Treba mi android sa dobrom kamerom POMOC

ne možete da se odlučite koji tačno model da kupite iz Vašeg užeg izbora?
stefgi
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Uto, 25. Sep 2007. 07:10

Treba mi android sa dobrom kamerom POMOC

Post od stefgi »

Ovako ljudi, malo sam ispao iz stosa i nisam u toku sa telefonima najbolje. Trenutno imam Wave pa malo da promenim i dodjem na taj famozni android.

Treba mi telefon koji ima pre svega dobru kameru i za fotografije i za video snimanje. Dobar pretrazivac. Ekran ne veci od npr 4 inca...jer nema potrebe. I ako postoji neki model a da ima hardverske dugmice za javljanje i prekidanje poziva. Da li ima nesto tako od HTC ili SAMSUNGA ili SE?

znemanja
Moderator
Moderator
Pridružio se: Pon, 07. Jul 2008. 22:16
:: Samsung S20 Ultra
:: Samsung A52

Post od znemanja »

Hm, androidi telefoni ne mogu da se pohvale bаš dobrom kamerom, tu je nokia N8 lider, jer predstavlja najbolji camera phone na tržištu, ali n8 nije android uređaj. Od android uređaja možeš da pogledaš SE Arc (S), pomenuti model ima 8Mpx kameru, a SE je poznat po kvalitetnim sočivima koje ugrađuje u svoje telefone.Tu je svakako i HTC Sensation i Galaxy S II koji takođe imaju dobre kamere.Međurtim, svi navedeni modeli ne zadovoljavaju jedan kriterium koji si naveo, a to je da ekran ne bude veći od 4 inča, svi modeli koje sam nabrojao imaju 4,3 inča.
Samsung Galaxy S22 Ultra, Samsung Galaxy Watch4 Classic, Samsung Galaxy Tab S6 LTE, Samsung Galaxy A52, Samsung Galaxy A6+ (2018)

tomas.hokenberi
Moderator
Moderator
Pridružio se: Pon, 03. Sep 2007. 18:02
:: Samsung GalaxyNote20

Post od tomas.hokenberi »

stefgi, tvoje prohteve po pitanju kamere ce zadovoljiti Galaxy S/S plus/SL (osim sto nema blic), SE Arc, LG Optimus II i Galaxy S II.

Sto se tice pretrazivaca za Android nije problem naci pretrazivac po svom ukusu, ukljucujuci Mozilu Firefox za Android.
Pravila otvaranja tema i davanja odgovora
Samsung SM-N980F Galaxy Note 20 256GB
Samsung SM-T870 Galaxy Tab S7 + Transcend 512GB

stefgi
Redovni učesnik
Redovni učesnik

Post od stefgi »

To za ekran sta da radim kad nema manjih.....nije presudno al ne volim ogromne telefone. Ova druga dva nemaju hardverske tastere.

Kakav je video snimak na Arc i da li android koji koristi kao i apps je isti onaj koji je i za htc? Odnosno da li su iste aplikacije?

VeNoM
V.I.P. MobilniSvet.com
V.I.P. MobilniSvet.com
Pridružio se: Čet, 06. Jul 2006. 20:36
:: Sony Xperia Z5P
:: Sony Xperia Z

Post od VeNoM »

stefgi xperia neo ima 8mpx veomna dobra sočiva i ekran od 3.7
snimak na arcu je ok oštar je nema rasutih boja i lepo klizi.naravno pišem za hd snimak.i sve je ok dok se ne udje u prostoriju sa lošim svetlom.e tada boje nisu toliko čiste.
Nokia:2X7110,7650,2X3310,N95-8GB,X6!
Motorola:MpX200,MpX220! SonyEricsson:T28,P910,W950,X1,X Z, XZ5 Premium!Asus T101, zENpAD7!

stefgi
Redovni učesnik
Redovni učesnik

Post od stefgi »

Najverovatnije cu uzeti Arc s posto jedini odgovara mojim potrebama. Ne znam samo da li mogu da se koriste ovi dugmici za uspostavljanje i prekid veze. Treba li jos nesto da znam vezano za Arc....sta ne valja neke mane itd....

sugarcoated_ass
Sertifikovani Trol
Sertifikovani Trol
Pridružio se: Pet, 05. Nov 2010. 08:36
:: Samsung Galaxy A52s
:: Nokia 8.1

Post od sugarcoated_ass »

stefgi, kao sto je VeNoM napisao, Xperia Neo bi najvise odgovarao tvojim potrebama, a jos je i jeftiniji od Arc-a. Iznutra je identican Arc-u i ima ekran od 3,7". Ja ti preporucujem Neo kao prezadovoljan korisnik istog! :)

stefgi
Redovni učesnik
Redovni učesnik

Post od stefgi »

@psyhound A u odnosu na Arc s razlika je samo u procesoru? Preveliki mi je arc.
Velika zamerka za sve sony modele je kvalitet maske. Ona plastika je lomljiva i ocajna. Wave koji imam je bar triput kvalitetniji.
Da li postoji problem sa Android marketom i aplikacijama zbog rezolucije ekrana?

hibiskus
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac
Pridružio se: Sre, 18. Mar 2009. 01:34

Post od hibiskus »

stefgi, ako imas para dodaj jos malo i uzmi Galaxy S2, po specifikacijama je bolji od Arc S, takodje ima 1080p snimanje (full HD) u odnosu na 720p(HD ready) kod Arc S, uz to ima odlicnu kameru i dosta je blizu kameri sa N8. Arc jeste da ima taj famozni exmor senzor, ali on se u praksi nije nista specijalno pokazao(barem u delu mobilnih telefona).
Steta sto od Motorole XT720 nije izasao nijedan android sa xenon blicem, xenon je odlican dodatak provereno sa LG renoira

stefgi
Redovni učesnik
Redovni učesnik

Post od stefgi »

Ne svidja mi se izgled kako lezi u ruci kao ni plastika kod s2. Ni sony nije puno bolji al sta sad. Nisam nasao povoljno Neo koji bi mi vise odgovarao te cu najverovatnije uzeti arc s

djoxie
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Sre, 04. Okt 2006. 14:30

Post od djoxie »

jeste xt720 imao xenon blic, ali su slike uzasne, tako da mu to nista ne znaci. i ja se slazem da sgsII ima koliko-toliko dobru kameru, dok se ne smrkne, naravno
::luv phonez::

sugarcoated_ass
Sertifikovani Trol
Sertifikovani Trol
Pridružio se: Pet, 05. Nov 2010. 08:36
:: Samsung Galaxy A52s
:: Nokia 8.1

Post od sugarcoated_ass »

stefgi, bas tako! Neo i Arc su na 1GHz, a Arc S 1,4. I sva tri imaju 1GB interne sto na gsmarena mislim da pise samo za Arc S.
To za masku bas nisam primetio. Jeste da moze biti mnogo bolja ali je izdrzljiva, a rezolucija ne predstavlja nikakav problem. :)

stefgi
Redovni učesnik
Redovni učesnik

Post od stefgi »

Uzeo Arc S. Malo cu da cackam par dana pa javljam utiske. Za pocetak dosta dobrih stvari na androidu i gomila podesavanja sto je dobro. Ne svidja mi se nesto posebno kamera al boze moj. I sam telefon je prevelik al eto nisam nasao Neo varijantu da mi odgovara.
Inace telefon je jako brz, pretrazivac je vrhunski a to mi je najvise nedostajalo na Badi. Jedino sto mi je malo ovih stotinak mb rama sto su na raspolaganju. To moram da izvalim sta i kako posto sam potpuni pocetnik na android platformi.

Odgovori