Dell streak vs. Galaxy S/Nexus S vs. ???

ne možete da se odlučite koji tačno model da kupite iz Vašeg užeg izbora?
lesa0208
Supreme Themer
Supreme Themer
Pridružio se: Ned, 14. Feb 2010. 22:33

Post od lesa0208 »

Pera Detlic, da bilo mi je i zao taj dan kada sam ga prodavao. I naravno da bih ga uzeo ponovo, kvalitet telefona je odlican kada ga poredim sa sgs2, ekrani su isti velicine, prikaz na sgs2 je naravno bolji zbog drugog tipa ekrana. Nesto ne vidim bas da je neka bitna razlika izmedju procesora posto nema neka aplikacija koja bi poterala s2 na max, mozda tipa neka milisekunda u otvaranju necega sto je beznacajno, sve sto mi radi na S2 radilo je isto tako i na Hd2, rama ima sasvim dovoljno, i na s2 mi je uvek slobodno 460+ rama od 857. Uzeo bih ga ponovo zato sto mozes da ga malteretiras kako hoces tj imas toliko romova i os-ova da bukvalno svaki dan mozes nesto da flesujes, skoro smo Dream Weaver, i ja flesoali WP7 na Gargamel4, Hd2, i WP7 se pokazao lepo na njemu. Za mene je HD2 i dalje najbolji telefon ikada napravljen jer nijedan telefon ne moze to sto hd2 moze ;)

Pera Detlic
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Pon, 21. Dec 2009. 13:45
:: HTC One [m8]

Post od Pera Detlic »

lesa0208, to je sve sto mi je trebalo da znam. hvala! :D
Samo nek se rolaju....sarme.

Pera Detlic
Mobil manijak
Mobil manijak

Post od Pera Detlic »

joj bre ljudi pa da li je moguce da ne moze da se nadje dobar HD2, ili sam ja toliko lose srece, danas se opet nadjem sa covekom, kad ono, ekran uopste ne reaguje lepo, izgleda da mu otisao digitajzer, ili sta li je, ne znam. samo znam da da nisam uspeo da otkucam sifru za WiFi, jer je neprestano kucao slova po svom izboru... :uhuh:
A i sta ti ljudi misle uopste, da necu provaliti da nesto nije u redu sa telefonom, a pritom ih pitam ranije, da li je sigurno sve ispravno, bla, bla...

koliko sam kesa potrosio na razgovore samo, a i na benzin, mogao sam da uzmem SGSII.... :wacko:

Freyr
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Sub, 14. Avg 2004. 09:57
:: iphone 4

Post od Freyr »

mozda samo nije bio centriran kako valja :? ekran mislim... i ja bih dobar hd2 al nema...slaba ponuda prejake cene za ono sto ljudi nude. Cujem se sa likom, pitam da se ne nalazimo ako je izlupan i ne radi on mi kaze sve ful, odlicno ocuvan... mozes da zamislis sta sam video kada sam dosao i posle covek da ga pita ko koga tu zajebava... :uhuh:

Pera Detlic
Mobil manijak
Mobil manijak

Post od Pera Detlic »

ma uzas, mnogo su ga precenili na oglasima... s obzirom kada je izasao trebalo bi da je nov 230€ maximum... a polovni do 150... ma msm, ja sam spreman da odvojim i preko 200 za polovan, al samo kad bih naisao na dobar, sa svom opremom, nekim papirima o poreklu telefona, i da nema skrivenu falinku... al sta ljudi sve rade, lazu i mazu, zavlace.... i sto? da ih covek zapita, na kraju se svejedno svodi da necu uzeti neispravan telefon...

nego sta mene najvise plasi, da i ako nadjem dobar, da mii se ne pokvari ubrzo nakon sto ga uzmem... :uhuh: to bi me dokrajcilo, s obzirom da se cimam jos od bozica da ga nabavim, i nema... :cry: :cry: :cry:

Pera Detlic
Mobil manijak
Mobil manijak

Post od Pera Detlic »

e pa red je da stavimo jednu veliku tacku na ovu temu ...

. (tacka)

uzeo sam HD2! 8)

Odgovori