Nokia e6, e7 ili iPhone?
Nokia e6, e7 ili iPhone?
nadam se da mozete da mi pomognete oko izbora telefona, ne mogu da se odlucim izmedju nokia e6, e7 ili iphone-a, bitno mi je da ima dobar zvuk, tj da moze dobro da se cuje melodija kad mi zvoni telefon, da mu je dobra baterija i kamera, i da necu morati da ga menjam duzi period jer je "zastareo", jel imate neki savet? i da li imate neki drugi telefon da mi preporucite?
- znemanja
- Moderator
- Pridružio se: Pon, 07. Jul 2008. 22:16
- :: Samsung S20 Ultra
- :: Samsung A52
Sva tri modela koja si naveo su manje-više različiti.E6 nokia je koncept telefon sa qwerty tastaturom i TS ekranom, dok je E7 to isto samo drugačiji model, tastatura se izvlači, ali E7 ima daleko veći ekran od e6 što ga čini jako podesnim za multimediju, zvuk i na jednom i na drugom modelu je odličan.Mada, postoji jedna mana kod ovih modela, a to je odsustvo AF kod kamere što čini kameru u većoj meri neupotrebljivom za slikanje close-up fotografija.Za razliku od iPhone, modeli e6 i e7 su symbian^3 uređaji, dok je iPhone "kuca" pod iOS-om.
Moj savet bi bio E7, ali samo ako ti nisu potrebne macro fotografije, ako je kamera jako bitan faktor onda bi moj savet bio neki android uređaj, recimo samsung Galaxy S II ili HTC Sensation.
Moj savet bi bio E7, ali samo ako ti nisu potrebne macro fotografije, ako je kamera jako bitan faktor onda bi moj savet bio neki android uređaj, recimo samsung Galaxy S II ili HTC Sensation.
Samsung Galaxy S22 Ultra, Samsung Galaxy Watch4 Classic, Samsung Galaxy Tab S6 LTE, Samsung Galaxy A52, Samsung Galaxy A6+ (2018)
hvala ti puno
u cemu je problem sa iphone, istrazivao sam malo o njemu, imam osecaj da treba dosta toga da se uradi da bi mobilni radio normalno kod nas, tj da se treba voditi racuna o mnogim stvarima, prvobitno sam hteo da sacekam da izadje iphone 5 da vidim koliku ce mu cenu lupiti, ali sad vise nisam siguran da li se isplati uopse uzimati iphone
u cemu je problem sa iphone, istrazivao sam malo o njemu, imam osecaj da treba dosta toga da se uradi da bi mobilni radio normalno kod nas, tj da se treba voditi racuna o mnogim stvarima, prvobitno sam hteo da sacekam da izadje iphone 5 da vidim koliku ce mu cenu lupiti, ali sad vise nisam siguran da li se isplati uopse uzimati iphone
- miodrage
- WP_guru
- Pridružio se: Pon, 13. Mar 2006. 23:35
- :: iPhone 14 Pro Max
- Kontakt:
dali, Da ti kao vlasnik iPhoneta, a zakleti znemanjin i Nokijin protivnik kazem koju rec:) Mislim da bi trebalo da sacekas da izadje iPhone5, sto ce po svim najavama biti u sledecih 2 nedelje. Sigurno je da ce odmah po tom da padne cena "cetvorki" pa da mozes da uzmes za pristojne novce, citaj, oko 400€ za simfree model. Sa ovom verzijom, nema petljanja i sve radi i kod nas out-of-the-box. Pomenute Nokije nisam koristio, niti imam i najmanju zelju, jer pored iPhoneta iskreno mislim da jedino SGS2 ima nesto da trazi, ali ne puno toga.
Igrice, sjajan ekran (najbolji na trzistu i dalje), fenomenalna izrada, neverovatna lakoca upotrebe, solidna baterija koja u mojim uslovima izdrzi ceo dan, sve su ti to moji argumenti za Appleovo cedo
Igrice, sjajan ekran (najbolji na trzistu i dalje), fenomenalna izrada, neverovatna lakoca upotrebe, solidna baterija koja u mojim uslovima izdrzi ceo dan, sve su ti to moji argumenti za Appleovo cedo
Ceterum censeo, Androidam delendam esse!