Izbor muzickog telefona? Xpress music ili Walkman?

ne možete da se odlučite koji tačno model da kupite iz Vašeg užeg izbora?
XeRo
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Sub, 27. Avg 2011. 12:28

Izbor muzickog telefona? Xpress music ili Walkman?

Post od XeRo »

Ukoliko su mi kriterijumi, i to ovim redom:
1.Brzina, preglednost, jednostavnost, i lakoca kretanja kroz meni
2.kvalitet zvuka, muzike (koristenje slusalica, ne zvucnika na telefonu)
3.solidna kamera
4.cena do 130e

da li bih trebao da se odlucim za Nokiju (Xpress music serija) ili Sony Ericson (Walkman)? Samo te dve marke dolaze u obzir. I koju konkretno preporucujete?
Negde sam procitao da Nokia daje glesniji, a Sony kvalitetniji zvuk, koliko je to tacno?
----
dodao bih jos i da mi je prioritet numericka tastatura, i da me ne interesuje nikakav operatvni sistem, symbian, android i to...
---
[spojio tomas.hokeneberi] Uzajamno postovanje nije dozvoljeno.

Adams
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Uto, 15. Jun 2010. 15:12

Post od Adams »

Verovatno jedan od najboljih muzickih telefona ikada ti je stariji model Nokia N91. Ali ona podrzava sam kriterijum pod brojem 2. :)
Nokia Lumia 1520

tomas.hokenberi
Moderator
Moderator
Pridružio se: Pon, 03. Sep 2007. 18:02
:: Samsung GalaxyNote20

Post od tomas.hokenberi »

XeRo, mislim da jako gresis sto se ogranicavas na SE i Nokia telefone. Izgleda da nisi pratio promene na trzistu telefona u poslednje vreme (mislim na kvalitet proizvoda odredjenih firmi - konkretno kvalitet proizvoda upravo ove dve firme je drasticno opao).
Pravila otvaranja tema i davanja odgovora
Samsung SM-N980F Galaxy Note 20 256GB
Samsung SM-T870 Galaxy Tab S7 + Transcend 512GB

XeRo
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik

Post od XeRo »

Generalno sam prilican laik u ovoj oblasti. Slobodno mi preporuci i nekog drugog proizvodjaca (model) koji zadovoljava gore navedeno. hvala

Deksi
V.I.P. MobilniSvet.com
V.I.P. MobilniSvet.com
Pridružio se: Sre, 24. Feb 2010. 23:51
:: one+ nord2

Post od Deksi »

XeRo, savetovao bih ti da pored gore navedenih uslova mozickog telefona ubacis pod 5. stereo zvucnike i 6. 3.5 mm. konektor za slusalice.
Starija N-serija ispunjava te uslove multi medije ali u kakvom se stanju mogu naci ti telefoni ???

znemanja
Moderator
Moderator
Pridružio se: Pon, 07. Jul 2008. 22:16
:: Samsung S20 Ultra
:: Samsung A52

Post od znemanja »

XeRo, Tvoje zahteve u potpunosti ispinjavaju modeli iz nokijine starije N serije.Recimo N79 ima sve što ti treba i mnogo više od toga.Jaka bitna stavka kod muzičkih telefona jeste i 3.5 mm konektor, pa uzmu u obzir i to prilikom izbora.Moj glas ide za pomenuti n79, naravno ako budeš mogao da ga nađeš novog.
Samsung Galaxy S22 Ultra, Samsung Galaxy Watch4 Classic, Samsung Galaxy Tab S6 LTE, Samsung Galaxy A52, Samsung Galaxy A6+ (2018)

Pera Detlic
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Pon, 21. Dec 2009. 13:45
:: HTC One [m8]

Post od Pera Detlic »

A sta kazes na ovo http://www.mobilnisvet.com/mobilni/2022 ... csson/W995 ??
Mislim da savrseno odgovara uslovima... A sto se tice cene, mislim da ima polovnih dobro ocuvanih da 130€....

Mislim da je cak bolje od cekivanog... A mislim da nokije N serije nikako ne ispunjavaju stavku br.1 !
Prosto i jednostavno, DUMB telefon ce uvek bolje i brze raditi nego SYMBIAN... :chytry:

Edit: Sad sam video ovde u oglasima za 100€ jedan star 6meseci, odlicno ocuvan... ;)
Samo nek se rolaju....sarme.

XeRo
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik

Post od XeRo »

hvala vam, zaista korisni ogovori.
w995 mi je skup (skoro sigurno cu uzeti nov telefon, polovni mi nisu sad prioritet)
usvojene stavke 5 i 6 :)

sta mislite o Nokia X2?

Deksi
V.I.P. MobilniSvet.com
V.I.P. MobilniSvet.com

Post od Deksi »

Pa kako si napisao da te neinteresuju smart telefoni ovo bi mozda i bla i dobra ideja. Kakav je telefon citajuci njegov test ces saznati. Najbolje utiske bi saznao od nekog ko ga je imao ili ga josuvek ima.

Pera Detlic
Mobil manijak
Mobil manijak

Post od Pera Detlic »

XeRo, nemoj da te odbija to sto su polovni, evo ja poslednjih 6-7 godina sam uzeo samo jedan nov telefon... Ne moze da im fali bog-zna-sta... Osim ako ne uzimas na slepo... Nadjes se sa covekom na kafi negde u gradu, ispregledas telefon uzduz i popreko, ako je sve u redu, uz telefon, uzmes i sve odgovarajuce podatke o prodavcu i nema sta brines...

P.S. Tesko da ces naci telefon koji ti vise odgovara od SE W995, po svim stavkama, nov ili polovan... Po takvoj ceni... A siguran sam da ova cena na sajtu nije tacna i da moze da se nadje nov u radnji do cca. 150€...

EDIT: cekaj, pre bi uzeo Nokiu X2, nego ovaj Sony?!?!? :o :o :o :o :o

Deksi
V.I.P. MobilniSvet.com
V.I.P. MobilniSvet.com

Post od Deksi »

Pera Detlic, ma u pravu si w995 je odlican i prelep telefon i sigurno je bolji od x2 ali slajder i flet kabal tako da ako je spreman da prihvati taj rizik to je itekako dobar predlog w995.

tomas.hokenberi
Moderator
Moderator
Pridružio se: Pon, 03. Sep 2007. 18:02
:: Samsung GalaxyNote20

Post od tomas.hokenberi »

XeRo, sto se tice X2, kupio sam ga svojoj majci, ali sam se prvo poigrao sa njim. Moja iskustva su sledeca: kamera je ocajna, nije ni posebno brz ako se uzme u obzir da je "dumb", zvuk je prosecan. Samsung I5800 koji nije "muzicki telefon" ima dosta bolji zvuk, a njegova 3 MPix kamera pravi bolje fotografije.
Pravila otvaranja tema i davanja odgovora
Samsung SM-N980F Galaxy Note 20 256GB
Samsung SM-T870 Galaxy Tab S7 + Transcend 512GB

Pera Detlic
Mobil manijak
Mobil manijak

Post od Pera Detlic »

deksicom, pa ako ga ne otvara i zatvara nepotrebno iz navike/dosade/nervoze.. stagod... onda mu see 99% nece desiti nista... jos nisam cu da crkava eto tako... jeste da je flet mana skoro svih slajdera, ali ne treba zbog toga da se otpise opcija... ja mislim da je X2 jednostavno :uhuh: :uhuh: :uhuh: [<----covece sto volim ovaj smajli... jednostavno objasnjava sve... :D ]

a W995 je definitivno 8)

Deksi
V.I.P. MobilniSvet.com
V.I.P. MobilniSvet.com

Post od Deksi »

Pera Detlic, da ako ga otvara samo kad mu treba sigurno ce potrajati minimum 2 godine ali posto je bas slajder osetljiv pozeljno je da kupi nov primerak.
Telefon je sigurno odlican pojavio se kad i n79 i u to vreme su jedan drugom bili konkurenti.

Odgovori