Dell Streak- Punjac!

flešovanje softvera, popravka, kvarovi
Pera Detlic
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Pon, 21. Dec 2009. 13:45
:: HTC One [m8]

Post od Pera Detlic »

drgrga, ja sam pricao "sta bi bilo kad bi bilo", a ne realnu situaciju. :uhuh:
Drugo, recimo u com trade shopu prodaju dell streak, ali nemaju nikakvu opremu za njega da prodaju odvojeno, dakle ne uz telefon... Treca stvar, ja nisam rekao da zelim originalnu opremu, realno svejedno mi je. Ali mora postojati bilo kakvo trziste opreme za neki model. Original ili ne, svejedno. U beogradu nema uopste bilo kakve ponude. Tacka. Hocete da kazete da je u redu sto ne moze da se nadje usb kabl ili ceo punjac u celom beogradu, original ili ne. To pokusavate da kazete?! Ne razumem...
Samo nek se rolaju....sarme.

tomas.hokenberi
Moderator
Moderator
Pridružio se: Pon, 03. Sep 2007. 18:02
:: Samsung GalaxyNote20

Post od tomas.hokenberi »

cyber_vrbas, svugde osim na Balkanu, dobra poslovna politika trgovca je da zadovolji potrebe "sacice kupaca", zato sto tako obezbedjuje sebi dugorocno musterije. Ja npr. necu nista kupiti sto ima nestandardnu opremu kod onih uvoznika koji nemaju u ponudi i tu nestandardnu opremu. Ja uvek kupujem prvo priginalnu opremu kada je ima, medjutim problem je u tome sto u 90% slucajeva te opreme nikada nema. Tu ne mislim samo na baterije i kablove (to se jos i nadje), nego posebno na dodatni "accessories" koji idu uz uredjaje.
Pravila otvaranja tema i davanja odgovora
Samsung SM-N980F Galaxy Note 20 256GB
Samsung SM-T870 Galaxy Tab S7 + Transcend 512GB

cyber_vrbas
Entuzijasta
Entuzijasta
Pridružio se: Ned, 20. Sep 2009. 16:36

Post od cyber_vrbas »

@tomas

Ocigledno niste razumeli ili pazljivo procitali moj post.

pozz

tomas.hokenberi
Moderator
Moderator
Pridružio se: Pon, 03. Sep 2007. 18:02
:: Samsung GalaxyNote20

Post od tomas.hokenberi »

cyber_vrbas, ma razumeo sam ja odlicno. U tom postu se brani poslovna politika nasih uvoznika time da se, usled konkurencije neoriginalnih proizvoda, njima ne isplati uvoz dodatne opreme koju nece moci da prodaju.

Moj je odgovor da to jednostavno nije dobar izgovor- ima jako puno opreme za koju nema nikakve ozbiljne konkurencije "kopija", a za koju postoji interes odredjenog broja kupaca, a koja se ne uvozi zato sto se uvoznici jednostavno nece da bave time.
Pravila otvaranja tema i davanja odgovora
Samsung SM-N980F Galaxy Note 20 256GB
Samsung SM-T870 Galaxy Tab S7 + Transcend 512GB

cyber_vrbas
Entuzijasta
Entuzijasta
Pridružio se: Ned, 20. Sep 2009. 16:36

Post od cyber_vrbas »

Da,da, sve je sada ok, mada jedan detalj dominira, a to je :

- "odredjenog broja kupaca"

Niti ja branim nekoga (nemam ama bas nikakav interes), zelim samo realnost da predocim nekim ljudima.

Bas to je nedostajuci faktor -"odredjenog broja kupaca"-. To je karika u celoj prici koja stvara problem. No vratimo se "realnom" zivotu i nastavimo da radimo, svako svoj posao najbolje sto znamo, a vreme ce pokazati sve.

pozz. radni ljudi i lep dan proveli !

Odgovori