HTC Hero
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ●
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ●
danas mi je hero prijavio neki sitan ota update od 6 i nesto mb, prihvatio sam update, sve je ok skinuo, ali se nakon toga nista nije desilo, nije se restartovao, samo je nastavio dalje da radi. da li je moguće da je uradio update bez restarta? sofware verzija je sada 3.32.405.2, ali više ne znam jel to nova ili stara verzija?
inače, gde telefon smešta takve update, jel postoji način da se on ručno pokrene nakon downloada?
inače, gde telefon smešta takve update, jel postoji način da se on ručno pokrene nakon downloada?
telep, Tacty, ili bilo ko, da li mozete uporediti kvalitet zvuka stock slusalica i nekih drugih bubica (po mogucstvu onih sto ulaze u usni kanal) prilikom slusanja muzike? Ne znam da li se isplati kupovati bubice posto vec imam ove original sluske a nisam bas zadovoljan. U prevodu, da li su ove stock sluske bas crap ili su bolje od nekih do 15 eura?
- Pera Detlic
- Mobil manijak
- Pridružio se: Pon, 21. Dec 2009. 13:45
- :: HTC One [m8]
Pera Detlic, da, upravo to.
Nemam dovoljno kinte da kupim zvucnike na kojima bih cuo to sto cujem na nekim budjavim slusalicama. Ako je neko voljan da uporedi znacilo bi mi.
Inace, Heroj ce, nadam se, u skorije vreme dobiti kuvani 2.3.3 Ginger sa 2.1 Sensom. Trenutno ne rade kamera, GPS, rotacija ekrana i bluetooth ali ce vec u sledecoj verziji biti ispravljen bluetooth i rotacija. Na tome (kada se finalizuje) bih mozda i mogao da se skrasim neko vreme. Ovako svaki dan novi ROM . Cyanogen 7 ne deluje kao da ce skoro, najtliji su puni bagova. Mnogo toga zavisi i od razvoja 2.6.35 kernela na kome bi radio nativni wifi hotspot i jos stosta i na kome bi Gingerbread mogao doci do punog izrazaja.
Za sada je od Gingera najstabilniji i najbrzi Cronos 2.0.1., sto je i poslednja verzija istog. Od froyo ROMova najstabilniji i najbrzi je i dalje "matori" Floyo 1.2. Dise mu za vratom i Elelinux Speedmachine koji je updateovan juce valjda i koji jos nisam probao ali je u prethodnoj verziji 6.2 bio za nijansu sporiji od Floyoa). Froyo (kuvani) je dostigao svoj vrhunac otprilike, bar sto se custom developera tice, tako da ce updateovi biti mnogo redji za njega.
Ja se malo dopisujem sa sobom - ali dobro, zdravo je to Mozda ce nekom ipak koristiti informacije.
Nemam dovoljno kinte da kupim zvucnike na kojima bih cuo to sto cujem na nekim budjavim slusalicama. Ako je neko voljan da uporedi znacilo bi mi.
Inace, Heroj ce, nadam se, u skorije vreme dobiti kuvani 2.3.3 Ginger sa 2.1 Sensom. Trenutno ne rade kamera, GPS, rotacija ekrana i bluetooth ali ce vec u sledecoj verziji biti ispravljen bluetooth i rotacija. Na tome (kada se finalizuje) bih mozda i mogao da se skrasim neko vreme. Ovako svaki dan novi ROM . Cyanogen 7 ne deluje kao da ce skoro, najtliji su puni bagova. Mnogo toga zavisi i od razvoja 2.6.35 kernela na kome bi radio nativni wifi hotspot i jos stosta i na kome bi Gingerbread mogao doci do punog izrazaja.
Za sada je od Gingera najstabilniji i najbrzi Cronos 2.0.1., sto je i poslednja verzija istog. Od froyo ROMova najstabilniji i najbrzi je i dalje "matori" Floyo 1.2. Dise mu za vratom i Elelinux Speedmachine koji je updateovan juce valjda i koji jos nisam probao ali je u prethodnoj verziji 6.2 bio za nijansu sporiji od Floyoa). Froyo (kuvani) je dostigao svoj vrhunac otprilike, bar sto se custom developera tice, tako da ce updateovi biti mnogo redji za njega.
Ja se malo dopisujem sa sobom - ali dobro, zdravo je to Mozda ce nekom ipak koristiti informacije.
Da nastavim monolog , mozda nekog bude zanimalo. Ginger se razvija non-stop a vremesni Hero ga kljakavo gura. Sada vec ima dosta ROM-ova i svi su manje vise isti a bagovi su uglavnom ispeglani. Razlike su u brzini ali i to su nijanse. Najveci problem je ne bas prevelika kolicina RAM memorije tako da cete na raspolaganju (kada se pokrenu sve aplikacije koje inace rade u pozadini) imati oko 30-40 MB sto je malo. To naravno prouzrokuje stucanje u radu i ostale neprijatnosti. Jos malo pa u penziju.
ljudi ne znam zasto ocekujete da vam ekstra rade,froyo,gingerbread,pogledajte specifikacije aparata koji nose ove OS,i sve ce vam biti jasno,nikada se ne moze porediti hero sa desire i slicno...ovaj aparat ekstra gura ono za sta je napravljen,android 2.1 i to je to...kod mene je officijalni 2.1 i prezadovoljan sam....
krenuh danas da pregledam market, kad ono u odeljku my apps umesto svih instaliranih aplikacija, pokazuje mi samo poslednje 3 koje sam updateovao pre neki dan? jel to neki problem s marketom? sad mi je ovo bas smaranje, jer ne vidim koje sve instalirane aplikacije imaju svez update, nego moram da idem jednu po jednu i da proveravam...jel se to desava jos nekom?
-
- Novajlija
- Pridružio se: Uto, 31. Maj 2011. 15:09
-
- Novajlija
rutovo sam sa Universal Androot i izabro sa 1.5 na 1.6 a ja pokusavam da instaliram 2.1 ima li to veze,to sam kuco u terminalu i iso na alow i kada udjem u recovery sve ide dobro do ovog Wipe SD:ext partition ispod se pojavi eror pise Error : Run 'wipe ext' via adb! sta bi moglo biti u pitanju nikad ovo prije nisam radio ovo mi je prvi android tel
-
- Novajlija
Imam HTC Hero GSM, uspesno sam ga rootovao i sada hocu da mu ubacim drugi ROM. Postojeca verzija androida je 2.1, hteo bih da mu ubacim 2.3.
Imam problem prilikom ulaska u Recovery mod, kada udjem u recovery pojavi mi se crveni trougao sa znakom uzvika. Ukoliko neko ima slicno iskustvo molio bih da mi odgovori kako da ovaj problem resim i kako da uspesno instaliram drugi rom.
Skinuo sam clockworkrecovery,hocu da instaliram cyanogenmod rom.
Hvala unapred na odgovorima.
Imam problem prilikom ulaska u Recovery mod, kada udjem u recovery pojavi mi se crveni trougao sa znakom uzvika. Ukoliko neko ima slicno iskustvo molio bih da mi odgovori kako da ovaj problem resim i kako da uspesno instaliram drugi rom.
Skinuo sam clockworkrecovery,hocu da instaliram cyanogenmod rom.
Hvala unapred na odgovorima.
Re: Instaliranje recovery-ja i instalacija ROMa
Meni to izgleda kao da nisi ubacio custom recovery, al mi je cudno da se nije sam instalirao kad si ga rootovao.. E sad mozda i gresim, al moguce da nije ubacen custom recovery, bez kod ne mozes ubaciti drugi rom. Nek neko jos potvrdi..
Life is not the amount of breaths you take, it's the moments that take your breath away! HTC DESIRE!