90knele90 napisao:?
Nisam uspeo da nabavim, oni koji imaju telefon na novom, 7.5 mangu ti mogu odgovoriti n to, jer su mi iz mts-a rekli da bi trebala biti podrška za USSD. Naravno, ako izostane, postoji korisnički servis 064788, koji ti omogućava proveru
trenutnog stanja na računu. Dakle app još ne postoji, a naznaka za izradu iste, zavisi od toga dali će biti impementirana u mangu...
Pošto će za koji dan izaći Mango, onda ću malo da se pozabavim sa njim, i one osnovne stvari, koje budu nove, navesti ovde na forumu... Pre svega mislim na rad, stabilnost, kao i na nove mogućnosti... Koliko je ozbiljno ono što nam obećavaju u mangu, kao i trač da treba da se pojavi "rango", to ćemo videti za koji dan... Ipak ne verujem da bi htc, nokia, sony ericson, asus, samsung, lg, dell... ušli u igru sa microsoftom, a da ne znaju da će 7, biti puno bolji od 6.5... Oni ne bi išli na zezanje android (više nego odličnog OS-a i trenutno mnogo boljeg od WP7) platforme tek tako, mislim pre svega na kompanije, koje pored android platforme ulaze u igru sa microsoft platformom... Zbog čega? To samo oni znaju, mi smo tu samo posmatrači, koji će iskritikovati svaku njihovu glupost, kao što su...
Windows live mobile za sve osim za WP7, smešno. No zato će u mangu biti "čet" za sve acc. facebook, windows live (messenger)... No da se pojavi , pa da probamo....
P.S. Ja sam pre zadovoljan sa svojim WP7 telefonom, meni u potpunosti odgovara...