Ja sam korisnik mts-a od početka, tačnije od 2001. godine. Nisam imala problema dok nisam prešla na postpaid. Nisam nestala, samo sam bila odsutna i sad vidim dosta postova. Nisam plaćena od konkurencije da pljujem po mts-u. Sad ću da iščitam vaše postove po redu, pa se javljam.
Edit:
Ala me nagadiste!!!
Trebalo je odavno da promenim operatera, ali su skoro svi moji prijatelji i familija u mts-u, a i po inerciji. Imala sam problema sa prebacivanjem novca na postpaid i 8 meseci sam se žalila. Imala sam fantomski poziv ka svom ocu u trajanju od preko 46 minuta (a s njim živim), imala sam te čudne pozive, a i on je tako prošao sa svojom sestrom, tj. njegov telefon je isto pozivao sam od sebe. Možda je objašnjenje što su oba touch. Nemam razloga da izmišljam. U pravu ste da je trebalo nešto da preduzmem, ali eto... Znam da ne verujete, ali tačno je da su telefoni bili na stolu, mi u sobi, a ja kao pozivam oca. Možete da ne verujete, ali sve ovo je tačno. I još nešto, bila sam već 6 meseci na postpaidu, a otputovala sam u Prag i roming mi nije bio uključen. Mislite da i to izmišljam, ako želite. Ovde čovek ne može da se požali, odmah počnu horski napadi.
-----------
Moja poznanica je radila na telefonskoj centrali i kačila se nepoznatim osobama i tako obavljala besplatne razgovore i ona i njena šira familija. Doduše, to je bilo na fiksnoj mreži.