Dell Venue Pro?

ne možete da se odlučite koji tačno model da kupite iz Vašeg užeg izbora?
Behemoth
Expert
Expert
Pridružio se: Sub, 10. Okt 2009. 13:59

Dell Venue Pro?

Post od Behemoth »

Imam neku ponudu da uzmem ovaj tel sa WP7,pa me interesuje zna li neko nesto o njemu.Gledao sam po netu,ne deluje lose,ekran AMOLED,WP7 vec znam da radi savrseno,jedino sto me brine baterija i da li telefon kao telefon ima nekih problema,posto nigde ne mogu da nadjem nesto konkretno za njega.

Dream Weaver
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Sre, 10. Nov 2004. 02:45
:: Xiaomi Mi Max 2

Post od Dream Weaver »

Behemoth, koliko sam video na xda i nije baš nešto podržan od strane njih (nema ROMova i sl.)

Sem toga ne mogu ti nešto više reći :(
and justice for all...

Ivan Cirkovic
Banned
Pridružio se: Sre, 19. Jul 2006. 08:49
:: LG G5 SE
Kontakt:

Post od Ivan Cirkovic »

Sama mana telefona u startu je windows.To je sistem koji se polako izbacuje,jer sve manje ljudi uzima telefone sa windows operativnim sistemom.Ja iskreno ne znam nikoga od drugova ko imam windows na svom telefonu :D Tako da ti ne bi preporucio samo zbog toga,a za ostalo manje vise...

Adams
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Uto, 15. Jun 2010. 15:12

Post od Adams »

Ivan Cirkovic, Procitaj malo koji Os ima Venue Pro,a to je Windows PHONE 7 koji je u sve vecoj ekspanziji a ne Windows Mobile koji je ugasen.
Po meni telefon sa fenomenalnim dizajnom pogotovo zbog vertikalne tastature ali to je subjektivno misljenje. Hardverski bi trebao da je na nivou HD7, Mozart, Trophy..... Verovatno ima Mango update za njega.... ;)
Nokia Lumia 1520

Behemoth
Expert
Expert
Pridružio se: Sub, 10. Okt 2009. 13:59

Post od Behemoth »

Bas zato sto ima hardversku tastaturu mi se svidja,najvise me brine baterija,posto citam da WP7 ubija bateriju,meni je na HD2 urnisao,morao sam po 2 puta dnevno da ga punim a nisam ga uopste arcio.
Causing heavy casualties, clear opposing nests. Overpower outposts, seizing the crest.
Rushing on to Longarone, speed means surprise. Whole brigades surrender, vanquished at sunrise.

bachika
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Pon, 20. Feb 2006. 18:45
:: Iphone 7
:: Lenovo P780

Post od bachika »

Mislim da treba ipak preskočiti dell. Loša je podrška po pitanju delova u Srbiji. :disgust:
član Pera Detlic može da ti posvedoči o tome jer on ne može da pronađe ekran za svoj streak...
Live to Ride, Ride to Live. I prefer to reboot my phone through SetCPU

Pera Detlic
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Pon, 21. Dec 2009. 13:45
:: HTC One [m8]

Post od Pera Detlic »

Bezi od Dell- a koliko mozes, e prave odlicne telefone, ja sam zaljubljen u svoj Streak, ali kad moras usb kablic da narucujes iz madjarske zamisli da ti ne radi dugme ili tako nesto, pu, pu, daleko bilo... Strasno da takvi telefoni nisu popularni ovde odnosno da ih niko ne kupuje zato sto nema uopste niti zvanicnog servisa nit' ista... Ne znam, tel jeste dobar stvarno, ali nedaj boze da se desi nesto, direkt u kantu ne razmisljaj o popravci...
Samo nek se rolaju....sarme.

Odgovori