Nokia N8

Fabrički OS, Symbian, MeeGo, Windows, Android
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
Android OSWindows OSSymbian OS
Odgovori
Fox
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Čet, 23. Avg 2007. 12:34
:: Bgd - Roma - Napoli

Post od Fox »

acikus,shazam koji dolazi uz Anna-u mozes skinuti ovde. 8)
Samsung S8,Sennheiser CX300 II

oscar1980
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Sub, 22. Mar 2008. 09:47

Post od oscar1980 »

Inače,imao sam problem kao i vi sa Annom i "legalnim" telefonom i famoznim T-Mobile logo-om... Pokušavali su da mi prodaju priču da je tf 100% legalno ušao u zemlju,pa tipa da je sam prepoznao sledeći prod. kod pa sam upgrade-ovao na T-Mobile Annu... Ma,priča totalno bez veze... Kada su videli da znam ponešto o tf,kada sam im tražio papire redom od fabrike,pa dilera...špedicije...pa sve do "ulaska" u radnju...tada su promenili priču... Zamolili me da odem do servisa i da će mi oni sve srediti... Kao što sam pisao u prethodnom postu,pojavila mi se bila i nekakva mrlja na kameri,pa su mi u servisu lepo zamenili tf za drugi - nov sa ubačenom Annom,sa srpskim jezikom,uz veliko izvinjenje zbog maltretiranja,i da ako mi ikada bude bilo šta trebalo,slobodno dođem pravo u servis-sve će mi odmah završiti... Inače,prodavnica je "Smartp.... shop" i N8 je uzeta uz MTS-ov paket.... Da li direktori u MTS-u imaju pojma da ovi valjaju telefone skinute sa T-Mobile mreže uz njihove pakete?!?!?

piroman
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac
Pridružio se: Čet, 08. Sep 2011. 00:42

Post od piroman »

osca1980.ista prica kod mene.ja sam uzeo isto u radnji.gde je ovlacen distributer smartphone.ista situacija ko i tebi.bio sam u radnji i klasika od price kao i tebi ali jbg.sta sad..ali pazi ovako.telefon kao telefon je 100 % po mehanizmu i estetici original,jedino sto je fabricki t mobile..samo mreza je u pitanju,to ti je kao sto prodaju Vip fabricki softver telefone.pa se posle dekodiraju.kako bi se posle druga mreza koristilaaa....bitno je da imas garanciju 2godine.sta god da se desi.pokriven si...bitno je da sljaka fon...pozzzz

leonine
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Čet, 25. Avg 2011. 22:51

Post od leonine »

oscar1980, iskreno mislim da mts to ne zanima, jer ovde niko ne stiti niti kupca niti korisnika. Samo znaju da ti uzmu pare. U koji ovlasceni servis si nosio telefon?

piroman kod nas u nekim slucajevima sa garancijom moze jedino pozadina da se obrise :D
Nokia 6600 slide; Nokia E72

markoskjk
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik
Pridružio se: Uto, 26. Apr 2011. 22:22
:: Lg G flex 2
:: nokia lumia 920

Post od markoskjk »

Drugari,samo da vam ispricam kako sam testirao gorila glas. U servisu mob tel u mom mestu stigla jedna n8 dosta unistena, displej kao nov,i posto mi tu radi drugar resimo da ga istestiramo,iako se on plasio da ga ne ostetimo. Prvo sam poceo polako kljucem i nista,onda sve jace i jace,verujte mi da su bili extra jaki udarci. Nismo mogli da verujemo. NI NAJMANJA OGREBOTINICA.Tu nije kraj. Uzeli smo silo i udarali ga istom jacinom i verujte da se nije nista poznavalo. Od danas ne nosim foliju na ekranu!

piroman
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac

Post od piroman »

leonine@slazem se sa tobom,ali barem imas papir neki za prvu pomoc,danas ti niko ne nudi proizvod sa dozivotnom garancijom, zamisli da je tako,znas koliko bi se smanjila marza po tom pitanju,ljudi bi koristili neki proizvod godinama,ne bi se to isplatilo proizvodjacu,njima je u interesu,da stalno forsiraju nove modele,u globalu po pitanju odnosa marke i kvaliteta drasticno su opale neke komercijalne marke,sta znam gde je danas sigurno pazariti,ko ti nudi dobar kvalitet,niko nije siguran,pitanje je samo da li si srece da ti telefon bude istrajan,n8 mi je za sad dobar,inace telefon menjam na godinu dana,tako da se nadam da ce me sreca posluziti dok ka budem imao :-)

oscar1980
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Sub, 22. Mar 2008. 09:47

Post od oscar1980 »

Telefon šljaka za sada odlično...mada meni su bili potrebni Access Point-ovi zbog mail-a,inače mi nije smetao T-Mobile logo... Tf je original 100%.čak po preoduct code-u stoji da je T-Mobile Germany - Dark Grey... :)

Slažem se da MTS to i ne zanima,zbog toga nisam ni hteo da cimam direktore,a i inspekcija nije bila nešto naročito zainteresovana kada sam im predočio moj slučaj tj carinski prekršaj,bla bla bla... Otkud znam,možda je tf i kraden preko?!? :) :) :) Bitno mi je da on pravi extra fotke!! :) :)

Inače,tf sam nosio u njihov servis,u Đorđa Stanojevića 12 mislim,kod Delta Generali osiguranja... Servis im je u magacinskom prostoru... Ubacili su mi Annu za par min.,a i serviser je pokušao da mi proda istu priču sa prod. kodom...bla,bla,bla...

Još je pokušao da mi proda priču da je zvanični upgrade menjanje softvera i da mogu zbog toga da mi ponište garanciju?!?!? Tada sam već počeo malo da gubim živce,objasnio sam mu od koga sam učio pomalo o mobilnim telefonima,koga znam...da sam mogao sam preko Phoenix-a da ubacim Annu ali da nisam hteo pošto je tf u garanciji...moja pojava od 100 kg i nimalo mio glasić sa povišenim tonom doveo je do toga da tf odmah bude zamenjen sa novim i ubačenom Annom i to da ako ikada mi bude nešto zatrebalo,odmah pravo do njih dođem i da će mi sve odmah završiti :) :) :) :)

Ukratko... Klošari + lopovska država!!! :) :) :)

leonine
Redovni učesnik
Redovni učesnik

Post od leonine »

piroman, verovao ti meni ili ne ja sam kupila Koss slusalice na koje imam dozivotnu garanciju. :)
oscar1980 napisao:Još je pokušao da mi proda priču da je zvanični upgrade menjanje softvera i da mogu zbog toga da mi ponište garanciju?!?!?
O Boze...sta sve nece izmisliti. Kao da nemamo 2g mozga.

VeNoM
V.I.P. MobilniSvet.com
V.I.P. MobilniSvet.com
Pridružio se: Čet, 06. Jul 2006. 20:36
:: Sony Xperia Z5P
:: Sony Xperia Z

Post od VeNoM »

jedna stvar se mora znati.postoje obični ljudi i ljudi kao što su ovde.e sada ima više onih običnih nego ovih ovde prema tome lako ćeš ti običnom prodati neku priču u koju se ne razume.počevši od formiranja lion baterije pa do update...
Nokia:2X7110,7650,2X3310,N95-8GB,X6!
Motorola:MpX200,MpX220! SonyEricsson:T28,P910,W950,X1,X Z, XZ5 Premium!Asus T101, zENpAD7!

leonine
Redovni učesnik
Redovni učesnik

Post od leonine »

Amin :D
To je tacno skroz. A najbolje je kada dodjes, pitas nesto a oni krenu da ti prodaju m*** za bubrege, misle nemas pojma. A onda im ti lepo prospes malo svog znanja pa kad krenu da zamuckuju :lol:

acikus
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac
Pridružio se: Sub, 17. Jun 2006. 09:25

Post od acikus »

predlog svima koji imaju hakovan telefon da instaliraju "
New ANNA Multiple Mods v1.00 (Hacked Phone needed)

http://forum.dailymobile.se/index.php?topic=37955.0

zavodnick
Expert
Expert
Pridružio se: Uto, 08. Nov 2005. 10:32
:: N8
:: N95 8 Gb, Lumia 1520

Post od zavodnick »

acikus, sta je sa onima koji imaju Belle :) To je dobro za sve one koji imaju Anna... No, sve u svemu dobar link :)
Ljubav je zeznuta stvar. Ne znas kad dodje, ali kad te ostavi...boli!

piroman
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac

Post od piroman »

http://www.gsmarena.com/symbian_belle_r ... ws-3244.ph p napakon! ali da je sigurnoooooo???

Fox
Mobil manijak
Mobil manijak

Post od Fox »

janka_88,ajde napisi na kojoj verziji fw si trenutno,pretpostavljam da i dalje koristis neku od beta ver. Belle?! :|
Kako se ponasa tel. sa tim fw,restartuje li se,ima li nekih stucanja i sl.?
Trenutno sam na Anna-i ali me nesto kopka da ubacim Belle a ne ceka mi se oficijalna verzija koja ce doci ko zna kad,mada su najavili da ce krenuti krajem ovog meseca... 8)

piroman
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac

Post od piroman »

zvanica vezrzija belle izlazi krajem meseca,bolje da pricekas,ipak ne rizikikuj beta verzije,ako imas iskustva sa tim,znas da beta ima nedostatke i bagove :-)

janka_88
Expert
Expert
Pridružio se: Čet, 25. Avg 2005. 12:14
:: Samsung S21 Ultra 5G

Post od janka_88 »

Fox, da ce krenuti ovog mjeseca cisto sumnjam, jer onda kad su najavljena 3 nova modela receno je krajem cetvrog kvartala krece sa isporukom kao update za telefone koje imaju anna-u, a iskreno malo mi je nelogicno da samo nakon 2 mjeseca od dugo najavljivanog update-a zvanog anna izbace odmah i belle. Vratio sam se na oficijelnu anna-u prije nekoliko dana. Sto se tice belle koristio sam verziju 1.4.0. nekog like The One cija se verzija moze naci na daily mobile forumu kao i jos neke druge, ali njegova je nekako "najcistija" i najmanje prepravljana, ali isto tako najbolje radi. Ja licno ni sa jednom verzijom nisam imao nikakav restart, pa cak i od one prve sto se pojavila u avgustu a od narednih pogotovo. Vratio sam se na anna verziju jer nekako brze telefon radi i jednostavno jos nije optimizovano sve za rad, vjerovatno je i to boljka te beta verzije sto je dostupna za instaliranje. Cekam oficijelnu verziju u kojoj nadam se nece biti nikakvih problema kako brzine, tako i sto se tice kompatibilnosti aplikacija. :)

djoxie
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Sre, 04. Okt 2006. 14:30

Post od djoxie »

janka_88, objavljeno je da oficijelni update kreće 26.10. kad je i nokia world. tako da ću odmah uzeti britanski firmware preko navifirma i updateovati preko phoenixa, taj fw je najčistiji, kao i onaj skandinavski.
inače, istog dana kreće i dodatni update za belle telefone 600, 700 i 701, što znači da će se oficijelna belle za n8 itekako razlikovati od one koja je iscurila, jer ce sadržati i pomenute izmene koje će dobiti i ovi novi telefoni
::luv phonez::

janka_88
Expert
Expert
Pridružio se: Čet, 25. Avg 2005. 12:14
:: Samsung S21 Ultra 5G

Post od janka_88 »

djoxie, iako bi mnogi voljeli da je to istina kao i ja sam, to su samo spekulacije i pretpostavke koje ne moraju znaciti nista a i mogu. Tako da jeste tad nokia world, ali da li ce izaci zvanicno Belle za starije symbian uredjaje jos nije zvanicno potvrdjeno od strane nokie tako da samo ostaje da cekamo do 26.10. pa da vidimo sta ce biti. :)

Fox
Mobil manijak
Mobil manijak

Post od Fox »

piroman,veruj mi da Symbian veoma dobro poznajem,ali jednostavno sada nemam previse slobodnog vremena pa sam zbog toga pitao kolegu da cujem njegovo misljenje... 8)
janka_88,hvala na informacijama,kod mene na Anna-i nema nikakvih restarta.
Ne cudi me da postoje mali problemi sa Belle update-om,ono sto sam imao prilike da vidim je da je to najveca promena Symb. O.S. u poslednje 3 - 4 godine,dosta toga je izmenjeno u samom kodu u kojem je radjen O.S.,otud i nekompatibilnost nekih "starijih" aplikacija sa O.S.
Cisto sumnjam da ce Belle tako brzo,pogotovo imajuci u vidu da ni Anna nije izasla za sva trzista... :? 8)

skar
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Ned, 17. Jan 2010. 22:07
:: nobody know
Kontakt:

Post od skar »

evo prvi dan koriscenja i odma nesto zeza,instalirao sam nokia bubles...ali za dz...kad zakljucam ekran ostaje mi samo screensaver..nigde baloncici...ima neko proverenu verziju..il mozda nece da radi na anna?

Odgovori