???Cleo napisao:a ovo dickhouse sam video u jackass-u
HTC Wildfire
					Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ●
	Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ●
- Pera Detlic
 - Mobil manijak

- Pridružio se: Pon, 21. Dec 2009. 13:45
 - :: HTC One [m8]

Imam ovaj fon par meseci i nije los, a imam i par pitanja  

1. Nisam menjao ROM al planiram pa me interesuje koji je dobar (najvise se kosristi, nema bagova...)
2. Da li valja dic procesor na 700+Mhz, trenutna frekfencija mu je prespora
 ali ako klokujem da li ce vise trosit bateriju i ima li nekih posledica, pretpostavljam da ce mu se smanjiti zivotni vek  

3. Probao sam par browsera ali mi se ni jedan ne svidja, pa koji preporucujete?
4. Postoji li neka igrica kao Asphalt za ovo cudo od fona a da ne steka

5. Zaboravih, al seticu se

1. Nisam menjao ROM al planiram pa me interesuje koji je dobar (najvise se kosristi, nema bagova...)
2. Da li valja dic procesor na 700+Mhz, trenutna frekfencija mu je prespora
3. Probao sam par browsera ali mi se ni jedan ne svidja, pa koji preporucujete?
4. Postoji li neka igrica kao Asphalt za ovo cudo od fona a da ne steka
5. Zaboravih, al seticu se
- Njegovan
 - Mobil poznavalac

- Pridružio se: Čet, 28. Jun 2007. 17:43

Skinem sa marketa te neke live eallpaper i kad hocu da ga postavim ne mogu ga naci nigdje. Kako to da odradim? 
vanjuska, ja hocu dami slika bude cijelavidljiva naekranu gdje se sat nalazi a neda tako razvuce pa kad idem lijevo i desno da je ima svugdje. Kako me ne razumijete. Hocu cijelu sliku na ekranu onom glavnom gdje se sar nalazi.
Cleo, hvala ti na videuali tako i ja radim. Ti razvuces preko cijele. slike koja je vodoravna, a koja je uspravna neces to tako uspjeti. Oznacices je donekle i dalje ne moze. Taj WALLPAPER SET AND SAVE sam instalirao ali ni sanjim nista nisam uspjeo.

vanjuska, ja hocu dami slika bude cijelavidljiva naekranu gdje se sat nalazi a neda tako razvuce pa kad idem lijevo i desno da je ima svugdje. Kako me ne razumijete. Hocu cijelu sliku na ekranu onom glavnom gdje se sar nalazi.
Cleo, hvala ti na videuali tako i ja radim. Ti razvuces preko cijele. slike koja je vodoravna, a koja je uspravna neces to tako uspjeti. Oznacices je donekle i dalje ne moze. Taj WALLPAPER SET AND SAVE sam instalirao ali ni sanjim nista nisam uspjeo.
МТЕЛ - СРПСКА МРЕЖА У РЕПУБЛИЦИ СРПСКОЈ
						Da li jos neko ima problem sa dometom/dostupnoscu na Wildfire?!
Imam telefon dve nedelje i vise mi je stiglo mt:s poruka o propustenim pozivima nego li sms poruka koje dobijem kao takve od prijatelja.
Takodje u toku razgovora mi se gubi mreza, secka, prekida.. prijavljuju mi ljudi da je nedostupan a radi, cak ni poruka o propustenom ne stize..
Problem sa skartiranim mt:s telefonima, u mom slucaju Wildfire (citah da ima probleme sa signalom na nekim inostranim mrezama ali ne i na nasoj, ili se varam?!) ili mozda problem sa SIM karticom?!
..ili prosto mt:s problem, podsetih se zasto sam ih bacila u zaborav pre tri godine pa se nasankah opet.

Imam telefon dve nedelje i vise mi je stiglo mt:s poruka o propustenim pozivima nego li sms poruka koje dobijem kao takve od prijatelja.
Takodje u toku razgovora mi se gubi mreza, secka, prekida.. prijavljuju mi ljudi da je nedostupan a radi, cak ni poruka o propustenom ne stize..
Problem sa skartiranim mt:s telefonima, u mom slucaju Wildfire (citah da ima probleme sa signalom na nekim inostranim mrezama ali ne i na nasoj, ili se varam?!) ili mozda problem sa SIM karticom?!
..ili prosto mt:s problem, podsetih se zasto sam ih bacila u zaborav pre tri godine pa se nasankah opet.
I5700 Galaxy Spica w/ CM a8.3 | Kingston 4gb | Sennheiser CX 300
						- Njegovan
 - Mobil poznavalac

- Pridružio se: Čet, 28. Jun 2007. 17:43

I ja sam to primjetio da je signal slab i to po onim crticama sto pokazuju jacinu signala. Jedan me prijatelj nazvao i kao kaze mi ne mogu ti poslati poruku stalno mu stize kao neka greska e sada da li je do mog telefona ili do njega ko ce ga znati. Sve u svemu rekoh da mi se cini da nesto nije jak po tom pitanju prijema signala od mobilne mreze.  

МТЕЛ - СРПСКА МРЕЖА У РЕПУБЛИЦИ СРПСКОЈ
						- 
				darkmen2506
 - Slučajni prolaznik

- Pridružio se: Čet, 03. Jun 2010. 18:08

- 
				darkmen2506
 - Slučajni prolaznik

Jesam, izabrao sam disk drive ali se nista ne desava. Racunar prepozna telefon ali kad pokusam da otvorim,  nista...
Kad prikopcam telefon uopste mi ne izbacuje opciju na telefonu kako zelim da ga povezem.
Zaboravio sam da napomenem da sam prvih 5-6 puta uspevao bez problema da ih povezem, onda je to odjednom prestalo da funkcionise.

Kad prikopcam telefon uopste mi ne izbacuje opciju na telefonu kako zelim da ga povezem.
Zaboravio sam da napomenem da sam prvih 5-6 puta uspevao bez problema da ih povezem, onda je to odjednom prestalo da funkcionise.
- 
				darkmen2506
 - Slučajni prolaznik

pa verovatno zato sto se mnogo vise pise ovde,nego na temi za SDraco napisao:Па зашто се онда пише на теми за "обични" Wildfire
..
@Njegovan
koka kola deli nagradu wildfire S
posto kazes da ti na kutiji ne pise S,moze da proverimo na jedan nacin da li jeste ili nije S
Da li imas dugmence ispod ekrana??
ako imas dugmence,onda je to wildfire,ako nemas dugmence onda je to wildfire S
i ko si ti od one dvojice na reklami za koka kolu koji imaju ovaj mobilni hahaha