ne e7, nesto kao n79 samo modernije, nek se zove n7. znam dosta ljudi koji traze telefon bez ts a da nije model od 50 do 100 evra. jedino je tu e52 mada nisu svi za e seriju.
deksicom napisao:skar, cas tamo cas ovamo, neka ti je alal. Dobro dosao ponovo medju stare prijatelje.
jednostavno koristim telefon sa max 3-4 aplikacije,kod N8 samo ce biti opera,i mozda angry birds,
tako da sam uskoro ponovo sa vama,stari all star team
skar, eto sad smo bogatiji za jos jednog mobil strucnjaka ( u pravom smislu te rijeci ), da nam pomazes oko Symbian-a
E da, to zaboravih da pitam... Angry birds, da li se to isplati igrati na telefonima koji nisu touch ?!
Ljubav je zeznuta stvar. Ne znas kad dodje, ali kad te ostavi...boli!
Ima AngryBirds za PC, i fenomenalno radi. Posto ovde ne sme da se siri piratski sadrzaj, ne smem da ostavim linkove, ali verujem da se svako moze snaci, a inace ima i free online verzija
Postoji Angry birds za ne dodir telefone u java verziji. Ma slicna je kao i za dodir tel. nedostaju opcije. Malo sam je igrao tako da nemogu bas detalje da napisem.
deksicom, nista ti drugo ne preostaje, nego da mi das link na PP Danas se umalo nisam zaletio da dam svoju N95-2 i 70 evrica za superocuvanu N97 mini... Ne znam da li sam se zeznuo
Znam da nije u vezi sa temom, ali ...
Ljubav je zeznuta stvar. Ne znas kad dodje, ali kad te ostavi...boli!
ne bi se zeznuo,prosao bi odlicno,trk po to ako nisi dosad vec odradio...
Ja sam danas prodao moj Galaxy S,hvala svima koji su me podrzali sa androidom al kes,je kes
i sad jurim N8...jednostavno ga moram imati!
da ti kazem nesto,koristis n95 8gb,njena cena polovnog je vec oko 80-90e,realno,
n97 mini,mozes da zapucas i na 180,znaci racunica je ocigledna,imam i Ja N8 nov za 300e,al ne dam te pare za fon max 250e...
mogu juga da uzmem za 300e
* maloprodajna cena sa uključenim PDV-om. Dinarske cene modela se dele sa prodajnim efektivnim kursom NBS koji se ažurira na svakih nekoliko dana. Plaćanje ISKLJUČIVO u dinarskoj protivvrednosti.