Sony ericsoon xperia pro ili xperia X2?

ne možete da se odlučite koji tačno model da kupite iz Vašeg užeg izbora?
wuchko
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Sre, 04. Jan 2012. 20:58

Sony ericsoon xperia pro ili xperia X2?

Post od wuchko »

Trenutno koristim Vivaz pro U8i ali hocu da ga promenim jer me Symbian izludjuje. Nastavio bih sa sony ericssonom sa tastaturom pa je izbor pao na ova dva modela, znam da pro ima veci ekran i brzi procesor dok X2 ima lepsi dizajn e sad nisam koristio ni Windows ni Android pa sam u nedoumici, sta su vasi predlozi,koji odabrati?Hvala

Pera Detlic
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Pon, 21. Dec 2009. 13:45
:: HTC One [m8]

Post od Pera Detlic »

X2 jeste stariji model i ima WinMo 6.5 ali kakav je to telefon... bruka! i softver mu odlicno odradjen, odnosno onaj SE-ov X-panel interfejs... :o fenomenalno, X1 i X2 su odlicni telefoni ma koliko bili stari ne vidim sta oni nemaju a da neki novi ima mnogo bolje... ista prica kao za HD2 tel star oko 3 godine, a na njemu ide Android 4.0 ko od sale...

heh, s druge strane ANDROID!... pa ti odluci sta ti je bitnije i cemu ti sluzi telefon, i da li ti je bitno kako ces ga prodati posle... itd...

moj glas ide za X2! :wink:
Samo nek se rolaju....sarme.

hibiskus
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac
Pridružio se: Sre, 18. Mar 2009. 01:34

Post od hibiskus »

uh gde nadje X2 :), jeste da ima odlican dizajn, i da ima lepo zamisljene panele, i da ima dobru kameru...i to je to. X2 je jedan od najvecih promasaja u istoriji (tako neko rece na jednom stranom forumu) zato sto je bagovit za medalju. Plus rezistivni ekran, plus polovan telefon gde bi mu zamena fleta kostala ko nov telefon, itd itd. Bolje uzeti X1 nego X2 10 puta (na X1 moze i android da se stavi).
Sa druge strane xperia pro model iz 2011 sa odlicnim specifikacijama i pristupacnom cenom.
xperia pro po meni u svakom slucaju

Pera Detlic
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Pon, 21. Dec 2009. 13:45
:: HTC One [m8]

Post od Pera Detlic »

hibiskus, moze android na X1 ali da drzis telefon naopacke [zvucnik dole, tasteri gore].. :uhuh:
Samo nek se rolaju....sarme.

LittlePrince
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Ned, 28. Okt 2007. 04:32
:: Xiaomi Redmi Note 5
Kontakt:

Post od LittlePrince »

Стварно где нађе Х2 да поредиш са новим Андроид телефонима, Х2 је одличан телефон, мени се много допада али је стар мнооого. За баговитост не знам, ни новији Андроиди нису нешто имуни на то. Ако ти треба леп телефон (MenMachine), камерица и волиш старије моделе узми га али ако желиш да будеш у току са временом и технологијом ипак узми Про.

znemanja
Moderator
Moderator
Pridružio se: Pon, 07. Jul 2008. 22:16
:: Samsung S20 Ultra
:: Samsung A52

Post od znemanja »

Iako mi x2 izgleda odlično, moram se složiti da je to dosta star model kojeg je vreme uveliko pregazilo, tako da svoj glas dajem xperia pro.
Samsung Galaxy S22 Ultra, Samsung Galaxy Watch4 Classic, Samsung Galaxy Tab S6 LTE, Samsung Galaxy A52, Samsung Galaxy A6+ (2018)

d27
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Pet, 26. Nov 2010. 16:50

Post od d27 »

Ovo je suludo poredjenje. X2 ima prednost jedino ako si kolekcionar starih telefona ili ako ti je xperia pro prevelik.
Galaxy S, Note 2 demo unit, Note 3 demo unit

Odgovori