Nokia e6, e7 ili iPhone?

ne možete da se odlučite koji tačno model da kupite iz Vašeg užeg izbora?
dali
Novajlija
Novajlija
Pridružio se: Uto, 04. Okt 2011. 11:34

Nokia e6, e7 ili iPhone?

Post od dali »

nadam se da mozete da mi pomognete oko izbora telefona, ne mogu da se odlucim izmedju nokia e6, e7 ili iphone-a, bitno mi je da ima dobar zvuk, tj da moze dobro da se cuje melodija kad mi zvoni telefon, da mu je dobra baterija i kamera, i da necu morati da ga menjam duzi period jer je "zastareo", jel imate neki savet? i da li imate neki drugi telefon da mi preporucite?

znemanja
Moderator
Moderator
Pridružio se: Pon, 07. Jul 2008. 22:16
:: Samsung S20 Ultra
:: Samsung A52

Post od znemanja »

Sva tri modela koja si naveo su manje-više različiti.E6 nokia je koncept telefon sa qwerty tastaturom i TS ekranom, dok je E7 to isto samo drugačiji model, tastatura se izvlači, ali E7 ima daleko veći ekran od e6 što ga čini jako podesnim za multimediju, zvuk i na jednom i na drugom modelu je odličan.Mada, postoji jedna mana kod ovih modela, a to je odsustvo AF kod kamere što čini kameru u većoj meri neupotrebljivom za slikanje close-up fotografija.Za razliku od iPhone, modeli e6 i e7 su symbian^3 uređaji, dok je iPhone "kuca" pod iOS-om.
Moj savet bi bio E7, ali samo ako ti nisu potrebne macro fotografije, ako je kamera jako bitan faktor onda bi moj savet bio neki android uređaj, recimo samsung Galaxy S II ili HTC Sensation.
Samsung Galaxy S22 Ultra, Samsung Galaxy Watch4 Classic, Samsung Galaxy Tab S6 LTE, Samsung Galaxy A52, Samsung Galaxy A6+ (2018)

dali
Novajlija
Novajlija
Pridružio se: Uto, 04. Okt 2011. 11:34

Post od dali »

hvala ti puno
u cemu je problem sa iphone, istrazivao sam malo o njemu, imam osecaj da treba dosta toga da se uradi da bi mobilni radio normalno kod nas, tj da se treba voditi racuna o mnogim stvarima, prvobitno sam hteo da sacekam da izadje iphone 5 da vidim koliku ce mu cenu lupiti, ali sad vise nisam siguran da li se isplati uopse uzimati iphone

miodrage
WP_guru
WP_guru
Pridružio se: Pon, 13. Mar 2006. 23:35
:: iPhone 14 Pro Max
Kontakt:

Post od miodrage »

dali, Da ti kao vlasnik iPhoneta, a zakleti znemanjin i Nokijin protivnik kazem koju rec:) Mislim da bi trebalo da sacekas da izadje iPhone5, sto ce po svim najavama biti u sledecih 2 nedelje. Sigurno je da ce odmah po tom da padne cena "cetvorki" pa da mozes da uzmes za pristojne novce, citaj, oko 400€ za simfree model. Sa ovom verzijom, nema petljanja i sve radi i kod nas out-of-the-box. Pomenute Nokije nisam koristio, niti imam i najmanju zelju, jer pored iPhoneta iskreno mislim da jedino SGS2 ima nesto da trazi, ali ne puno toga.
Igrice, sjajan ekran (najbolji na trzistu i dalje), fenomenalna izrada, neverovatna lakoca upotrebe, solidna baterija koja u mojim uslovima izdrzi ceo dan, sve su ti to moji argumenti za Appleovo cedo
Ceterum censeo, Androidam delendam esse!

dule88
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Uto, 27. Sep 2011. 19:03

Post od dule88 »

Po meni e7 je jako kvalitetan telefon,sa losijom kamerom ali sa odlicnim kliznim mehanizmom,vidim da je nov u manjim radnjama 350 eura,preporucujem ti njega da kupis.

Odgovori