Kupiti i8910?

ne možete da se odlučite koji tačno model da kupite iz Vašeg užeg izbora?
vukdusan
Novajlija
Novajlija
Pridružio se: Pon, 11. Sep 2006. 13:45

Kupiti i8910?

Post od vukdusan »

Uzeo bih i8910, novu ako nadjem, ako ne onda polovnu, koliko je to pametno?
Najvaznije mi je da telefon ima dobru kameru (>=8MP), Wlan, i da je cvrst-izdrzljiv ( do sad sam imao innov8, cisto da vam bude jasno o cemu pricam). Volim applikacije i igrice, ali nemam bas puno vremena da se zabavljam sa njima, tako da mi software i nije previse vazan.

Da li mozda imate neki bolji predlog? Dao bih do 300e za nov ili 250e za polovan.

LittlePrince
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Ned, 28. Okt 2007. 04:32
:: Xiaomi Redmi Note 5
Kontakt:

Post od LittlePrince »

Ја бих ти препоручио "Nokia N8", неће скорије изаћи такав телефон. Издржљив, квалитетан, доста функција већ по вађењу из кутије, одлична камера. На црно би ти се колико толико уклопила у буџет као и полвна, оригинал је доста скупља.

Deksi
V.I.P. MobilniSvet.com
V.I.P. MobilniSvet.com
Pridružio se: Sre, 24. Feb 2010. 23:51
:: one+ nord2

Post od Deksi »

Naravno taj Samsung je po brojkama na papiru dobar tel. kakav je uzivo to neznam ali verujem da je dobar.
I ja bih ti preporucio nesto novije i sigurno bolje C7 ili jos bolji N8.

miodrage
WP_guru
WP_guru
Pridružio se: Pon, 13. Mar 2006. 23:35
:: iPhone 14 Pro Max
Kontakt:

Post od miodrage »

A da sacekas i9010 Galaxy SII? Od toga stvarno nema jace zverine trenutno na celom mobilnom trzistu. Jedino sto ce i cena da bude sibanje po usima.
Ceterum censeo, Androidam delendam esse!

lesa0208
Supreme Themer
Supreme Themer
Pridružio se: Ned, 14. Feb 2010. 22:33

Post od lesa0208 »

kazu za x10 da nije losa kamera .

znemanja
Moderator
Moderator
Pridružio se: Pon, 07. Jul 2008. 22:16
:: Samsung S20 Ultra
:: Samsung A52

Post od znemanja »

vukdusan, Moja preporuka je n8, ili eventualno c7, ali ako ti je budžet do 300evra, sačekaj još malo ili dodaj još koji evro i kupi N8.Jednostavno telefon ima najbolju kameru na tržištu, novi symbian^3 operativni sistem i povrh svega jako je kvalitetno izradjen, dosta je bolja izrade od i8910.

vukdusan
Novajlija
Novajlija

Post od vukdusan »

Da, nije los ni ovaj N8, polovan bih uzeo... C7 ne bih, kazu da je kamera ispod proseka...
A M8910 Pixon, nov kad bih nasao? Mlsm da ipak nije isto polovan i nov...
Ne daje mi se preko 300e, mozda max 310-320e.

hibiskus
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac
Pridružio se: Sre, 18. Mar 2009. 01:34

Post od hibiskus »

navedeni Pixon sam vidjao po oglasima za 200-ak evra, N8 jeste bolji foto telefon od Pixon 12 ali ne u nekoj znacajnijoj meri, a i ima HD snimanje koje pixon nema. Takodje prednost je u symbianu, ako nista drugo onda zbog navigacije sa off-line mapama.
Ukoliko ti je kamera najznacajnija stavka, onda nemoj uzimati telefone koji nemaju xenon blic. Izbor: N8, Pixon 12, Motorola xt720, SE Satio, HTC Mozart

vukdusan
Novajlija
Novajlija

Post od vukdusan »

Nije najznacajnija, ali mi je vazna, isto koliko to da telefon bude cvrst i izdrzljiv i da mi dugo traje :) Ne menja mi se skoro :)

Hvala na pomoci, u uzem izboru su N8 kao prvi, a onda pixon i i8910 kao drugi, pa cu videti sta nadjem.

Adams
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Uto, 15. Jun 2010. 15:12

Post od Adams »

hibiskus, Meni se HTZ Mozart veoma svideo zbog xenon blica ali kazu da je ispod proseka.Kada bih birao meni bi u izbor dosli N8 i Mozart jer Satio ima bas ocajnu bateriju i symbian,Pixon 12 je dumb telefon a Motorola ima slabiji procesor i manje rama. N8 ima jos slabiji procesor i manje rama ali je vadi verovatno najbolja kamera,ali kad je uzmes i upalis i vidis symbian i jos ako pocne da koci,bas mi pravi odbojnost..... :dry:
Nokia Lumia 1520

janka_88
Expert
Expert
Pridružio se: Čet, 25. Avg 2005. 12:14
:: Samsung S21 Ultra 5G

Post od janka_88 »

vukdusan, i8910 jeste ok telefon ali samo na papiru. Upotrebljivost svega toga je cista 0 jer sam imao prilike par dana se poigrati sa pomenutim modelom. Uopste mi se nije svidio i pogotovo mi je islo na zivce sto moram 2 puta pritisnuti da udjem u neku stavku/folder/opciju. I trazi taj dupli klik za bukvalno sve sto zna biti iritantno dok sa N8 to nije slucaj. I moja preporuka ide za N8

zavodnick
Expert
Expert
Pridružio se: Uto, 08. Nov 2005. 10:32
:: N8
:: N95 8 Gb, Lumia 1520

Post od zavodnick »

janka_88, slazem se :D N8 rulez :D Mislim ... Vidjecemo kako je i sa E7, ali za sada mogu reci da su to ultimativni telefoni... Bar po onome sto sam vidio :)
Ljubav je zeznuta stvar. Ne znas kad dodje, ali kad te ostavi...boli!

janka_88
Expert
Expert
Pridružio se: Čet, 25. Avg 2005. 12:14
:: Samsung S21 Ultra 5G

Post od janka_88 »

zavodnick, koliko sam primjetio N8 i E7 su potpuno identici telefoni osim sto E7 ima hardversku tastaturu i veci ekran (ista rezolucija) dok N8 nema tastaturu ali ima puno bolju kameru + xenon blic. To je na neki nacin ciljano na 2 grupe korisnika sa skoro identicnim karakteristikama telefona i svako neka sebi odabere sta mu odgovara. Pametan potez na neki nacin. :)

zavodnick
Expert
Expert
Pridružio se: Uto, 08. Nov 2005. 10:32
:: N8
:: N95 8 Gb, Lumia 1520

Post od zavodnick »

janka_88, pa da! E-serija je uvijek bila biznis serija,a N je bila vrh! Sad nekako imam osjecaj da i u E seriju hoce da ugrade luksuz... :D To je moje misljenje ;)
Ljubav je zeznuta stvar. Ne znas kad dodje, ali kad te ostavi...boli!

Odgovori