnovna" funkcija ovog telefona? Posto bih ga ja koristila normlano, sms, poziv, dostaa muzike, i po neka aplikacija.. Pa sta mi vi savetujete, i kako. Pozdrav
Ljudi, recite mi da li na bilo kojem BB modelu, normalno moze raditi push email i na koji nacin? Ne zelim da aktiviram BIS ili BES uslugu, jer putujem puno, pa se ne vezem ugovorima, zato sto je nas roaming u USA puuuuno skup. Da li postoji odredjena aplikacija, ili kako to ide? Trenutno koristim Nokia E71 sa SEVEN aplikacijom, radi super. Hvala na odgovorima!
Pozdrav za sve,hteo bih sa 9700 bold da prebacim neke slike na komp inace na kompu mi je instaliran Windows 7 ali kada povezem telefon sa racunarom on samo krene da puni telefon ne mogu nikako da udjem u njega da bih prebacio slike e sada me interesuje sta treba da skinem da bih pristupio galeriji ili kako vec to kod njega ide????
Pozdrav i hvala na odgovorima!
Pozdrav i hvala na odgovorima!
Re: BlackBerry Bold 9700
Treba mi pomoc.
Telefon nece da primi mem.karticu, izbacuje: "Media Card can not be accessed due to fatal errors"
probao sam mem.karticu i u redu je, ne znam sta vise da radim.
Ako neko ima resenje neka pise.
Pozz
Telefon nece da primi mem.karticu, izbacuje: "Media Card can not be accessed due to fatal errors"
probao sam mem.karticu i u redu je, ne znam sta vise da radim.
Ako neko ima resenje neka pise.
Pozz
LG P500 Optimus One
Blackberry 9700 Bold
Blackberry 9700 Bold
- srecna84
- Slučajni prolaznik
- Pridružio se: Ned, 16. Dec 2012. 23:31
- :: blackberry bold 9700
imam bb 9700 bold i nece da mi ide nikako na youtube ni da mi salje mms,recite mi u cemu je problem inace je jako dobar telefon i ne bih ga menjala,hvala unapred..
Dobar dan, planiram da kupim ovaj telefon i zanima me da li je moguce korititi web browser, viber i preko gprs i preko wi fi, jel mi ne trebaju aktivirane bis i bes usluge?
Hvala unapred?
Hvala unapred?