sa Nokije 6303i na E5
- mb011
- Mobil stručnjak
- Pridružio se: Pet, 07. Jul 2006. 22:18
- :: Sony Xperia M4 Aqua
- :: Nokia 208
sa Nokije 6303i na E5
zamenio bih svoju Nokiju 6303i za E5. posto sam bio korisnik E72 oko 8 meseci "navukao" sam se na qwerty kuckanje, i ne mogu da se naviknem na regularno.
ono sto mene zanima da mi kaze neko ko je koristio E5 i 6303i samo da mi uporedi kvalitet izrade, to mi je jedinoi nejasno... ostalo mi je jasno, i razlika u OS i kvalitetu, opcijama, kameri - sve. dakle aspekt kvaliteta hardvera je bitan: ima li e5 neku bas poznatu fizicku falinku (neki osetljivi deo kucista podlozan ostecenju, neko "krckanje" tastera i sl... hvala
ono sto mene zanima da mi kaze neko ko je koristio E5 i 6303i samo da mi uporedi kvalitet izrade, to mi je jedinoi nejasno... ostalo mi je jasno, i razlika u OS i kvalitetu, opcijama, kameri - sve. dakle aspekt kvaliteta hardvera je bitan: ima li e5 neku bas poznatu fizicku falinku (neki osetljivi deo kucista podlozan ostecenju, neko "krckanje" tastera i sl... hvala
- tomas.hokenberi
- Moderator
- Pridružio se: Pon, 03. Sep 2007. 18:02
- :: Samsung GalaxyNote20
mb011, posle tih 8 meseci sa e72, e5 ce te grdno razocarati. Kvalitet izrade je mnogo losiji.
Pravila otvaranja tema i davanja odgovora
Samsung SM-N980F Galaxy Note 20 256GB
Samsung SM-T870 Galaxy Tab S7 + Transcend 512GB
Samsung SM-N980F Galaxy Note 20 256GB
Samsung SM-T870 Galaxy Tab S7 + Transcend 512GB
- Deksi
- V.I.P. MobilniSvet.com
- Pridružio se: Sre, 24. Feb 2010. 23:51
- :: one+ nord2
mb011, ove cene koje sam ti ja napisao su za nove telefone, e sad nemaju garanciju od 2 godine ali i da je imaju to ti ponekad i nije neka prdnost, pisano je o tim garancijama ovde.
Ti telefoni su stigli do nas ko zna kako ali su novi i u original kutijama sa svom opremom.
Polovne telefone nisam ni ja nikad koristio a nadam se i da necu.
Sad ako ti bas zelis da kupis legalan telefon onda su i te cene koje si gore napisao.
Ti telefoni su stigli do nas ko zna kako ali su novi i u original kutijama sa svom opremom.
Polovne telefone nisam ni ja nikad koristio a nadam se i da necu.
Sad ako ti bas zelis da kupis legalan telefon onda su i te cene koje si gore napisao.
- Deksi
- V.I.P. MobilniSvet.com
mb011, opet ja, sve te kombinacije sam i ja razmatrao. Jeste niza cena nekih 30 eu. ali E71 izgleda i lepse od E72 ali nosi S60v3 FP1 verziju symbiana a ta verzija nema efekte tema i poneka ali vrlo retko aplikacija nemoze raditi.
E72 ima bolju kameru i bolji CPU i radi kud i kamo brze od E71.
Ma imao si E72 i znas kako radi.
E72 ima bolju kameru i bolji CPU i radi kud i kamo brze od E71.
Ma imao si E72 i znas kako radi.
Tranzicija ili ti efekti su portovani i na FP1 i rade bez problema.deksicom napisao:...E71 izgleda i lepse od E72 ali nosi S60v3 FP1 verziju symbiana a ta verzija nema efekte tema i poneka ali vrlo retko aplikacija nemoze raditi.
Kako god,mislim da je po meni E72 bolji izbor,iako se pokazalo da je E71 bolje hardverski odradjena.
Samsung S8,Sennheiser CX300 II
djoxie,mislio sam pre svega na iskustva servisera sa doticnim modelom.Vise o tome je pisano ovde.
deksicom,to je apsolutno tacno,efekti dolaze uz FP2 modele fabricki,ali se veoma lako mogu "nabaciti" i na FP1 uredjaje i to bez upotrebe c2z patcha,Anim. Menu i Python-a.
Nazad na temu,mb011 ako nemas nameru da se "pruzis" do E72,E71 se cini kao najbolje resenje.
deksicom,to je apsolutno tacno,efekti dolaze uz FP2 modele fabricki,ali se veoma lako mogu "nabaciti" i na FP1 uredjaje i to bez upotrebe c2z patcha,Anim. Menu i Python-a.

Nazad na temu,mb011 ako nemas nameru da se "pruzis" do E72,E71 se cini kao najbolje resenje.
Samsung S8,Sennheiser CX300 II
- mb011
- Mobil stručnjak
- Pridružio se: Pet, 07. Jul 2006. 22:18
- :: Sony Xperia M4 Aqua
- :: Nokia 208
na zalost danas sam saznao da je jedino E71 bila da sa nabavi legalno preko jedne jedine firme, ali ni tamo je vise nema rekose mi da zvanicni distributeri je vise ne nabavljaju, a u to sam se i sam uverio obilazeci TC Usce danas... verovatno mi ne gine E5, ili ostajem na 6303i za sada... nema sada sanse da se (sto bi rekao Fox) "pruzim" do E72...
- Deksi
- V.I.P. MobilniSvet.com
mb011, a koji je razlog sto izbegavas nelegalne prodavnice, evo nekih koje su po meni povoljne i koliko toliko sigurne.
http://mobilnionline.com/Shop/Nokia/Vie ... ducts.html
http://www.mobilnimarket.com/index.php? ... path=68_69
http://mobilnionline.com/Shop/Nokia/Vie ... ducts.html
http://www.mobilnimarket.com/index.php? ... path=68_69
Pozdrav svima!Da ne bi pocinjao novu temu,imam slicnu dilemu kao autor s tim sto se dvoumim izmedju E72 i E5.Dosta toga je receno ali ipak uvek ima jos nesto da se doda :)Telefon mi treba iskljucivo za razgovore i sms,trenutno koristim E71 duzi period i prezadovoljan sam telefonom,izradom i sl.Od novog ocekujem da bude sve to isto samo malo brzi