Nokia N8
					Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Symbian OS ●
	Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Symbian OS ●
- janka_88
 - Expert

- Pridružio se: Čet, 25. Avg 2005. 12:14
 - :: Samsung S21 Ultra 5G

deksicom, tu si u pravu, pogotovo kad je u pitanju sat. I jos ima onaj fazon kao na u da se povuce ona "traka" odozgo i tu izbaci notifications kao sto sam postavio u jednoj slici gdje pise mreza, wlan kao i gornje opcije da se upali bluetooth, silent mode, wifi i mobile data (ovo zadnje je bar meni izuzetno korisno). 
 Bilo je to i na starijoj verziji symbiana tako da se prebaci na wifi only ali uvijek petljanja i ulazaka settings je malo smaralo a ovako se meni svidja rjesenje iako su to ocigledno ukrali sa androida. 
 U svakom slucaju je bar meni funkcionalno i svidja mi se. Malo me iritira sto nema vibracije prilikom dodira jer sam navikao na to ali eto, navicu se i ovako. 

- jerkann
 - Mobil manijak

- Pridružio se: Pon, 07. Jan 2008. 08:14
 - :: Samsung Galaxy S4
 - :: Nokia 808

janka_88, pa dobro i to se na neki nacin moze smatrati kao ubrzavanje jer ako su ga dodatno graficki doradili onda je to dosta vece opterecenje. A razlika kada stigne zvanicna verzija ce sigurno biti. ja sam do skoro na mom C7 koristio portovanu verziju sa T mobil mreze, a sada cfw cija je osnova ipak oficijalni fw. Razlika je veoma primetna.

- 
				DjordjeR90
 - Slučajni prolaznik

- Pridružio se: Pon, 22. Avg 2011. 11:00

Poz svima,uzeo sam N8 pre par dana,originalan,nije sa mreze itd Prezadovoljan sam. Imam par pitanja za vas : 1) Koja je najbolja navigacija za n8 i gde je mogu naci? 2) Kad sam uzeo fon imao je 174mb free memory fona,posle par aplikacija,imam 166mb i ako sam sve instalirao na mass memory. Postoji li neki program za ciscenje radne memorije? 3) Ima li neko da je update-ovao zvanicnu verziju anne i da mu sve radi perfektno? Posto se skoro svako zalio na neke sitnice... Hvala unapred i sve najbolje. P.S. I ako neko ima sajt sa dosta signed aplikacija da prosledi,bilo bi dobro.

- janka_88
 - Expert

rudulan, mozes da uradis hard reset kucajuci *#7370# i sve sto si ti instalirao ili ubacio na memoriju telefona i na mass memory bice obrisano. Imas i kombinaciju sa 3 tipke i paljenje ali onda brises i Ovi Store i Ovi Maps, Quickoffice u Adobe Reader i jos neke aplikacije i tu ti varijantu ne preporucujem osim ako bas nije neki bug na sistemu pa da to radis. Posto zelis samo da sve obrises prva varijanta bice dovoljna. Ja sam vratio na Anna-u posto me smarala nekompatibilnost sa aplikacijama i igricama i bar dok se to ne popravi koristicu Anna-u (a iskreno nisam mogao nikako preci preko toga da nema touch vibration, nekome je to glupo al eto 
 ). Pozdrav

- VeNoM
 - V.I.P. MobilniSvet.com

- Pridružio se: Čet, 06. Jul 2006. 20:36
 - :: Sony Xperia Z5P
 - :: Sony Xperia Z

1.garmin nije loš a možeš da ga nadješ kod nekih članova kao što je toda81.
2.proveri sms i imenik i explorer oni vole da talože mb na c disk a isto tako i program kada se instalira deo ide na c disk bez obzira što je stavljeno na d ili već šta.ali to što ide je neki mali deo.
3.za balkance nisu još izbacili pa nam ostaje da čekamo.

2.proveri sms i imenik i explorer oni vole da talože mb na c disk a isto tako i program kada se instalira deo ide na c disk bez obzira što je stavljeno na d ili već šta.ali to što ide je neki mali deo.
3.za balkance nisu još izbacili pa nam ostaje da čekamo.
Nokia:2X7110,7650,2X3310,N95-8GB,X6!
Motorola:MpX200,MpX220! SonyEricsson:T28,P910,W950,X1,X Z, XZ5 Premium!Asus T101, zENpAD7!
						Motorola:MpX200,MpX220! SonyEricsson:T28,P910,W950,X1,X Z, XZ5 Premium!Asus T101, zENpAD7!
Ne treba mi hard reset jer sam zbrzao i bez razloga napisao da mi treba kad sam vidio opet sve aplikacije u tel. A od kako sam ubacio Belle telefon je 3 puta brzi i ne baguje kao kad sam imao annu, zato mi ne treba vise taj hard reset, hvala u svakom slucaju 
 A sto se tice vibracija na tach meni rade savrseno, jer mi je na level 3 podesena, a na ostale levele ne radi.Od programa samo skype i opera ne rade, a opera mi i ne treba. Jedini bug sto meni smeta je ka je zakljucan telefon i stisnes taster za kameru kamera se pali, bez obzira sto je tel zakljucan, ostalo je sve ok za sad 

- janka_88
 - Expert

rudulan, to za kameru nisam znao nit sam primjetio al u svakom slucaju dobro je saznati nesto novo. Sto se tice vibracija rade i meni na level 3 ali je to izuzetno slabo, cak imam osjecaj da je slabije nego level 1 na Anna-i. Ja za tih par dana nedostatak Opere Mini/Mobile nisam ni osjetio jer je fabricki browser izuzetno odradjen. Brzo otvaranje stranica, scroll-ovanje kroz stranicu bez ikakvih usporenja i jos neke sitnice koje na 7.3 verziji koju ima Anna jos uvijek nisu dovedene do tog nivoa. 

Javi kakva je ta nova verzija, da znam sta ja da radim u vezi nje  

Ne moras da probas tu novu verziju, sacekaj dva dana i probaj oficijalnu
 http://www.gsmarena.com/official_symbia ... s-3031.php

Ne moras da probas tu novu verziju, sacekaj dva dana i probaj oficijalnu