Koji telefon imate? [2011]
- snebivljiva azdaja
 - Entuzijasta

- Pridružio se: Sre, 13. Dec 2006. 09:48
 - :: iPhone 14 Pro

araphel, ja sam se takodje odlucila na varijantu Android kao primarni, a dumb kao sekundarni, tj. kad dodjem u Srbiju, cisto da izbegnem koriscenje roaminga. Ranije sam koristila E63 kao sekundarni (s 063 karticom), ali sta ce mi kad ja provedem u Srbiji 4-5 nedelja u godini, a ostalo vreme mi telefon sedi na polici (impresivan stand-by od 14 dana). Za moje potrebe (po neki poziv, sms i mail) Nokia 6288 je sasvim dovoljan kao sekundarni.
Za ozbiljnije stvari u pokretu tu je HP netbook 8,9" i mobilni broadband.

Za ozbiljnije stvari u pokretu tu je HP netbook 8,9" i mobilni broadband.
- Dream Weaver
 - Mobil manijak

- Pridružio se: Sre, 10. Nov 2004. 02:45
 - :: Xiaomi Mi Max 2

Dream Weaver, ohohoho, pa druze meni se cini da ti samo fali SGS II!  

Jel se mogu napisati neki utisci o bateriji kada budes malo iscackao telefon?
P.S. Ukoliko nekada pozelis da prodas Desire Z javi se. Dajem iPod 80GB i 3 ceka!

Jel se mogu napisati neki utisci o bateriji kada budes malo iscackao telefon?
P.S. Ukoliko nekada pozelis da prodas Desire Z javi se. Dajem iPod 80GB i 3 ceka!
● PRAVILA FORUMA ● СРБИ ЗА СРБЕ ●
						Hmm, ne znam za ostale, ali ja vec duze vreme razmisljam da nabavim neku ekstra ocuvanu 6210, 6310 ili cak 3210 Nokijicu, pa da je malko setkam po ulicama i trgovima  

Nesto me u'vatila nostalgija za tim starim modelima

Mislim, zadrzao bih ja Dizajerovca, ali ono, 'ocu da se ljudi cude kako to da u sadasnja vremena ne nosam iPhone, ko sva normalna decurlija...

Nesto me u'vatila nostalgija za tim starim modelima
Mislim, zadrzao bih ja Dizajerovca, ali ono, 'ocu da se ljudi cude kako to da u sadasnja vremena ne nosam iPhone, ko sva normalna decurlija...
- Lobachewsky
 - Gatekeeper

- Pridružio se: Uto, 30. Avg 2005. 07:56
 - :: Huawei P20 lite DS

- Wicker Man
 - Expert

- Pridružio se: Sub, 06. Jan 2007. 14:53
 - :: HTC Desire
 - :: Sony Ericsson K800

Dream Weaver, Iskrene cestitke,fin izbor i dobar model.Neka te dobro sluzi. 

Green, To care,upravo i ja tako razmisljam,jedna 6310 bi bila fantasticna,telefon je zmaj a tek baterija,pih.
Ovih dana "setam" drugov Desire i vec mi se smucilo bockanje po ekranu.Sreca pa sam jos u fazi premisljanja oko kupovine novog telefona.
Eh kad bi postojao E71 sa Androidom...

Green, To care,upravo i ja tako razmisljam,jedna 6310 bi bila fantasticna,telefon je zmaj a tek baterija,pih.
Ovih dana "setam" drugov Desire i vec mi se smucilo bockanje po ekranu.Sreca pa sam jos u fazi premisljanja oko kupovine novog telefona.
Eh kad bi postojao E71 sa Androidom...
When I'm walking a dark road I am a man who walks alone!
						- Dream Weaver
 - Mobil manijak

deksicom, Wicker Man, hvala na cestitkama
Lobachewsky, IDzO, nisam bas nesto raspamecen telefonom

Bolji mi je od SGSa ali DHD je za njega masina. Sto se tice baterije pretpostavljam da ce duze drzati nego na DHDu (u njemu mi je sekundaran broj koji manje korisitm pa mije baterija posle dva dana a na 50%
  ) kvalitet izrade je bolji od SGSa (metak+kvalitetna plastika dobra kombinacja) ali mi je klimav sav. To mi je najveca zamerka. Metal na ledjima telefon se malo klima-pomera i spoj gornjeg i donjeg dela telefona mi je takodje klimav. Na starom Tpuch pro-u je to bilo dosta utegnutije (ne ocekujem da se ne mrda ali moglo je to manje) i ako uhvatis samo gornji deo fona lako se otvara (suvise lako  
 ) . Stvar koja mi se bas svidja na Z-u je opical trackpad. Jeste tastatura super i dobra je ali u dosta slucajeva me mrzi da otvaram fn ili nije bas zgodno pa moram kucati na ekranu sto je dosta prijatnije to raditi na sto vecem ekranu (DHD ili SGS)
Velicina ekrana mi je takodje minus u odnosu i na SGSa i DHDa . Sve u svemu nikada ne bih menjao DHD-a za Z ali bih ipak pre uzeo Z nego SGS .
IDzO, Z vec ima kome ide kasnije tako da nista od prodaje ali cekove primam

Lobachewsky, IDzO, nisam bas nesto raspamecen telefonom
Bolji mi je od SGSa ali DHD je za njega masina. Sto se tice baterije pretpostavljam da ce duze drzati nego na DHDu (u njemu mi je sekundaran broj koji manje korisitm pa mije baterija posle dva dana a na 50%
Velicina ekrana mi je takodje minus u odnosu i na SGSa i DHDa . Sve u svemu nikada ne bih menjao DHD-a za Z ali bih ipak pre uzeo Z nego SGS .
IDzO, Z vec ima kome ide kasnije tako da nista od prodaje ali cekove primam
and justice for all...
						- Lobachewsky
 - Gatekeeper

Verovatno ti metalan poklopac baterije nije lepo legnuo. Izvadi ga, pa ga pazljivije ubaci, da udju lepo oni zubci. Desavalo se i meni to par puta,ali nista strasno. Inace, poklopac savrseno lezi, ne mrda se ni mikron, jako cvrsto deluje, samo treba oni zubci u isto vreme da udju.Dream Weaver napisao:ali mi je klimav sav. To mi je najveca zamerka. Metal na ledjima telefon se malo klima-pomera
Vip Neo 3 + Vip Net 100 GB, dual sim
						- Dream Weaver
 - Mobil manijak

Wicker Man, najvise zbog trajanja baterije bih i nabavio nesto pomenuto. Samo bi koristio fon radi poziva i poruka (ok, za tu namenu je i svaki drugi dobar, ali nostalgija za starim modelima... 
 ). Vec me pomalo smorilo svakodnevno punjenje Dizajerovca   

deksicom, ja bas mislim na te stare modele sa monohromatskim ekranima, 6120 je cini mi se sa kolor ekranom...!? Ali jedna ocuvana 6110 sa kameleon maskicom bi takodje dobro dosla
, inace prvi bas licno moj mobilni telefon. 

deksicom, ja bas mislim na te stare modele sa monohromatskim ekranima, 6120 je cini mi se sa kolor ekranom...!? Ali jedna ocuvana 6110 sa kameleon maskicom bi takodje dobro dosla
- Lobachewsky
 - Gatekeeper

Za sada vise nego zadovoljan... Ne razmisljam da ga menjam narednih 5 godinaDream Weaver napisao:Jes ti zadovoljan telefonom?
Vip Neo 3 + Vip Net 100 GB, dual sim