dvoumim se izmedju 2 modela telefona i dobro bi mi dosla pomoc svih vas na forumu koji imate iskustva sa njima. U pitanju su nokia 5230 i samsung S5260 star II. Sta mislite koji je bolji u ovoj klasi? Raspolozen sam da procitam sve komentare .
Ja bih preporucio Nokiu. Pre svega zato sto je telefon sa operativnim sistemom, za razliku od Samsunga. Imam 5230, pa ako te nesto konkretno zanima, slobodno pitaj.
Зависи шта ти треба, ако ти не треба инсталирање апликација и ГПС, тачније користиш телефон за СМС, позиве, помало нет,музику и битан ти је дизајн, Самсунг је доста бољи избор. Ако пак желиш ГПС и мало више опција (мада нема Вајрлес) онда је Нокиа бољи избор.
Не знам зашто си везана за ова два модела, ниси навела шта ти је битно и да ли само ова два долазе у обзир, до које цифре идеш...
Nisam strogo vezan za ova 2 modela ali imam ih u nekoj ponudi sto bi se reklo "ispod tezge" ali su u potpunosti novi i kupio bih jedan devojci pa me interesuje koji je bolji. Citao sam komentare korisnika samsunga i nisu ga nahvalili. Uglavnom ima vise negativnih reakcija nego pozitivnih, ali opet nisam hteo da sudim bas samo po njima vec sam zeleo da se konsultujem sa jos nekima....
Pa 5230 je svakako bolji jer je to smart telefon, ali s' druge strane ako će telefon biti korišćen samo za osnovne stvari sms+pozivi, onda je možda bolje izabrati star II jer vizuelno lepše izgleda od 5230
Iskreno, njoj i ne treba za neki "tezi rad" od gore navedenih stvari . Odabracu samsung zato sto ima wifi. Hvala u svakom slucaju. Pomogli ste mi svi. Vodim vas na pice kad resite... hehehe.
* maloprodajna cena sa uključenim PDV-om. Dinarske cene modela se dele sa prodajnim efektivnim kursom NBS koji se ažurira na svakih nekoliko dana. Plaćanje ISKLJUČIVO u dinarskoj protivvrednosti.