HTC Tattoo
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ●
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ●
-
- Sertifikovani Trol
- Pridružio se: Pet, 05. Nov 2010. 08:36
- :: Samsung Galaxy A52s
- :: Nokia 8.1
- Ivan Cirkovic
- Banned
- Pridružio se: Sre, 19. Jul 2006. 08:49
- :: LG G5 SE
- Kontakt:
Za hirurg:
Iskreno ja vise nikad necu uzeti htc telefon iz tog razloga sto idu na to da ako zelis novi rom,treba da kupis novi model,a ako neces onda koristi kuvane romove...Samsung je proverena marka i sve cu ti reci kada ti kazem da je u americi samsung najprodavaniji telefon.Posle toga ide htc,pa nokia i iphone je tek na 4 mestu...Samsung ima lep dizajn telefona i rade telefon od kvalitetne plastike sto mi se svidja.Ja sam prezadovoljan sa mojim telefonom i uzeo sam ga za 100e,a jos godinu dana je pod garancijom.Telefon je bez ogrebotine,jer covek od koga sam ga uzeo nije koristio bez fotrolice.Jedini razlog sto sam zamenio telefon je ekran.Kod ovog modela je kapacitivni ekran i ima dva sloja.Znaci prednji deo ekrana po kome idem prstom kada radim je digitalizer,to jest touch screen koji cuva ekran.Tek ispod njega je ekran,tako da ako slucajno izgulis prednji deo ekrana ili ga slucajno razbijes,mozes da zamenis taj digitalizer i ekran ce ostati sacuvan.Cena digitalizera je 30e
Za sasabor:
Probaj da ukljucis usb debaging mode.Da li ti prepoznaje telefon kada konektujes preko kabla?Resteuj ga na master reset,to jest vrati sve na fabricka podesavanja preko recovery-ja i onda probaj da ga povezes i odradis vracanje na stari rom.Pisano je par postova pre o ovom problemu,pa ako ne pomogne ti procitaj kako su ljudi resili problem...
Iskreno ja vise nikad necu uzeti htc telefon iz tog razloga sto idu na to da ako zelis novi rom,treba da kupis novi model,a ako neces onda koristi kuvane romove...Samsung je proverena marka i sve cu ti reci kada ti kazem da je u americi samsung najprodavaniji telefon.Posle toga ide htc,pa nokia i iphone je tek na 4 mestu...Samsung ima lep dizajn telefona i rade telefon od kvalitetne plastike sto mi se svidja.Ja sam prezadovoljan sa mojim telefonom i uzeo sam ga za 100e,a jos godinu dana je pod garancijom.Telefon je bez ogrebotine,jer covek od koga sam ga uzeo nije koristio bez fotrolice.Jedini razlog sto sam zamenio telefon je ekran.Kod ovog modela je kapacitivni ekran i ima dva sloja.Znaci prednji deo ekrana po kome idem prstom kada radim je digitalizer,to jest touch screen koji cuva ekran.Tek ispod njega je ekran,tako da ako slucajno izgulis prednji deo ekrana ili ga slucajno razbijes,mozes da zamenis taj digitalizer i ekran ce ostati sacuvan.Cena digitalizera je 30e
Za sasabor:
Probaj da ukljucis usb debaging mode.Da li ti prepoznaje telefon kada konektujes preko kabla?Resteuj ga na master reset,to jest vrati sve na fabricka podesavanja preko recovery-ja i onda probaj da ga povezes i odradis vracanje na stari rom.Pisano je par postova pre o ovom problemu,pa ako ne pomogne ti procitaj kako su ljudi resili problem...
- Ninolina
- Moderator
- Pridružio se: Sre, 07. Dec 2005. 08:42
- :: Galaxy Note 9 White
- :: Galaxy Watch Active2
Off Topic postovi su ovde... viewtopic.php?t=23679&sid=f9e20f9464efb ... 4698b5c9cb
*** ALL WHITE with Teddy *** GALAXY NOTE 9 White Snapdragon *** GALAXY WATCH ACTIVE 2 Aluminum 44mm ***
- Ivan Cirkovic
- Banned
- Kontakt:
-
- Sertifikovani Trol
- Pridružio se: Pet, 05. Nov 2010. 08:36
- :: Samsung Galaxy A52s
- :: Nokia 8.1
- Ivan Cirkovic
- Banned
- Kontakt:
- bachika
- Mobil stručnjak
- Pridružio se: Pon, 20. Feb 2006. 18:45
- :: Iphone 7
- :: Lenovo P780
I meni je žao... Ali generalno gledano bio je to dobar telefon, imao je svojih mana (ekran) ali imao je i dušu... I hvala momcima sa xda koji su upotpunili doživljaj ovog telefona, bez njih bi to bio samo jedan u nizu telefona...
Live to Ride, Ride to Live. I prefer to reboot my phone through SetCPU
- Ninolina
- Moderator
- Pridružio se: Sre, 07. Dec 2005. 08:42
- :: Galaxy Note 9 White
- :: Galaxy Watch Active2
Ja ga još uvek imam... Pojavi mi se povremeno želja da ga zamenim, ali s obzirom da služi kao drugi telefon i da na njemu imam sve što mi je za te potrebe važno, brzo se predomislim... Nakon menjanja digitizera pre 3 meseca, nisam imala sa Tattoo-om novih problema...
*** ALL WHITE with Teddy *** GALAXY NOTE 9 White Snapdragon *** GALAXY WATCH ACTIVE 2 Aluminum 44mm ***
-
- Povremeni posetilac
- Pridružio se: Čet, 18. Feb 2010. 01:08
- Pera Detlic
- Mobil manijak
- Pridružio se: Pon, 21. Dec 2009. 13:45
- :: HTC One [m8]
Imam problem sa baterijom, puni se celu noc i dodje najvise do 62%. Sat vremena nakon sto skinem tel sa punjaca padne na 3% i izdrzi jos nekih 3-4 sata... Ne mogu da skontam da li je do baterije ili punjaca. Baterija kada je prazna je na 3.7v, a nakon punjenja je na 4v (prva celija) a poslednja na 3.9v.
Da li neko zna na koliko bi trebalo volti da bude baterija kada je puna?? Ne razumem se, ali kontam da ako su ove mere dobre onda je otisla baterija, a ako treba da bude na vise od 4v da mi ne valja punjac. Plz help ako neko zna
Da li neko zna na koliko bi trebalo volti da bude baterija kada je puna?? Ne razumem se, ali kontam da ako su ove mere dobre onda je otisla baterija, a ako treba da bude na vise od 4v da mi ne valja punjac. Plz help ako neko zna
HTC Tattoo
- bachika
- Mobil stručnjak
- Pridružio se: Pon, 20. Feb 2006. 18:45
- :: Iphone 7
- :: Lenovo P780
Jesi pokušao da puniš preko usb na kompu?
Koji model androida imaš? Ako si se igrao flešovanja moguće je da je do roma... Meni je dok sam koristio nfinyti baterija trajala 15 sati u proseku dok kod CM-a nije mogla da pregura 8 sati...
Koji model androida imaš? Ako si se igrao flešovanja moguće je da je do roma... Meni je dok sam koristio nfinyti baterija trajala 15 sati u proseku dok kod CM-a nije mogla da pregura 8 sati...
Live to Ride, Ride to Live. I prefer to reboot my phone through SetCPU
-
- Povremeni posetilac
Sredio sam ono za Gapps. Ali sada se pojavio nov problem.
Kada hocu neku ikonicu sa ekrana da premestim, drzim prstom ali nista se ne dogadja,znaci ne mogu ni da je obrisem. Iz menija mogu nove da stavljam na ekran,ali da brisem ili premestam ne.
Jel imao neko slicnih problema? Koristim nFinity 1.09.
Kada hocu neku ikonicu sa ekrana da premestim, drzim prstom ali nista se ne dogadja,znaci ne mogu ni da je obrisem. Iz menija mogu nove da stavljam na ekran,ali da brisem ili premestam ne.
Jel imao neko slicnih problema? Koristim nFinity 1.09.
-
- Povremeni posetilac
-
- Povremeni posetilac