Telefon sa jakom vibracijom do 40 evra
-
- Povremeni posetilac
- Pridružio se: Pet, 10. Jun 2011. 20:07
Telefon sa jakom vibracijom do 40 evra
Поздрав свима, тражим телефон који би одговарао следећем опису: да има јаку вибрацију, да могу да ка подесим да вибрира при пријему поруке дуже време а не само пар секунди (било убацивањем празне мп3 или миди мелодије за звук поруке, било на неки други начин), да има солидну меморију за поруке и ГПРС (опционо). Већ сам гледао спецификације мобилних телефона у рангу до 40€, али ове ствари за поруке и вибрацију тамо не пишу.
- tomas.hokenberi
- Moderator
- Pridružio se: Pon, 03. Sep 2007. 18:02
- :: Samsung GalaxyNote20
pomahnitali, pa u opsegu do 40-ak eura neces naci model kome ces moci nesto posebno da modifikujes trajanje vibracije. Inace ne vidim kako si mislio iskoristis "prazan mp3" za produzavanje vibracije. Duzina vibracije kod poruke nije odredjena trajanjem melodije.
Pravila otvaranja tema i davanja odgovora
Samsung SM-N980F Galaxy Note 20 256GB
Samsung SM-T870 Galaxy Tab S7 + Transcend 512GB
Samsung SM-N980F Galaxy Note 20 256GB
Samsung SM-T870 Galaxy Tab S7 + Transcend 512GB
-
- Povremeni posetilac
- Pridružio se: Pet, 10. Jun 2011. 20:07
Па мислио сам да, ако могу да пребацим на телефон мп3 који траје 1 минут, али не прави никакав звук и да га поставим за мелодију поруке онда би вибрирало толико колико траје тај мп3. Имао сам Нокије са Симбијаном, ту би ми увек телефон вибрирао онолико колико траје изабрана мелодија за смс, чак иако је звоно искључено, па сам тако навикао. Могао бих то да пробам са било којим телефоном који подржава гпрс или ммс, али нисам пробао јер једини старији телефон који имам је неки ЛГ који има само 3 звука за смс и не може било која мелодија да се постави.
- znemanja
- Moderator
- Pridružio se: Pon, 07. Jul 2008. 22:16
- :: Samsung S20 Ultra
- :: Samsung A52
pomahnitali, Pa ako si imao već ranije symbian smartphone, mogao bi i sada da razmisliš o nekom polovnom symbian modelu, tu bih preporučio n73 ili 6120 oba su oko 50evra polovni.
Samsung Galaxy S22 Ultra, Samsung Galaxy Watch4 Classic, Samsung Galaxy Tab S6 LTE, Samsung Galaxy A52, Samsung Galaxy A6+ (2018)